בראד & אנג'לינה

בראד & אנג'לינה

אוקי אוקי, אולי דיברתם על זה הרבה פה, אבל אני חייב להוציא משהו מהמערכת ולשאול אותכם. אז ככה, בשבילי, השחקנית (ואישה מדהימה) שאני הכי אוהב היא אנג'לינה. והשחקן הכי אהוב עלי הוא בראד פיט. את שנייכם אני אוהב ומעריך כשחקנים ובני-אדם. אבל...כזוג? אוקי, אז זה בא לי בהפתעה כזאת שיום אחד גיליתי שהם ביחד. כי זה קצת מוזר כי שניהם השחקנים האהובים עלי, ופתאום הם ביחד?...מוזר קצת... בהתחלה לא ידעתי איך לקחת את זה...אבל אז...למשהו לא אהבתי לראות אותם כזוג...לא יודע, פשוט מוזר לי. לא יכול להצביע על סיבה. פשוט לא מרגיש שהם כזה שייכים. אבל כמובן אני טועה ואני מקווה שיש להם קשר מצויין... אבל פשוט בשבילי זה מוזר. בכל מקרה, בגלל שיש הרבה סיפורים עליהם בזמן האחרון, רציתי לשאול אותכם: מה אתם חושבים על הקשר של בראד & אנג'לינה? נ.ב. אני ממש לא אוהב להיכנס לחיים של המפורסמים, ולהגיד ת'אמת אני לא סובל צהובונים. אבל סתם העלתי ת'נושא כדי לראות מה אתם חושבים. אז שיהיה לכם יום מצויין : )

Shiri from the block

Active member
אני מסכימה איתך../images/Emo113.gif לדעתי הם לא מתאימים ביחד, אבל אם הם מאושרים אז גם אני.../images/Emo13.gif

דני!../images/Emo6.gif

אני אישית חושבת ששניהם מדהימים וממה שנראה, טוב להם ביחד והם מאושרים אז אפשר להגיד שאני בעד
נראה לי שלשניהם יש את המוזרוית שלהם ושיכול להיות שהם יהיו טובים אחת בשביל השני. ואני מקווה שזה יסתדרויהיה להם אחלה כמשפחה. קצת עצבן אותי בעיקרון, שבעיתונים לפעמים כותבים כאלה שטוית עליהם ולא משאירים להם קצת יותר חיים פרטיים.. ברור שזו אחת הדרכים שאנחנו מקבלים מידע עליהם... אבל רצוי שזה לפחות יהיה בגבול הטעם הטוב

Im The Sun

New member
הבעיה היא...../images/Emo42.gif

שאני לא מכיר את בראד כמו שאני מכיר את אנג'י אז אי אפשר ממש לדעת. אבל סה"כ הם נראים טוב יחד, מאושרים. שיהיה להם רק טוב

E

Elektra Natchios

Guest
same as you.

מוזר לי שהם ביחד, אני גם אוהבת את בראד פיט פחות ופחות מאז שהם יחד, לא ברור לי למה..
(תופס את מקומי לעתיד?
) סביר להניח שזה מוזר לי בגלל שאף פעם לא חשבתי על הזוגיות הזאת כאפשרות, ואולי גם בגלל שחשבתי שהוא ישאר עם אניסטון לנצח
לא יודעת. בכל אופן, אין לי הרבה השפעה בנושא. ואם טוב לה - אז בכייף
שתהנה, שתצליח ושתהיה מאושרת

crazy4AJ

New member
../images/Emo2.gifמתי אהבת את בראד אי פעם?

אני חושבת שהוא ממש ממש חתיך, האמת שאף פעם לא הבנתי מה הקשר בינו לבין אניסטון הם כאלה לא נראים קשורים... ממש התלהבתי ששמעתי שהוא ואנג'לינה הולכים לעשות סרט אבל מאז שזה קרה כל כך הרבה דברים קרו גם כן וכל העניין כבר יצא מפרופורציות. אחרי כל הבלאגן שהיה... לא יודעת, השאיר טעם מר בפה. לא הייתי רוצה שהם יהיו ביחד, גם אם תחשבו על זה- זה בזבוז! לכל אחד מהם יש מספיק יופי חיצוני של שלושה אנשים מה הם צריכים ככה להיות קמצנים ולא לחלוק את זה עם אנשים אחרים?
בקיצור, אני עייפה... אפילו שמלכתחילה לא ממש אהבתי את הקשר שלהם, בדיעבד אני מקווה שיהיו רק מאושרים ושבראד ידאג מדי פעם שאנג'לינה תאכל כמו שצריך, זה הכל... אה, וילד אחד או שניים (שיכניס אותה להריון בטעות או משהו
). לילה טוב!

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo4.gif לא אהבתי אותו.

סבלתי אותו בשקט. עכשיו אני לא סובלת אותו ברעש. אבוי לך, אם היא נכנסת להריון! אני מזהירה אותך, אם מישהו למעלה שמע אותך...(!!)

crazy4AJ

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

הלוואי הלוואי, שיעשו משהו מועיל לשם שינוי
אני מתפלאה על בראד פיט, לומר את האמת- הוא לא רוצה להעביר את הגנים שלו לדור הבא?

למעלה