בק פייר מהאגזוז

tom klein

New member
בק פייר מהאגזוז

האופנוע תמיד מניע בקיק אחד לא משנה חם קר מניע קיק אחד אבל לפעמים אחרי נסיעה אני בא להניע אני נותן קיק ויש מין פיצוץ כזה ( בק פייר ) מהאגזוז .... ממה זה נובע?? אמרו לי שזה עודפים של שמן .. ( אגב אני מערבב בדלק קצת שמן בדלק תמיד לכל מקרה .. אני לא סומך על המשאבת שמן של הדיטי) חשוב לציין שבזמן נסיעה אין שום דברר ! רק אחרי שאני מכבה אותו ובא להניע .. וגם לא תמיד ..

tom klein

New member
אני נגיד על 4 ליטר דלק שם פקק וחצי

שמן כמובן שזה בנוסף למשאבה עצמה.. יכול להיות שהבק פיירים האלה באמת בגלל שמצטבר שמן ?

yoe66

New member
פקק וחצי? מה זה הגשש החיוור?

תמדוד כמו בן אדם עם מדיד ואתה עוד לא סומך על המשאבה של הדי טי?

yoe66

New member
אני לא ממליץ להשתמש במשאבת שמן

אני אומר שלהוסיף ככה לםי העין עדיף כבר עם המשאבה היחס בדרך כלל במנועי דופים הוא בין 1.5 ל 2.5 אחוז תלוי בדגם ובסוג הרכיבה הממוצע הוא מן הסתם 2% וזה מה שהייתי ממליץ לך אבל במדוייק לא בערך לא לפי פקקים העין...

יש ב-DT מיקסר, מוסיף פקק שמן לבטחון

זה מאוד מקובל בחמישימים להוסיף פקק שמן לתוך מיכל הדלק מאחר והמיקסר מתאבד. זה ממש לא כמו בגיבורי הסמ"קים שבהם כל CC משמעי.. ותא'מת? גם אצלהם לא תרגיש שום הבדל עם ערבבת 1.5% או 1.75%

tom klein

New member
מה זה אומר 2 %

סליחה על הבורות אבל אם תוכל לדבר ב '' כמה CC שמן על ליטר דלק יעזור לי מאד. וחוץ מזה איך אתם מודדים ? מזרק זה טוב??

tom klein

New member
תודה רבה לך!!!

אז אני יארגן מזרק כזה מהגדולים ויתחיל לערבב לפי 20 סיסי לליטר אבל זה בתוספת למשאבה עצמה שכן פועלת.. זה לא יותר מידי?

../images/Emo31.gif שים 20cc רק אם תבטל את המיקסר

ויוא, מהר לאוהל רס"פ

tom klein

New member
וכמה לשים בנוסף למיקסר??

כרגע אני שם פקק פקק וחצי על 4 ליטר... בנוסף למיקסר..

tom klein

New member
האופנוע ממש לא מעשן כבד אחי

רק כשהוא ממש קר ונגיד אחרי הרבה זמן שלא הנעתי אותו ... וגם רק לכמה דקות הראשונות שהוא עובד עם צו'ק אחר כך בנסיעה הוא מתחמם ומפסיק לעשן וזה עינין של דקות ספורות לגבי המיקסר אני לא יודע לא נגעתי בו מאז שקניתי תאופנוע ( 4 חודש)

בטיפול הקרוב בקש שיכוונו את בורג

השמן במיקסר ואם אתה מפחד מהתקלקלותו של המיקסר (מה שדי נדיר ב-DT) אז בכל פעם שעברת לרזרבי, מלא דלק והוסף פקק/ פקק וחצי למיכל ובקשר למכסה המגנטו, למרות שהוא גם מגן גלגל השיניים כל האיזור של המגנטו אטום. אם תתבונן היטב תראה שבין המכסה לבלוק יש כאילו נייר, נדמה לי בצבע ירוק- זה האטם. אם אין, שווה להשקיע כמה שקלים לקנות, לפתוח את המכסה, לנקות עם לחץ אויר את כל איזור המגנטו להרכיב את האטם ולסגור חזרה הכל. אין צורך בשום ספרי. כמו כן בדוק שאטם הגומי של חוטי החשמל היוצאים מהמגנטו שלם וליתר בטחון מרח סיליקון שקוף מעל איזור כניסת החוטים כדי לסגור אותו לגמרי. רסס ספרי על מכסה ראש הפלג והחוט שהולך ממנו לקויל ועל כל חיבורי הקויל. זהו, סע לשלום ורכב רק עם מיגונים..

tom klein

New member
פוכיי יא תותחחחח

איזה תשובות מלאות אתה לוחץץץ --כבודד בכל זאת יש לי כמה שאלות .. לא ראיתי את האטם שאתה מדבר עליו של המגנטו אבל כבר עשיתי משהו הוספתי חתיכת פלסטיק בין המגנטו לג'גש וככה בעצם למכנטו יש מכסה 4 צדדים ואת המכסה אני מתכוון לאטום עם אר טי וי כמו שעושים בצד השני של הבלוק איפה שהקלץ'... לגבי החוטים שיוצאים מהמגנטו ( ליד המנוף של הקלאץ) המעטפת היתה שלמה לגמרי חוץ מקרע אחד קטן שעטפתי טוב טוב באיזולירבנד.. האטם שלהם שלם לגמרי אבל בכל זאת אני ימרח שכבה דקה של אר טי וי לכל מקרה.. את ראש הפלאג והחוט שלו אני ירסס כבר בתחילת הגשמים כרגע אין צורך.. לגבי מיגונים כרגע יש לי צבי צב קסדה משקף כפפות ומגף ( למרות שאם המגף אני לא רוכב) ובזמן הקרוב ( מאד) אני הולך לקנות מגיני ידיים ומרפקים ... ניראה לי מספיק לא??

למעלה