ברבי ...

אולי זה

הבלונד הזוהר? הגיזרה הבלתי אפשרית? הציצי העומד? העובדה שהיא מתפשטת בקלות?

bali

New member
מנהל
גוף מושלם, שיער גולש ומבריק

ציצים גדולים... מה עוד חסר? בגללה עושים לנו את המוות שנהיה חטובות, חתיכות, בלונדיניות (רצוי) ונלבש חולצות בטן וחצאיות מיני צמודות! מודל היופי, עלק!

עלק ....כן או לא ...

אבל תראו לי בית אחד או ילדה אחת שאין לה כמה ברביות וכמה ברציות ... עם 30 סוגי שמלות שונות ....

איך מושלם? מה מושלם?../images/Emo67.gif

אין עליה טיפת שומן ישרה כמו סרגל אין נשמה לא מיוחדת אין בה שמחה לא סובלת אותה היא לא מבשלת ולא טועמת כלום יכס מודל מטומטם. יחי החופש יחי השוני בין בני האדם היופי היחודי סוף לרזון
תחזור האהבה לגופינו האמיתי לאלתר

r66

New member
קודם כל בובה!

ילדים אוהבים בובות. ומה יותר כיף מבובות גדולות. האחים הגדולים לא נותנים להתקרב, לא נותנים לגעת, אז..... הנה המודל. אצלנו יש מגירות מלאות ברביות וברביים ומלא תלבושות ומצעים ומיטות ושמיכות ואמבטיות ואביזרים... הילדות שנאו אותם.... העדיפו לצייר על פני המשחקים האלה. המגירה היתה מיועדת לחברות/ים.

מוצרלה

New member
אפרופו ברביות - הודעה רצינית

מי שיש לו בובות ברבי במצב טוב, ולא מעוניין בהם, אז לא לזרוק!!!!!!! אני אשמח לקבל אותן, גם אם הרגליים שלהם שבורות או גמורות. תוכלו ליצור איתי קשר במסר ונקבע מקום איסוף. הבובות חשובות לי (טוב, לא עד כדי כך חשובות........חחחחח) אבל אני משתמשת בהן לעוגות ברבי כשמזמינים ממני. אז אנא, קחו את זה בחשבון, תודה הנהלת "משאלה מתוקה"

למעלה