בראשית

יהילי

New member
בראשית

בת שבע הייתי,ילדה קטנה מופנמת וביישנית.החוויה הראשונה שאני זוכרת, אני שוכבת במיטתי, ברגע אחד אני מסובבת את ראשי לכוון הקיר ומיד אני רואה מראה שככל שהיה יפה כך הבעית אותי. מעגלים מעגלים כמו ספירלה עצומה , בצבעים מרהיבים והמעגלים נעים ונעים מסוף העולם ועד סופו .אני כמעט בתוך הספירלה הזאת. ואני פוחדת ומבוהלת , מפני שאין התחלה ואין לה סוף, אין קצה .ועם זאת אני מבינה שחייב להיות ואין. ובל זאת הכל הרמוני ומסודר. המחזה היה חוזר על עצמו בכל לילה. לא בחלום. כי הייתי בוכה לאבא ואומרת ``הנה הוא בא``.ואז הייתי רואה שור או קרנף גדול ועצום כמו העולם . ושוב הייתי בוכה. כי כיצד אפשר לראות מרחבים כאלו אין הקירות הגבילו את ראייתי או עצמים. פשוט אני הייתי עצומה כמו השור. והעולם פשוט קטן. לימים הבנתי - המעגלים: אנרגיית האין סוף. והעולם - אני או חלק ממני פשוט יצאתי ובאתי מגופי, כאדם היוצא ונכנס בדלת. הבעיה שהייתי רכה בשנים בשביל עוצמה שכזאת. זה היה מפחיד מאוד.

Handsome Johny

New member
תגובתי ...בראשית ...

בילדותי ניחנתי ביכולת נבואה שמגשימה את עצמה ולצערי ברוב המקרים הנבואות היו רעות והן הגשימו את עצמן אחת לאחת ניסיתי להתעלם מהיכולת הזו ובמהלך השנים זה רק נהיה גרוע יותר ניסיתי לנבא נבואות טובות ..אך זה לא עובד מסתבר בכיוון החיובי ..וחבל !! בכל אופן בנוגע לחיזיונות ילדותך ...זה הרי ידוע שאיננו מסוגלים לתפוס בעינינו אובייקטים או מראות שאין להם ייצוג קוגנטיבי במוחינו ... ככל שאדם גדל מוחו מתפתח וצובר ייצוגים המגבילים את יכולתינו לתפוס מחזות ערטילאים ...זה שאנחנו לא מסוגלים לראות לא אומר שדברים אינם שם .. כנראה שיש איזור במוח שלך שהוא לא חסום כמו אצל רוב בני האדם ..בתקופות קדומות בני אדם יכלו לעשות דברים מדהימים עם מוחם ...היום זה בגדר מדע בדיוני או נכנס לקטגוריה של רוחניות או העולם שמעבר לגשמי ... כולי קנאה ביכולותייך ישר כוח ... שלומי

יהילי

New member
שלום שלומי

ואני חשבתי שהמראות נעלמו בגלל תפילותיו של אבי ז``ל שהיה לוחש באזני פרקי תהילים. או מאז שאבדה תומתי. הייתי יושבת באוטובוס, צופה בחלון ולפתע נשאבת למרחבים , זה פשוט לא יאמן שרק עכשיו וכאן אני מוציאה את הדבר הזה. התחושה , כמו לחץ באף, הראש גדול. אין לי מילים לתאר. וזה עבר. אבל כ``כ הרבה חלומות, הרגשים, קליטת כוונות. ואפס פשרה וסובלנות לשקר. הרבה סבל נפשי , אל לך לקנא זה כאילו שאני נושאת את סבל העולם על נישמתי. ואני עייפה ולאה .

Handsome Johny

New member
יהילי ...תגובה 2

יהילי מאז ומתמיד ניחנתי באינטואיציה חזקה מאוד לבני אדם וגם לבע"ח ... אני חש שאת אדם יחיד ומיוחד במינו אין בך טיפה של זיוף והכול אמיתי.. התחושות שאת חווה וגם המראות ..יש לך את היכולת אם כי פחותה מימי ילדותך ..לראות מימדים שמוחם של רב בני האדם אינו מאפשר להם .... בדרך כלל לאנשים כמוך יש גם יכולות ריפוי ..האם ניסית לפתח כוחות אלו ? יש לך פוטנציאל אדיר לעזור לאנשים אחרים ..האם את מודעת לפוטנציאל הזה? בכולנו יש שרידים של אלוהות אך במתי מעט כמוך השרידים האלו יותר פעילים מאשר רדומים לחלוטין ..מחיר הקידמה הוא אובדן הכוחות והיכולות שהיו פעם מנת חלקם של נביאים וכוהנים ..מסתבר שעדיין יש שרידים לעידן קדום בדמותם של אנשים כמוך סקרנת אותי עד מאוד ... שלומי

יהילי

New member
שלומי שלום.

ריפוי כל חיי אני סביב זה אבל לא הילינג. מה שכן החיים, המציאות, או תיקרא לזה כוחות האופל היכו בי כ``כ חזק שהייתי עסוקה בלשרוד. תמיד ידעתי שרוחניות זה התחום. וקראתי וביררתי את פנימיותי כמנתח ללא רחמים. היום אני חשה שהמסע פנימה חיסל את כוח הסבל שלי. שההתעסקות בלהבין ולדעת כל דבר היה כבד ועם זאת אין אני בידי...כאילו שאין לי ברירה. אולי עכשיו אוכל לקבל הדרכה אייך מפנים את כל האוקיאנוס הזה החוצה לאיזון לטיהור לסעד רוחני. כעת חוששני שאני כלי שעומד להשבר. גולשת בסלולר, קשה מאוד לכתוב טקסטים ארוכים. גם לי נעמתה מאוד. ליל מנוחה.

יהילי

New member
אינטואיציה לבע``ח

מה זאת אומרת? פעם ישב כלב רחוב בפתח דלתי הסגורה ויילל שעה ארוכה אל תוך הלילה. הבכי שלו היה ממש דומה לאדם בוכה. ואז עלה בדעתי פשוט לומר: `` לך לשלום, סלחתי`` . והוא פשוט שתק והסתלק. זה משהו כזה.?

למעלה