ברברים יקרים....

ברברים יקרים....

אחרי שנה תמימה שבא אני וחברתי אורלי ניסינו להיכנס לתפוז(לא הצלחנו בגלל דויד הוא איבד את דף הפרטים) החלטנו להקים משתמש חדש אז אנחנו רוצות שתסגרו את הפורום פנינו ליולי תמיר בנושא זה והיא עומדת מאחורינו בגב מלא אז פרקו פורום זה הוא שתתנו לנו ניהול ככה נוכל להביא אותו לפורום לימודי ומצליח אני מקווה שתיהיה לנו שנץ לימודים נפלא ובוא נרקיב את השורש אינויאשה! בתודה:רינה ואורלי

Lust chan

New member
שמישהו ישרשר את זה לשרשור נוסטלגיה ../images/Emo6.gif../images/Emo135.gif

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifזה נוסטלגייייייייייייי

מי בעד לשרשר לפה שונן איי ושוג'ו איי?

kordilia snake

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo190.gifובנימה טיפה רצינית... אם לומרת ת'אמת מערכת החינוך במילים עדינות לא משו אז למה שתגידו לנו איך להתנהג אם רוב המורים לא יודעים בעצמם?../images/Emo12.gif

ketty the sheep

New member
רינה ואורלי יקרות,

אם אתן רוצות חינוך, אתן מוזמנות להכנס לקישור שבחתימה שלי. מבטיחה לכם עולמות שעוד לא יצא לכן לחקור והנאה לימודית רבה.

ketty the sheep כנס/י

היפנים הארורים הללו רק בגללם יש תועבה כזאת בעולם צריכים להשמיד אותם יחד עםכל חברי הפורום

ketty the sheep

New member
אתן צודקות ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

לכן הצגתי בפניכן מפגן חינוכי מבית היוצר של משרד החינוך הקוריאני.

ketty the sheep את/ה לא צריכ/ה להיות

שמח/ה כל כך החיכן שיש בהודעה שלך מסמל סימבול של שימחה אני מורה לספרות מתקדם אז אני מבינה זאת(רינה)

Lust chan

New member
"ספרות מתקדם"?../images/Emo135.gif

באמת, מתורבתת בצורה לא רגילה. כמו שימפנזה. בושה לברברים.

רגע רגע רגע....

ספרות מתקדם? ספרות מתקדם?! WTF?! בפעם האחרונה שבדקתי, מורות לספרות יודעות בין היתר לשון. (אחת מדרישות המקצוע). למה לכל הרוחות כתבת ספרות מתקדם?! ורק דבר אחרון, כי אתן לא יודעות אנגלית: U're stupid. I like U. (אין לקחת ברצינות)

Himeka

New member
LOL../images/Emo69.gif

ורק שתדעו, אינויאשה~ זה לא מילה אחת ככה שאין לה באמת שורש~ XP בכל אופן- לכו להז***~ D:

Himeka את/ה צודק/ת

זה מחולק לשני מילים אינו יאשה אינו=כלב יאשה=סדרה ברברית ביחד זה שילוב קטלני למוח של הנוער

למעלה