בראש 1 כתוב שאנג'י

dilan angel

New member
בראש 1 כתוב שאנג'י

יוצאת עם איתן הוק....בעעעעעעע הוא חתיךךךך אבל לדעתי הוא יותר מידי חננה בשבילה!!!! אנג'י צריכה ג-ב-ר!!! מה אתם חושבים,השמועות נכונות???

Im The Sun

New member
איתן הוק?

זה ההוא שבתמונה? אם כן אז יאחס... ואם לא אז נראה... (שמישהו ישרשר תמונה שלו בבקשה).

כן גמני חיפשתי חחחח

אני דווקא בחרתי את זאתי..סרט ממש יפה איזה קטנטן הוא פה חחחחח

Im The Sun

New member
אוי חחחח לא ידעתי שזה אבא שלה ...

איתן הוק הזה לא משהו.. הוא לא מגיע לקרסוליים שלה, היא צריכה מישהו יותר שווה ממנו. שתחשוב גדול, צריך לשדך לה איזה בריטי (היא עוברת לא?). אנג'י את כל כך מטמטמת...

Im The Sun

New member
אלוהים........!!!

אני יכול לשבת מול התמונה הזאת שעות... איזה עניים... המבט הממיס הזה שלה

dilan angel

New member
../images/Emo99.gifחחחחחח גם אני!!!

בכל תמנה שהיא מופיעה!! במיוחד זאת------------->

Im The Sun

New member
הייתי אומר שגם אני אבל יש לך אולי

את התמונה הזאת באיכות טובה יותר?

dilan angel

New member
כן יש לי..אבל....

כל פעם שאני מנסה לשים אותה שאני שולחת הודעה אז זה לא שולח לי.... אני יכולה לשלוח לך באייסי אם אתה רוצה...:)

¥EleVatioN¥

New member
לא אמרו שיש משו לה ו.../images/Emo129.gif

לאולביה מרטין הזה החבר של קיילי? ובלע אם לצאת עם איתן זה מה שעושה לה טוב אז בכייף

dilan angel

New member
הקטע עם אוליבייה מרטיניז היה סתם

שמועות. הוא לא באמת היה עוזב את קיילי בשבילה. הם סתם היו ביחד הרבה , אנשים ראו קירבה בניהם והחליטו שהם ביחד-אז זהו שלא!בסוף אוליבייה הגיב ואמר שכלום לא קורה בניהם...קקה חפיף...נראה לי גם שהקטע עם איתן זה סתם שמועות...מישהו שמע על זה עוד משהו?

סתם קטע בלאט של עיתונים

מגיע איזה סרט ישר אומרים שהשחקנית והשחקן הראיש מנהלים איזה רומן כדי שאנשים כאילו יבואו לראות תסרט.. לא שזה דווקא הכי קשור אבל נו שיהיה.. כל אחד והשיטות שלו לקדם תסרט
מעצבן שהם מדברים כל כך הרבה שטויות .. אבל מצד שני אם הם לא יכתבו תדברים האלה מאיםה הם ירוויחו כסף

מיצי007

New member
איך היא יוצאת עם אית'ן הוק

אם אית'ן הוק נשוי באושר לאומה? לא חבל?

Maayan A

New member
הוא לא לטעמי../images/Emo3.gif

בעצם הוא מכוער כזה והוא לא נשוי?

למעלה