בראנץ'

בראנץ'

אז הבוקר היה עצל ולפני הצהריים אכלנו בראנץ' כיפי לשלושה:
- סינייה תחתיות ארטישוק (המתכון אצל אורי שביט: https://vegansontop.co.il/artichoke-tahini/)

- פטריות ממולאות בתערובת טחונה של בצלצלי שאלוט מוזהבים, רגלי הפטריות, קשיו, שמרי בירה, פטרוזיליה ומעט מלח. אחרי שמילאתי את הפטריות זריתי מעל פירורי פנקו לפריכות, ואת הפטריות הנחתי בשמן זית, חומץ בלסמי ומעט מים. אפיתי בחום די גבוה עד שהפטריות היו רכות והמילוי זהוב מלמעלה.

- פוקצ'ה מלחם 5 דקות מתערובת של קמח חיטה לבן, מלא ושיפון, עם עגבניות מיובשות מלמעלה.

- סלט קר של פלפלים אדומים, צהובים וכתומים מוקפצים עם קוביות טופו מוזהבות ובצל בשמן זית, חומץ בלסמי ומעט תימין (למעשה אלו שאריות מארוחת הערב של אתמול, אכלנו אותם עם פסטה).

- סלט של הרבה ירוקים (כוסברה, פטרוזיליה, שמיר ונענע) עם רימון, מלפפון (בלי הלב, רק החלק הפריך) וצנוניות וחופן קוסקוס מלא. תיבלתי ברכז רימונים, סומאק, לימון בנדיבות, מלח ושמן זית.

- סלט רוקט עם עגבניות שרי צהובות ואדומות, קוביות חצילים קלויות בתנור, זיתי קלמטה וצנוברים. תיבלתי בעדינות בלימון, שמן זית ומלח ומעט רכז רימונים וסומק, שהם שילוב מופלא שהתאהבתי בו קצת בחודשים האחרונים.

חוץ מזה היו חומוס ביתי וטחינה שנשארה מהסיניה, זיתים טובים ולקינוח עוגיות שוקולד צ'יפס ותה :)
 
שכחתי שהיה גם סלט סלק וכוסברה :)

בראנץ' היא הארוחה האהובה עלי ולדעתי פשוט תפורה על טבעונות כי אין בה ציפייה ל"מנה עיקרית"
 
וואו!!!!!
נשאר משהו????

אם כן...אני פה לעזרה

&nbsp
כשראיתי רק את הכותרת, הנחתי שאתה מבקש מתכונים או המלצות לתפריט בראנץ ובדיוק רציתי להציע את הפטריות הממולאות....
&nbsp
הכל נשמע טעים ומפנק :)
 
למעלה