בראין וג´סטין לא לנצח

meirav1

New member
בראין וג´סטין לא לנצח

כמה שזה יראה לכולם מוזר אני ממש רואה אותם ניפרדים עוד מעט שלא תבינו אותי לא נכון הם מדהימים , אין עליהם הם זוג מושלם אבל תודו שמאז שהם ביחד אז כל המתח ( קשה לי להסביר את זה ) בסידרה ירד וגם זה ממש לא הקטע של ביראן

Hole In The Sky

New member
נכון!!

בעונה הראשונה- כל מה שהיה יפה בבריאן (חוצמזה שיש לו גוף מדהים- ופנים מדהימות!) זה שהוא היה ביצ´! זיין את כל העולם ולא שם זין על אפחד! ועכשיו הוא רגיש ... הוא.... הוא נקבה כזה בלעע. בריאן צריך להיות ביצ´!

maayan15

New member
ת-ו-ד-ה!!!

סוף סוף אנשים שפויים..... בריאן וג´סטין צריכים להיפרד (תרגום-בריאן צריך לזרוק את ג´סטין.... אני יודעת... לא יקרה). אני גם הכי הכי אוהבת את בריאן של העונה הראשונה...... חולה עליו שם... כלומר, חולה עליו גם עכשיו אבל... הוא נהיה כזה...רגיש.... וכמו שצויין בהודעה למעלה.... בריאן צריך להיות ביצ´!... כמו שאני הכי הכי אוהבת אותו.....

DANANANA

New member
זה כל היופי!!!

עכשיו סוף סו אנחנו יכולים לראות צד קצת יותר רגיש אצלו! מה שממיס אותי כל פעם מחדש זה לראות אותו אומר איזה משהו לג´סטין שהוא רוצה אותו איתו! זה כל היופי! הוא עדיין בריאן קיני! רק הרבה יותר ח-מ-ו-ד-ד-ד-!!! בריאן המלך ובריאן וג´סטין לנצח!

אני17

New member
הרבה הרבה יותר חמוד!!

עדיף את בריאן של העונה הזאת! סוף סוף הבן אדם מראה קצת רגשות הוא לא יכול להיות כל החיים שלו רק מניאק... הוא צריך לאהוב איזה מישהו... ובריאן וגסטין זה הזוג הכי יפה שראיתי בחיים שלי (גם במציאות וגם בסדרות טלוויזיה!!)

DANANANA

New member
מה את עושה כאן?!?!?

דנה 1?!?1?!?1.1. שלום למה את לא באי סי קיו?

Hole In The Sky

New member
לדעתי.... ממש לא!!

כי אז כשהוא היה ביצ´ כל העונה.. ופתאום הוא מופיע למסיבת סיום! ואפילו בכה! אז בכינו כולנו למראה דמעותיו של בריאן קיני הביצ´ של החיים! ועכשיו שהוא נקבה כזה.. אם הוא יבכה זה בכלל לא יהיה מרגש
טוב אולי קצת ...

witch13

New member
הייי! לא לרדת על בראיין!!!!!!!!!!!!

בראיין הוא אותו ביצ´ מבחוץ, אבל כשהוא עם גסטין(זוג מושלם!) הוא מתנהג לא כמו נקבה, אלא כאדם מאוהב!!!!!!!!!!!!! דנה

lolly1

New member
מסכימה מאוד!

הוא אוהב את גסטין! והדפוק יודע ובכל זאת לא מעריך... אבל צודקים מאוד הוא לא ביצ´ רק שזה נוגע לגסטין והוא ביחד ..לבד..

meirav1

New member
בריאן הישן

תראו אולי יש לו יציאות חמודות שהוא עם ג´סטין אבל תראו זה לא זה הוא כבר לא ציני כמו שהוא היה אין מה לומר פעם הוא היה יותר...... יהיה טוב לדעתי אם ג´סטין יזרוק את בריאן

lolly1

New member
לא רוצה אבל די נכון..../images/Emo58.gif

הרי גסטין באמת יזרוק איכשהו את בריאן..למרות שהוא עוזב עם אית´ן אני לא יודעת אם זה אומר שהם כבר לא ביחד..כי הוא עדיין גר אצלו..נכון?.. ובריאן עדיין ביצ´ פשוט אל תתיחסו לקטעים עם גסטין..נגיד עם טד הוא תמיד מגעיל.. ומלאני..אין מה לדבר

אני חולה על הקטעים שלו עם טד...

לדעתי, בקטע עם ג´סטין הוא צריך להישאר, אבל הציניות באמת קצת ירדה...

meirav1

New member
מעניין

מתיי ג´סטין יזרוק את בריאן בקרוב? מענין אייך בריאן יגיב

faith2

New member
ספוילר ../images/Emo58.gif

ס פ ו י ל ר נכון ג´סטין יזרוק את בראיין שלנו אבל לאחר שהוא יראה שאית´ן די התגבר עליו מהר...הוא יחזור לבריאן ואמממ בריאן הגרשם שלנו יקבל אותו ידיים פתוחות.......

lolly1

New member
אני רוצה

לדעת מאיפה המידע.. כי כל מי שאני מבשרת לו בשמחה את החדשות האלה אומר לי: "מאיפה את יודעת?..." אז לא שאני לא מאמינה..להפך אני מאוד מאוד רוצה שזה יקרה..רק רציתי לדעת מה המקור..כי חיפשתי כתבות על הנושא לא מצאתי..

faith2

New member
חחח....חמודה../images/Emo13.gif

אממ....אם את מעוניינת בעברית אז באתר של רותי יש את התקצירים של כל העונה....אני ידגיש תקציר מפורט!

lolly1

New member
רק שתדעי.. ספויילר

אם לא שמת לב..באתר של רותי יש לא אחד ולא שני דברים באדיבות Lolly אני.. והשאלה שלי היא בקשר לעונה השלישית בקשר לזה שגסטין יראה את איתן עם מישהו ויחזור לבריאן...

faith2

New member
../images/Emo58.gifאה...אממ

אני קראתי את זה שזה בכלל קשור לסוף עונה 2

למעלה