בראיין וויליאמס

OrEl74

Well-known member
מנהל
בראיין וויליאמס

תקציר קטן למי שלא זוכר או לא יודע. בראיין וויליאמס הוחתם ע"י הבולס בעונת 96/97 ממש בשניה האחרונה שלפני תום המועד להחתמת שחקנים חופשיים והיה גורם משמעותי בזכיה של הבולס באליפות ההיא מול יוטה. לפני העונה הזאת הוא נדד באורלנדו, דנבר והקליפרס ואז נפצע ופספס עונה שלמה עד שפיל ג'קסון החתים אותו ואחרי הפלייאוף המוצלח שהיה לו במדי הבולס הוא חתם על חוזה לא קטן בפיסטונס ובעונת 97/98 נתן את עונתו הטובה ביותר ב-NBA עם ממוצעים של 16 נק' ו-9 ריב'. ב-1998 הוא החליט לשנות את שמו לשם המוזר: Bison Dele ובסוף עונת 99/00 הוא גם פרש במפתיע מה-NBA (בחור לא יציב במיוחד). עכשיו תשאלו למה אני מספר לכם את כל זה... הרבה זמן תהיתי מה נסגר עם הבחור הזה ואיך זה שהוא נעלם ככה פתאום ובשבת מצאתי את התשובה במסגרת איזה פרוייקט קטן שאני מכין לפורום (פרטים בקרוב...). במהלך שיטוטי בפורומים זרים שונים נתקלתי בהודעה של מישהו שאומר שביסון נרצח. החלטתי לחפש קצת יותר פרטים ואז התברר לי שב-2002 הבחור היה ביחד עם חברה ואחיו שלו בהפלגה פרטית ביכטה (the Hakuna Matata) לטהיטי ומסתבר שרק אדם אחד חזר מההפלגה הזאת וזה האח. בקיצור, לאחר חקירה התברר שבראיין (או ביסון, מה שבא לכם) והחברה שלו נורו למוות וכמובן שהאח הפך מיד לחשוד העיקרי. זהו, סתם רציתי לשתף אתכם במשהו שמאוד הפתיע אותי וגם העציב כי אני זוכר לבחור חסד מהאליפות ההיא. אהה...כן, מה קרה לאח אתם שואלים? כמה חודשים לאחר מכן הבחור נטל כמות גדולה של כדורי שינה ונכנס לקומה ולאחר עוד מספר חודשים הוא נפטר. עצוב ומזעזע.

rapgamer4ever

New member
אם אתה שואל אותי...

בסיפור הזה יש כ"כ הרבה חורים ועניינים מוזרים שאני כמעט בטוח שיש פרט חשוב שאנחנו אמורים לדעת ולא יודעים. קשה לי להזדהות או להזדעזע כי אין לי מושג מי הבחור ועושה רושם שהוא קצת מעורער בלשון המעטה. ביזארי לגמרי הסיפור.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא רציתי להרחיב פה יותר מידי

אם תחפש בגוגול תמצא את כל השתלשלות הארועים (בהנחה שזה מעניין אותך). בכל מקרה, באמת מדובר במשפחה קצת לא נורמאלית וגם אחיו שינה את שמו לאיזה שם אינדיאני כלשהו שאני לא זוכר כרגע.

מוזר

כי גם לי יצא לתהות מה לעזאזל קרה איתו ועל איך שהוא צץ אל תוך חיינו בסערה ונעלם בסערה. עצוב ומוזר, בהחלט.

למעלה