בראון - א. בוקר

Cafe Latte

New member
בראון - א. בוקר

חבל שאי אפשר לתייג כמו בפייסבוק, אבל אולי חברה שלי תכנס ותגיב גם כן
היה מצוין, לא אחפור יותר מדי. הזמנו 2 א. בוקר - בוקר BROWN, ואגס בנדיקט. רק אציין לטובה - את זה שעם הא. בוקר שלי הגיעו שתי גבינות מאוד מסריחות
בתור חובבת גבינות מסריחות מושבעת, הייתי מאושרת. אכלתי אומנם רק מאחת מהן (בכל זאת .. אלוהים יודע כמה אחוזי שומן יש במקלות הכולסטרול הטעימים האלה), אבל היא היתה מעולה. וכמו שאמרתי לחברה שלי, א. בוקר אצלי קמה ונופלת על 2 דברים: קפה ולחם. לא היתה בעיה ב-2 הגיזרות, להפך! הקפה היה מעוללה
קפה של diemme, פשוט קפה מצוין. קפה ראשון שגרם לי להתבאס קלות שיש לי מכונת אספרסו של נספרסו עם קפסולות בלבד. כל כוס (מגיע 2 משקאות עם הא. בוקר, אני בחורה של קפה) הגיעה עם מקלון שוקולד נחמד של וולרונה. הלחם היה מעולה, לחם עם צימוקים ואגוזים. כשנגמר, ביקשתי, ומילאו שוב, ללא חיוב. אצל חברה שלי יש מבחן אחר - מבחן הבראוניז, היא הזמינה לקינוח בראוניז ואמרה שהיה טוב (לא התענגה מעבר לזה... ואני לא טעמתי). א. בוקר מצוינת. סה"כ עסקה לא רעה בכלל, בהתחשב בעובדה שעדיין מדובר ב"קניון" (גם אם זה קניון פנסי-שמנסי כמו קניון G, ובגדול יש לי רתיעה מקניונים והמאוכל שהם מציעים), ואין שום בעיית חנייה (ע"ע חניון גדול ומרווח), ו... או שזה הקניון הכי לא רווחי בעולם, או שטרם סיימו לאכלס אותו - מדובר ב-2 וחצי חנויות בערך, ואי לכך יש מעט אנשים, ואווירה לא קניונית בעליל - גם ציון לחיוב, כמובן.

passarim

New member
איך אני אוהבת שאת יודעת לפי התגובות שלי

בזמן אכילה אם אני באמת מתה על משהו או שהוא בסדר ולא יותר.אז נכון, הבראוני שלהם היה טוב מאד אפילו, אבל לא כזה שנכנס לפנתיאון. אני עדיין בחיפושיי אחרי בראוני מושלם בטעם ביתי, כזה שיחזיר אותי לבראוני שאמי ז"ל הכינה בילדותי ולא היה מושלם ממנו, אובייקטיבית! אין לי הרבה מה להוסיף מעבר למה שכתבת. האגז בנדיקט שלי היו בסדר, אבל נראה לי שאני פשוט צריכה להפסיק להזמין את המנה הזו בכלל כי כל פעם אני מצפה להתענג מאד, ותמיד מתאכזבת. כנראה שרוטב הולנדייז לא עושה לי את זה באמת. אם אני לא טועה, בהוטל למשל הארוחה יותר משתלמת כי נותנים סלסלה של מאפים שונים, ולא רק לחם ,וברגע שיש לי כמה קראוסונים טובים וסוגי לחמים שונים- קנו אותי. וזה במחיר דומה נדמה לי.

Cafe Latte

New member
כי אני

מכירה אותך, חולת שוקולד שכמוך. בהוטל יש מאפים שווים לא פחות, נכון. באופן כללי, אני מתה על הא. בוקר של ההוטל. החסרון היחידי שם, הוא החיפוש חנייה, ואם לא מוצאים אז צריך או להכנס לחניון או להשתמש בשרותי חנייה של המסעדה (35 ש"ח תוספת לא. בוקר). אני לא מאמינה שאני אומרת את זה - אבל יש יתרון גדול לקניון הזה.. גם הנגישות שלו, ועצם העבודה שאת סוג של לא באמת צריכה להכנס לתל אביב. ואני באמת מאוד מתעבת קניונים, and yet.... פעם הבאה רביבה וסיליה ממול?
מה את אומרת?

נסי פעם גם בצהריים.

מאז ביקורי הראשון אני חוזרת לשם הרבה [בגלל נוחות ההגעה והחנייה] ועוד לא התאכזבתי מאף מנה. הכל מחומרי גלם מצויינים ועשוי עם יד טובה ומדוייקת. אפילו הפיצה שם להיט [גם בהשוואה לפיצה של טוטו והרבה יותר זול].

passioneta

New member
לבראוני מהילדות נסי להכין את המתכון של

נירה שויאר מ"עוגות לכל עת"- בראוני טעים למי שאוהב בראוניז, בלי שוקולד (רק קקאו). אם את באמת רוצה את טעמי הילדות תצטרכי לשים מרגרינה...

Cafe Latte

New member
שלי (זאת שכוללת

ביצים/לחם/ריבה/גבינות/2 שתיה/סלט) עולה 56 ש"ח. של חברתי עלתה 38 ש"ח אאל"ט, ואני לא זוכרת מה היא כוללת. בגדול היה ממש טוב

היינו פעמיים ונהננו מארוחת הבוקר

גם רביבה וסיליה שממול נראה כמו אופציה מצוינת. אגב, בפעם האחרונה שהיינו, ביום שישי, חיכינו כמעט שעה לשולחן (אי אפשר להזמין מראש)

נפגשנו שם עם כמה אנשים שכל אחד הגיע מעיר

אחרת... לא יכלנו להתחיל לנסוע למקום אחר

Cafe Latte

New member
זה ממש מבאס. כי גם שאני התקשרתי בערב

שלפני כדי להזמין מקום, אמרו לי שאי אפשר. כשהגענו, היה מלא כמעט לגמרי. היום 2-3 שולחנות פנוים סה"כ. תפוסה כמעט מלאה.

ניריתי 1

New member
כמו בבנדיקט ובעוד מקומות ...

גם במקס ברנר בסופ״ש ובעוד מקומות (לא קופץ לי כרגע לראש), אי אפשר להזמין מקום... אני לא ממתינה לשולחן. נקודה. יש כל כך הרבה מקומות נפלאים בהם השולחן תמיד ימתין ללקוח (אם מזמינים מקום). בשיטת הסרט הנע ?? לא בבית סיפרי !! לחכות שעה לשולחן ?? NEVER !! הזמן שלי יקר מדי ... זה פשוט מקומם בעיניי. אם עוד אנשים ידירו רגליהם מהמקומות הללו, אולי הם ישנו מדיניות...

באמת הרגשנו שעשינו טעות שהלכנו לשם

ולא למקום ששומר שולחן, אבל בסוף נכנסנו. והארוחה היתה טובה. היינו עם אורחות מחו"ל והן עשו בינתיים סיבוב בחנויות, ואני רדפתי אחרי הקטן בריצה ברחבה... אני מסכימה שזה מבאס. אבל הבחירה בידינו אם לחכות או לא.

למעלה