ברברים יקרים....

../images/Emo15.gif אחח, הנוסטלגיה, הנה תגובה מבורברת!

ברברברבר! למה? כי עם ברברים מברברים! והנה משהו שלא יכולתי לעשות לפני שנה כי הייתי חמודה ותמימה. משהו ברברי לתפארת מדינת התפוזים!

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDDDDDD

"נקמת המורות!1" XDDDD;;; למרות שנראה לי שסתם למישהו מהפורום הזה שיעמם אז הוא החליט לעשות ריוונג' XDD;;

מית צאן

New member
אחחח, אכן נוסטלגיהXD../images/Emo119.gif

הצילו, פורום יקר וברברי שלי;; הן הולכות להשמיד אותנו, להשמיד את כל היפנים והסדרות הארורות שלהן ולהשתלט על העולם!!!$%^$%@$% נוסו על נפשותיכם!!!#$%$^$@%^ או שתרביצו כאן יאויP:

De-Panther

New member
../images/Emo41.gifשוב אני נאלץ להיות דיקטטור|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מרושע ואכזר(או סתם דיקט) כל היום התלבטתי אם למחוק או לא... אני פשוט חושב על דרך טובה לנסח לכם למה תאכלס אי אפשר יותר לאפשר להעלות תמונות לפורום סתם ככה... אבל זה קשור לנושא של זכויות יוצרים וכל זה... אני יודע שעד עכשיו איפשרנו ואני גם לא מתכוון למחוק את כל השירשורים שהיו בעבר(הרי לא נמחק את כל הפורום) בינתיים - אם זה לא ציור שאתם ציירתם או תמונה שקיבלתם אישור מפורש מהיוצר לפרסם אותה - אז נאלץ למחוק שירשורי ציורים שאתם ציירתם הם תמיד מבורכים
מי שרוצה לדבר עוד על כל העניין הזה מוזמן לדבר איתי על זה במסרים... גם מסרי נאצה יתקבלו בברכה וגם מסרים של "הפורום - לאן?" יתקבלו אפילו עוד יותר בברכה
אני מקווה שעד סוף השבוע אני אצליח להעלות לכאן הודעה שתענה על כל השאלות שלכם(בנושא הזה כן... מתי נאראקו ימות - זו למשל שאלה שאין לי תשובה)

סג, שמעתם ? לא איבדנו מהברבריות שלנו.

אנחנו עדיין פראיי-אדם חסריי חינוך שרק רוצים להיות כמו המורים שלנו ששובתים כל שני וחמישי ומונעים מאיתנו חינוך ^^

ברברים יקרים....

לא יכולנו להגיב לתמונות הפורנוגרפיה ולהודעות הנאצה וברבריות שהיתה פה מפני שתיכננו שביתה ליום הראשון ללימודים. אני רינה ואורלי,מבקש/ות שתעזבו פורום חסר תרבות זה ובאו לפורום חינוך סלש חינוך מחדש

kordilia snake

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo190.gifאת יכולות לבוא עוד חודש עוד פעם אתן מבינות?הפכנו את 11239 לא מזמן הפכה לקומונה סגורה אז אין לנו טרולים ../images/Emo4.gif

AsagiSama

New member
../images/Emo176.gifGet a life.

תראו, אני ברברית ואני יודעת לכתוב באנגלית. XD;

למעלה