בק פייר

dedge

New member
בק פייר../images/Emo70.gif

בכל פעם שאני מאיט לקראת רמזור, כשאני סוגר את הגז בטורים גבוהים, אחרי מספר שניות של האטת מנוע יש לי בקפייר עצום - ממש יריה. הייתי עם זה כבר בספין ובאוף רוד, ושניהם ניסו לכוונן את ברז הדלק בקרב' - ללא הצלחה. הרושם שלי הוא שלשני המוסכים אין מושג מה זה יכול להיות ולכן אני פונה לחכמי הפורום. בהתחלה זה היה מבהיל, אחרי שהתרגלתי ולמדתי מתי זה מגיע בדיוק התחלתי להתכונן לזה ולעשות תנועות מצחיקות תוך כדי הפיצוץ, אבל צחוקים לחוד ואחזקת אופנוע לחוד וזה כבר לא מצחיק. אז מה עושים
יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה
dedge ושכולם יתפוצצו

45degrees

New member
תבדוק כמה דברים:

1. תערובת עינה/עשירה בקרבורטור על ידי קריאת פלאג. 2. חיבור מושלם של הקרבורטור למנוע מצד אחד ולקופסת אויר מצד שני. 3. שאין קרעים או חרירים בגומיות שמברות את הקרבורטור למנוע מצד אחד ולקופסת אויר מצד שני. 4. יכול להיות שלאחר "פתיחה" כלשהי של סעפת הפליטה או קופסת האויר נוצרת תערובת עניה מדי בזמן סגירת גז. מצב זה ניתן לשנות (באופן גבולי) על ידי שינוי דיזות. מעבר לזה - את הכיוון תשאיר לידיים של מוסך שאתה סומך עליו שכן אם תכוון בטעות לתערובת עניה מדי אתה עשוי לגרום לבעיות עתידיות קשות כגון שריפת שסתומים או המסת בוכנה.

dedge

New member
ההודעה שלך כפי שאני רואה אותה:

1. לך למוסך 2. לך למוסך 3. לך למוסך 4. לך למוסך מעבר לזה - לך למוסך
תודה פורטי, נראה לי שאני פשוט אשאיר את הבהמה לאוריה עד שיפתור את זה. זה מעבר לרמה הבסיסית שלי. תודה

45degrees

New member
../images/Emo6.gif הבעיה עם קרבורטורים זה שלפעמים

טעויות יעלו ממש ביוקר

dedge

New member
ה-כ-ל ה-כ-ל מקורי. 7000 ק"מ.

גומיות יבשות איפשהו זאת אופציה. מחר בבוקר אני אפרק את המיכל לבדוק אם הפקק ששמתי לאחר הסרת הEPS לא פגום.

קTמ640

New member
אולי איזה קפיץ

לא מומחה גדול, אצלי אותו אופנוע דגם ושנה, הקפיצים שמחזיקים את חיבורי האגזוז קצת עייפים, תעבור על סעפת הפליטה כולה עד האגזוז תבדוק שלא חסרים קפיצים ושהם עדיין מתפקדים.

למעלה