בראוניז

בראוניז

היי, אני מחפשת מתכון טוב לבראוניז,
עדיף בלי נס קפה/אספרסו.

לכמה אנשים יספיקו בראוניז בתבנית 20x30?

תודה
 
מתכון הקבוע שלי:

200 ג׳ שוקולד מריר
200 ג׳ חמאה
כוס סוכר
4 ביצים
כוס ורבע קמח רגיל
תוספות אפשריות: חתיכות שוקולד לבן, אגוזים, בוטנים, שקדים...

ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרו. מוסיפים כוס סוכר
מחכים שהתערובת מעת תתקרר. מוסיפים ביצה אחר ביצה
מוסיפים את הקמח ומערבבים לא יותר מידי, רק עד להטמעת הקמח בבלילה. מוסיפים את התוספת שבחרת ומערבבים מעט.
שופכים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ20 -25 דק׳ בטמפרטורה של 180 מעלות
אני אוהבת לחתוך את הבראוניז קטן ויוצא לי כ 50 חתיכות
 

Maldini Girl

New member
אני אוהבת את המתכון של

קרין גורן.

250 גרם שוקולד מריר
250 גרם חמאה
4 ביצים בטמפ' החדר
1/2 1 כוסות (300 גרם) סוכר
6 כפות (60 גרם) קקאו
1 כוס גדושה (150 גרם) קמח
1/2 כפית מלח
200 גרם שוקולד לבן קצוץ גס, לקישוט

ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות. טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד. מנפים מעל התערובת קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כחצי דקה., מצננים מעט.
מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך. מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים.
 
יש את הבראוניז של מאקי

מעולים, ואפשר להוריד את הקפה יוצא גם טוב.
לכמה אנשים? לבן שלי זה מספיק....חחחחח
 
למעלה