Cafe Latte
New member
בראון - א. בוקר
חבל שאי אפשר לתייג כמו בפייסבוק, אבל אולי חברה שלי תכנס ותגיב גם כן
היה מצוין, לא אחפור יותר מדי. הזמנו 2 א. בוקר - בוקר BROWN, ואגס בנדיקט. רק אציין לטובה - את זה שעם הא. בוקר שלי הגיעו שתי גבינות מאוד מסריחות
בתור חובבת גבינות מסריחות מושבעת, הייתי מאושרת. אכלתי אומנם רק מאחת מהן (בכל זאת .. אלוהים יודע כמה אחוזי שומן יש במקלות הכולסטרול הטעימים האלה), אבל היא היתה מעולה. וכמו שאמרתי לחברה שלי, א. בוקר אצלי קמה ונופלת על 2 דברים: קפה ולחם. לא היתה בעיה ב-2 הגיזרות, להפך! הקפה היה מעוללה
קפה של diemme, פשוט קפה מצוין. קפה ראשון שגרם לי להתבאס קלות שיש לי מכונת אספרסו של נספרסו עם קפסולות בלבד. כל כוס (מגיע 2 משקאות עם הא. בוקר, אני בחורה של קפה) הגיעה עם מקלון שוקולד נחמד של וולרונה. הלחם היה מעולה, לחם עם צימוקים ואגוזים. כשנגמר, ביקשתי, ומילאו שוב, ללא חיוב. אצל חברה שלי יש מבחן אחר - מבחן הבראוניז, היא הזמינה לקינוח בראוניז ואמרה שהיה טוב (לא התענגה מעבר לזה... ואני לא טעמתי). א. בוקר מצוינת. סה"כ עסקה לא רעה בכלל, בהתחשב בעובדה שעדיין מדובר ב"קניון" (גם אם זה קניון פנסי-שמנסי כמו קניון G, ובגדול יש לי רתיעה מקניונים והמאוכל שהם מציעים), ואין שום בעיית חנייה (ע"ע חניון גדול ומרווח), ו... או שזה הקניון הכי לא רווחי בעולם, או שטרם סיימו לאכלס אותו - מדובר ב-2 וחצי חנויות בערך, ואי לכך יש מעט אנשים, ואווירה לא קניונית בעליל - גם ציון לחיוב, כמובן.
חבל שאי אפשר לתייג כמו בפייסבוק, אבל אולי חברה שלי תכנס ותגיב גם כן