בראוני`ס בקערה אחת

אמירה

New member
בראוני`ס בקערה אחת

בראוני`ס בקערה אחת מצרכים 100 גר` שוקולד מריר 150 גר` מרגרינה או חמאה 1/3 1 כוסות סוכר 3 ביצים 1 כפית תמצית וניל 1 כוס קמח (רגיל) 1 כוס אגוזים קצוצים (לא הכרחי) אופן ההכנה בקערה גדולה שמים את השוקולד ומחממים במיקרו עד שכמעט נמס, ואז מוסיפים החמאה לעוד כמה שניות.(ניתן כמובן להמיס מעל אדים). לערבב, להוסיף את הסוכר ולערבב היטב, להוסיף את הביצים והוניל ולטרוף היטב.להוסיף את הקמח ואת האגוזים ולערבב עד שהכל נבלע. לחמם תנור ל-180 מעלות, לשמן תבנית מלבנית, לשטח בתבנית את הבלילה ולהכניס לתנור, ל-20 עד 30 דקות , הדרך לבדוק אם מוכן ,כשתוקעים קיסם במרכז העוגה, הוא יוצא עם פרורים דבוקים עליו. זה הזמן להוציא את התבנית, לא לחכות שהקיסם יצא יבש..זה מאוחר מדי. לצנן בתבנית, רצוי להכניס למקרר לשעה, ורק אז לחתוך לריבועים. בתאבון

אמירה, תודה

אומנם אני בדיאטה עכשיו אבל אני מדפיסה את המתכונים ושומרת אותם לזמנים טובים יותר (-:

Iris G

New member
אריאלה ב -יש לך את ``בישולה``

יש שם תפיחת כרובית, קלה להכנה, דיאטטית (אם מכינים עם שמן זית) וטעימה אם את צריכה מרשמים מנוסים וטעימים לדיאטה, יש לי המונים, רק תני כיון חיפוש בהצלחה IRIS G

אני צריכה מתכונים לדיאטה

מתכונים כאלה שיכולים להכין בקלות ומהר של: פשטידות, ירקות מבושלים אבל אבל... בלי קמח בכלל!!! יש פשטידות בלי קמח? למשל, הייתי מאוד רוצה להכין פשטידת ירקות אבל שלא תכיל תפוחי אדמה ולא קמח. יש כזה דבר?

Iris G

New member
ציאמבוטה- קל אבל לא מהיר

2 בצל 4 עגבניות 3 קישואים 3 כפות שמן זית (אפשר פחות) שן שום מלח, פלפל 2 כפות בזיל טרי קצוץ לחתוך את כול הירקות לקוביות לטגן את הבצל בשמן 5 דקות, להוסיף את השום לדקה להוסיף את כול הירקות, מלח, פלפל לכסות ולבשל כ30 דקות. להוריד מהאש להוסיף בזיל כול חבל באיטליה יש גירסה משלו, אם תפוחי-אדמה, בלי, עם חציל, פלפל ירוק וכולי, תוסיפי איזה ירקות שבא לך

Iris G

New member
ירקות בגריל

מנה פשוטה ונהדרת, פה טורפים גם בלי דיאטה 4 כוסות ירקות חתוכים (גזר, פיטריות, חציל, פלפל, קישוא וכולי) כפית שמן זית (מספיק בהחלט) 2 כפיות מלח לערבב ירקות ושמן. לפרוס על תבנית, לפזר מלח לאפות בחום גבוה מאוד כ-20 דקות עד שהירקות שחומים. לנער את התבנית מדי פעם. נהדר ככה, כתוספת, על פיצה ואפילו מעורבב בפסטה מלאה (בימים שמותר לך)

למעלה