בראוניז על טבעי!

טורקיזז

New member
בראוניז על טבעי!

יפעת! את יכולה לפרסם את המתכון של הבראוניז העל טבעי- היה הרבה רעש והתרחשויות אתמול בשביל לשמוע את שלבי ואופן ההכנה.... שבקרוב נוכל למלא את פינו בשוקולד מתקתק וטעים!!!

yifatushc

New member
../images/Emo6.gif חח...טורקיזזזז!!../images/Emo24.gif

כבר הולכת להעביר התמונות מהמצלמה למחשב, ואכניס גם את המתכון. ולגבי מה שאמרת- אמן ואמן.
יפעת

yifatushc

New member
בראוניס על טבעיים../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

מומלצים בחום, יוצאים פאדג'יים, רכים, נימוחים- ולא נשאר פירור.
בראוניס על טבעיים / ניק מלג'רי מקור התמונה: yifatushc מצרכים: ======= 200 גרם חמאה חתוכה לקוביות 225 גרם שוקולד מריר קצוץ 4 ביצים גדולות 1/2 כפית מלח כוס סוכר לבן כוס דחוסה סוכר חום 2 כפיות תמצית וניל כוס קמח אופציונלי: אגוזים, שוקולד צ'יפס לבן/חום אופן ההכנה : =============== 1. ממיסים שוקולד וחמאה. 2. טורפים ביצים פחות מדקה, רק עד לקבלת תערובת קיצפית מעט. 3. מוסיפים מלח , סוכר לבן וחום ווניל. טורפים מעט. 4. מוסיפים את תערובת השוקולד והחמאה. טורפים קלות. 5. מוסיפים בתנועות קיפול את הקמח. (*יפעת: אני הוספתי גם אגוזים קצוצים, שוקולד צ'יפס לבן וחום*). 6. משמנים תבנית מלבנית (32X22) ומרפדים בנייר אפייה משומן. 7. אופים בחום של 180 מעלות עד שהעוגה הופכת יציבה ופניה סדוקים מעט, כ- 30 - 40 דקות. 8. מצננים את העוגה, הופכים, קולפים את נייר הפרגמנט וחותכים לריבועים. ניתן לשמור בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר או להקפיא. יעלם לפני שתספיקו להרגיש....
יפעת

double O S

New member
אז איפה אמרת שאת גרה?../images/Emo3.gif../images/Emo96.gif

[טוב שאני לא בא לפה כל חודש וחצי, אומר איזה משפט מפגר והולך
]

נירהמ1

New member
נראים נפלא - ממש עושה חשק ../images/Emo67.gif../images/Emo3.gif

לשלוח יד ולהוריד אחד מהערימה השוקולדית והרכה הזו.
תודה על המתכון.

ברשותכם רעיון קטן שאני נוהגת בבראונ

יש לי מתכון מאד דומה לבראוניס,רק שבזמן המסת השוקולד אני מוסיפה כפית נס קפה וניל.ובמקום חלק מכמות הקמח אני מוסיפה שקית אינסטנט פודינג וניל. שווה כדאי לנסות. בהצלחה.

Rebeccan

New member
../images/Emo4.gif לא הבנתי ...

מי מביא את זה למפגש ? והרבה
כי גם לי עשיתם חשק (אפילו שאסור לי ... אז אני לא אכין, רק אטעם
) פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

יפעת איזה מגרה יאמי../images/Emo3.gifוגם וידוי

רק עכשיו בחתימה שלך, גיליתי שאת גם מנהלת פורום שוקולד, פדיחה מה?
אוכל חלבי ושוקולד הם אהבות חיי
מעדיפה על בישולים

pirge

New member
על טבעי? נראה לי שזה הבראוניז

שכולנו חולמים עליו. רואים את הבפנוכו השוקולדי שלו. בחיי. נראה טעים פחדדד. תודה טורקיזז

pirge

New member
הבראוניז של יפעתי הבראוניז של יפ

הבראוניז של יפעת הבראוניז של יפעת הבראוניז של יפעת הבראוניז של יפעת טוב, השלמתי את העונש. זוכרים פעם, שנתנו לנו לכתוב כעונש במחברת--100 פעם משפט מסויים? בכל אופן, זה היה כשהייתי ילדה פעם, בבית ספר יסודי בראש-פנה. יפעתי יקרה, הבראונז נראים הכי טובים בעולם.

טורקיזז

New member
יפעת הכל נשאר במשפחה!

פירגה בסך הכל הודתה לי שהעלתי את היוזמה לגבי פרסום הבראוניז.... וחוץ מזה, אנחנו משפחה והקלוריות גנטיות.... שיהיה שבוע טוב - טורקיזז

yifatushc

New member
תודה לכולם! ../images/Emo24.gif

והטיפ (שציינתי גם במתכון) הוא להוסיף שוקולד צ'יפס חום ולבן. יפעת

למעלה