ברברים יקרים....

../images/Emo15.gif זה לא פורנו! זה

זה ג'אנר נעלה שעוסק בתכנים הומוסקסואלים! וזה שקסי להחריד וחמוד! אז מה עם יש לזה כמה תופעות לוואי קלות כגון הזלת ריר מוגזמת או דימום מהאף או התאדות המוח? זה חינוכי! כי אמרתי שזה חינוכי!

Lust chan

New member
לא פורנו, גייפורן../images/Emo135.gif

אל תזלזלו

למה שאתן לא תלכו לשם?

אתן אלה שצריכות חינוך מחדש. שמעתי שבפעם הקודמת הטרדתן תלמידה.

PakoLina

New member
אוקיי,../images/Emo118.gif

חבר\ת פורום חביב\ה, זה היה משעשע, אבל הגיע הזמן להתוודת.

Miss Granger

New member
:O הזוי מצדכן נורא . ../images/Emo203.gif

מכל הפורומים המלאים בתפוז אז החלטתן לגשת אלינו ולאיים ? כמה הזוי .

אה! הטיפשות חזרו!

והפעם גם אנחנו החדשים יכולים להגיב להן! בנזאי! בתגובה לנושא(רק כדי לצאת קשורה): אממ... אחת מכן מורה להיסטוריה כפי שהבנתי, השאלה הבסיסית שלי היא: למה כושר ההתבטאות שלכן שואף לגרד את גובה הדשא? (כן. רציתי לצאת קשורה ובסוף יצאתי לא קשורה. אנוכי מוכשרת)

כתבתי הודעה מפורטת ומלאה לילדת הכוכבים

אבל נמחקה לי אז בקיצור יש לנו חיי חברה שלא כמו להורים המובטלים שלך יז**ה אן פה קללות כתוב שם זווה אין לנו כוח להגיב פה יותר אתם ברברים חסרי חברים חנוני פורומים (אני יודעת שאנו מורות אבל מה שיולי תנמיר לא יודעת לא פוגע בא) לעניין אחר כן פגענו וסחטנו תלמידה שלנו בביקור הקדם שלנו לפני שנה כדי שלא תיהיה ברברית כמוכם בקיצור עזבו פורום זה ברברים!! אתם צריכים להיות אנטי ברבריניזם(זה ביטוי ספרותי גבוה) אאהה וילדת כוכבים הסעיףף שלה דבוהה כל כך בורייד במצח לי ד הפלולה שעומד ל להתפוץץ אני מתה לתפוס אותךך !!!!!11@##$ ובטח תגידי מה הורים שלך קשורים עם לא אני פשוט שונאת אותך אהה בעצם הם קשורים אין להם חוסר התבאטות (פאק איך כותבים את זה) כי הם חסרי חיים ומפגרים שכלית

kordilia snake

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo190.gifמורות עלקקק ילדים בכיתה ב' כבר רושמים עם פחות שגיאות כתיב ../images/Emo6.gif

XDDDDDD

*מתה מצחוק* פעם ראשונה שהמורות מקללות אותי! בדרך כלל זה להפך! אחרי שהשפלתן את עצמכן בצורה כל כך נוראה, אולי תלכו לפורום שמתאים לכם? כמו פאקצות בע"מ? (היי, מישו מוכן להסביר לי למה צמד הבאקות האלה כותבות בשגיאות?)

או כן

ומזלכן שמצאתי את זה משעשע. אחרת מישהו היה נפגע. וזאת לא הייתי אני. *מבט קטלני ושליפת חרב שגדולה פי 100 מטסאייגה* עוד דבר אחד: אם אתן רוצות שייקחו אתכן ברצינות, אל תתנו לדויד לכתוב לכן את ההודעות. זה מפגר. נכון דויד?
עוד דבר אחד: תלמדו את דויד מה הם סימני פיסוק, טוב? אה, ועוד דבר אחד אחרון(בסדר בסדר! הבנתי, אני אפסיק לחקות דוד מג'קי צ'אן!): עכשיו אני גם ברברית! יי! (כן, יש לי מצבי רוח משתנים. זדיינו.) הלכתי לי לאכול דוריטוס בפה פתוח ולזרוק קליפות בננה על אנשימים תמימים שעוברים ברחוב.

למעלה