ברברנים
אולי במקום להעביר ביקורת על כל מה שזז ולהאשים אחד את השני אולי כל אחד ינסה להמציא פיתרון? ויש לי שאלה אי אפשר לשלוט בארבעה מליון פלשתינאים ובמליון ערביי ישראל אפשר לשלוט? וגם שהם היו "נאמנים" לישראל מ48 ואם הם יוכיחו את עצמם באהבת ישראל האם מישהו מוכן שהם יהיו ראשי ממשלה ושרי ביטחון של המדינה? האם המציאות לא הוכיחה שאנו יכולים לסמוך רק על עצמינו? כל אבן ששמים בגדר ההפרדה היא בדיחה שיטה של אחזקת שבר כמו רוב ההחלטות שמתקבלות במדינה זו החלטות פופוליסטיות ולא לאחר מחשבה עצרוווווווו. הפתרון שלי (פיתרון שמלאני ימני משו חדש )
מחר בבוקר יוצא ראש הממשלה בהצהרה.. הודעה לעם הפלשתינאי ולערביי ישראל מאחר והוכחתם כי אתם מוכנים למות למען המטרה המקודשת ג´יהד והקמת המדינה הפלשתינאית וכמו כן החזרת המקומות הקדושים ואל ערביי ישראל מאחר ואנו הבנו רק היום לאחר שהוכחתם עיקשות כי תאבקו למען החופש של אחיכם וכי וכי לא ניתן להפריד בינכם היגענו למסקנה כי אתם======צודקים=========בכל מה שאמרתם עד עכשיו ממחר בבוקר כל ערביי ישראל יהפכו לערביי פלשתין וכל השטחים שבהם מתגוררים ערביי ישראל יועברו ליידי הרשות כמו כן הר הבית יעבור לבעלותכם וירושליים המזרחית גם..(רק הכותל ישאר בידנו) גם שטחים שנמצאים בעכו חיפה יפו בהם מתגוררים ערבים יוכרזו כשיטחי הרשות והערבים המתגוררים בהם יהיו כפופים לחוקי הרשות..ערבי לא יוכל להבחר לכנסת ישראל ויהודי לא יוכל להבחר לפרלמנט של הרשות.... כמו כן תוכרז הקמת מדינה פלשתינאית באופן מיידי הגבולות ייקבעו בהסכמה בתקופה של ...... בתקופה זו יבוצעו חילופי אוכלוסין בהסכמה על מנת להגיע להפרדה מלאה... כל זאת תוך כבוד הדדי וללא הפגנת כוח אלה רק על שולחן המשא ומתן. בלה בלה בלה בלה..... אבל אם לא תסכימו גם לזה.. לדבר שאתם נלחמים למענו כבר חמישים שנה.. תוכיחו שהשנאה שלכם אלינו גדולה מהרצון שלכם לחיות.... וכל המאבק שלכם הוא מאבק על השמדת עם ישראל..לזה איננו מסכימים ואז נתחיל לטרנספר אתכם על ימין ועל שמאל וגם לא ישאר שמאלני אחד ואו עם נורמלי אחד בעולם (לא אנטישמי) שלא יסכים לצעדים שלנו.. רק הצעתכם תתקבל דם השהידים שלכם לא היה לשוא בואו נקיים את צואתם ונבנה את פלשתין החדשה הכל בהסכמה..ערבים בצד אחד..יהודים בצד השני.. עכשיו הייתי מת לשמוע מה יש לערבים הישראלים לומר במיוחד לאחמד טיבי לא מוכן למות יהודי אחד נוסף מוכן לכל מה שחלמתם..בואו תוכיחו כי זה מה שחלמתם אבל אם החלום שסיפרתם לא היה נכון והחלום האמיתי (שזה מה שאני חושב) זה לראות אותנו מתים...אז תעלו לבד על המשאיות וטטרנספרו את עצמכן לבד למה אם אנחנו נעשה את זה..לא תהיה אצלנו מחלוקת ואתם יודעים איך אנחנו ניראים ומתנהגים שאנחנו מאוחדים ... שלכם הצופה מאחרית הימים
אולי במקום להעביר ביקורת על כל מה שזז ולהאשים אחד את השני אולי כל אחד ינסה להמציא פיתרון? ויש לי שאלה אי אפשר לשלוט בארבעה מליון פלשתינאים ובמליון ערביי ישראל אפשר לשלוט? וגם שהם היו "נאמנים" לישראל מ48 ואם הם יוכיחו את עצמם באהבת ישראל האם מישהו מוכן שהם יהיו ראשי ממשלה ושרי ביטחון של המדינה? האם המציאות לא הוכיחה שאנו יכולים לסמוך רק על עצמינו? כל אבן ששמים בגדר ההפרדה היא בדיחה שיטה של אחזקת שבר כמו רוב ההחלטות שמתקבלות במדינה זו החלטות פופוליסטיות ולא לאחר מחשבה עצרוווווווו. הפתרון שלי (פיתרון שמלאני ימני משו חדש )