בראסרי-בקורת

adidushim

New member
בראסרי-בקורת

ברביעי בלילה פקד אותי ואת ידידתי א' (שהחליטה שלאחר יום מאומץ מלא בזיעה ושרירים תפוסים עד אפס מקום במכון הכושר יש לפצות ומהר בארוחה עתירת קלוריות)הרעב המתמשך שלא יודע גבולות. כמטיבי לסת,שנינו פנינו לעבר ת"א לסיור קצרצר כדי לבחור מסעדה ראויה הפתוחה בשעות הקטנות של הלילה. במהרה החלטנו פה (רעב) אחד על הבראסרי שבאבן גבירול. יש לציין שזו הפעם הראשונה שזכיתי לבקר במקום,שהתברר עד מהרה כבחירה נכונה.זוג הגרגרנים נכנס למסעדה האפלולית משהו,כשהמארחת מקדמת את פנינו בחיוך רחב. המקום,שעיצובו שוכפל "קלות" מהקופי בר (או להפך?!),האח התאום,משרה אוירה כייפית ועמוסה במובן הטוב של המילה. עד מהרה הזמנו סלט חסה וגבינת עזים חמה שהיה טעים ופותח תאבון (וכאן עמכם הסליחה-אינני זוכר את המחירים המדוייקים. 38 ש"ח,כנראה).עוד הזמנו טרטר בקר שהגיע בלווי צלפים מוחמצים ועשבי תיבול שונים ולחם עם ארומה מצויינת.המנה הוגשה יפה,והטריות ואיכות הבשר הורגשו( 72 ש"ח,ככל הנראה). למנה עקרית הוזמן נתח פילה עסיסי,בדרגת מדיום-רייר על גבול ה"מוווו" בציר בקר שהוגש עם מח עצמות נימוח בפה -מנה מעולה(98 ש"ח). סיימנו עם קרם קרמל לכל אחד (28 ש"ח למנה,כמדומני),שהיה מתוק במידה הנכונה. את הארוחה ליוו בשולחן הצמוד עודד מנשה (קיצעלחופעלחופעלקיץ) ועידן אלתרמן ,שרבו (?!) בשלב מסויים כשפיהם לא היה עמוס בכל טוב. ראוי לציין שהשירות היה מעולה,והפך את הערב למושלם עבורנו. יצאנו עם חיוך רחב על הפנים ובנזק של 264 ש"ח לפני טיפ. את הערב סיימנו בגלידה מד"ר לק שאיימה לקפוץ עלינו מהדוכן ולעבור תהליך עיכול מזורז. הגישה לנכים לא נפקדה מהמקום,השרותים מצויינים נוצצים ואפלים כמו שצריך. היא לבטח תהפוך לאחת מהקבועות שלי.

adidushim

New member
יש להוסיף

שנחכנו במקום במשך 3 וחצי שעות בערך-פרק זמן לא מבוטל,מבחינתי (היה קשה להפרד מהמלצרית,המוזיקה,האוירה,עודד מנשה והמקום עצמו).

החיים הטובים...../images/Emo6.gif

מבחינתי הייתי מסכמת את הבילוי שלכם שם : החיים הטובים. ואפילו לי לעכבר הכפר יש עכשיו חשק לבקר שם. גם אוכל טוב גם יחסית לא יקר גם מקום יפה גם יחס טוב מהמארחת אני אשכנע את אבא שלי ואת בעלי בנסיעה הבאה שלנו לתל אביב.. * שאלה, מנה שעולה 98 ש"ח כוללת תוספות? כי ב"נחלים" המנה כוללת לא רק תוספות אלא את הנחל, המלצרית, האוירה והפאר..

adidushim

New member
כן!

פרח מזכרוני (הרעוע בלאו הכי). הוגשה עם גראטן תפוחי אדמה,ובלי נחל ובלי מלצרית,לצערנו, אך היה מעולה ,חתוך כמו שצריך,מוקרם כמו שצריך... אוח אני כבר מתגעגע ...

shima

New member
בקשר לגישה לנכים בבראסרי.

כדי ללכת לשרותים צריך לרדת קומה במדרגות
. אבל האוכל מדהים וגם אני מאוד נהניתי שם.

Lear22

New member
אחלה מקום לצהריים

באמצע השבוע. כמו הארוחה שלי על הבר שם שבוע שעבר (כולל ביקורת) כיף שם נורא, אני מאוד אוהב את האוירה ה"דחוסה" שיש במקום אבל הבעיה היא שלפעמים השרות קצת נופל מרוב הלחץ של האנשים. אבל אף פעם לא התאכזבתי שם ועל העוגת שוקולד אני כבר לא יכול להמשיך לדבר. פשוט לאכול ולהבין. חבל שלא הזמנת אותה. אחלה ביקורת. אהבתי אגב,המנה של הפילה היתה מהספשל'ז? כי יש את אותה מנה (עם אותו מחיר :) בתפריט הקבוע של הקופי בר. הם עושים הרבה את הסוויצ'ים האלה. לפעמים מנות מהבראסארי מתארחות בקופי בר וההיפך

B r u l e

New member
ביקורת מעולה

יש לך כישרון לא רק לאכילה אלא גם לכתיבה. ושוב, למה שלא נפגש פעם, נראה לי שנתחבב אחד על השני :) בקיצור, אני מסכים שזאת מסעדה מעולה, לא זולה כל-כך (אבל גם לא מאד יקרה), ובעיקרון אני מזדהה עם רוב התיאורים. רק דבר אחד- עודד מנשה???????????????????????
איכסעלהאיכסעלהאיכסבקיץ. במקומך הייתי עוזב באותו רגע. מנת סכרין גדולה מדי בשביל אמצע הלילה.

anat11

New member
זה קצת רובץ על מצפוני ב"שיחות" אתכם

אבל, אבל, אבל, עוד לא הייתי בבראסרי. בחיי. ואני מוותיקי הקופי-בר. וידעתי על הבראסרי מיום פתיחתו. אבל...איכשהוא...לא יצא... התפלק...השתבש... לא יודעת.

Lear22

New member
אמא של

תנו לה עוד נסיון! אני ממליץ לבוא בצהריים כשאין בלאגן. בערבים נורא לחוץ שם ואפשר לחכות בתור המון זמן. תבואו באיזי, ואז תגידי לי אם לא התחברת :)

../images/Emo4.gifהאמת ליר ליר שבאנו יום ראשון

סתמי בלילה, לא היה לחץ והתפריט היה נראה דל ולא מזמין. בגלל זה ספק אם אחזור לשם לנסיון שני. בלי נדר, אולי נארגן לנו פגישה שם יום אחד...שם בעתיד...

Lear22

New member
בלי נדר, בעזרת השם, יום יום

אם זה העתיד שמחכה לי, אני רגוע

למעלה