בקש לספר השביעי

pizza18

New member
בקש לספר השביעי

ככל שאני חושבת על זה אני יותר בטוחה שסוף הספר יהיה שגם הארי וגם וולדמורט ימותו ושבעצם מה שיקרה זה שהארי יצטרך להרוג את עצמו כדי שוולדמורט ימות כי אני לא מוצאת שום אפשרות אחרת שהארי יצליח להרוג את גדול המכשפים של כל הזמנים זה שאפילו דמבלדור לא הצליח להרוג ! ואיך הוא יהרוג אותו ע"י זה שהוא ימות ? אני חושבת שזה שלזה שוולדמורט ולהארי יש עכשיו את אותו דם יש חשיבות גדולה אחרת למה דמבלדור חייך ? אולי אם הארי יעשה כישוף על הדם שלו הוא יצליח ככה לפגוע גם בוולדמורט זה נשמע הגיוני ? חוץ מזה איזה עוד סיבה יש לרולינג להתעקש כלכך לא לעשות עוד ספר ?

ToryMaster

New member
נאמנות לסיפור שלה?

הסיפור נגמר בספר השביעי, בין אם הם ימותו או לא, היושרה המקצועית של רולינג היא זו שגורמת לה להתעקש, לא זה שהדמויות שלה מתות.

ומה עם ספין-אוף?

היא יכולה לעשות נגיד סדרת המשך על השורדים (אם למשל רון והרמיוני שרדו, היא יכולה לעשות סדרת המשך שמדברת עליהם), או שהיא יכולה לעשות סדרת "צל", כמו למשל שבעת הספרים אבל דרך העיניים של וולדמורט/דמבלדור/סנייפ או אפילו דראקו. יש אינסוף אפשרויות שיכולות להתממש בלי שהיא תעבור על ה"יושרה המקצועית שלה".

Gummy Bears

New member
היא יכולה, ../images/Emo58.gif

אבל היא לא רוצה. היא אמרה שיהיה עוד ספר שמתאר קצת עבר סטייל "קווידיץ' בראי הדורות", אבל לא יהיה ספר שמיני - מה שאתה מדבר עליו נחשב לדעתי לעוד ספר עלילתי.

ToryMaster

New member
היא יכולה

אבל מה אם היא לא רוצה? אין, יש גבול לכמה אפשר ללעוס ולמצות משהו, אני אישית מוצאת שעדיף לסיים בשיא ולהשאיר טעם של עוד מלתקוף את הנושא מכל כיוון עד שאין כוח לחשוב על זה אפילו.

Freemee

New member
צודקת בהחלט ../images/Emo45.gif

לדעתי עדיף לסיים עכשיו אבל עם טעם טוב ובשיא מאשר ללעוס סתם את הסיפור. לצערי הרב קראתי כמה ספרים ויותר ראיתי את זה בסדרות טלוויזיה שפשוט לעסו את התסריט כל כך הרבה שהרסו את הסדרה רק בשביל עוד איזה עונה ועוד קצת כסף, פשוט בושה. לא שלרולינג אין מספיק כסף אבל אני מאמין בה כאדם ישר שהיא לא תעשה זאת לקוראים. מה לעשות, לכל דבר יש סוף ועדיף שהוא יגיע מוקדם יותר ויסתיים טוב מאשר שיגיע מאוחר יותר ויסתיים רע.

Gummy Bears

New member
../images/Emo6.gif

דוגמא קלאסית למשהו שהיה צריך לעצור בשיא ולא לתת לזה להלעס מכל כיוון אפשרי מאה פעם.

n u k e y

New member
דוגמא למשהו שהיה צריך לעצור,../images/Emo110.gif

נקודה.

חרבביש

New member
דוגמא,

נקודה.
אבל פוקימון התחילו כמו הארי פוטר - בהתחלה סדרת טלויזיה קטנה וחמודה, שצוברת תאוצה בקצב הולך וגובר, ולאט לאט נעשים סרטים, בובות, צעצועים, משחקי מחשב, כלי אוכל, עוד בובות, עוד צעצועים... וזה גדל וגדל, עד שבשלב מסויים (בעונה השמינית או התשיעית - אח שלי רואה את זה) כבר הפסיקו להתעניין בזה, זה מיצא את עצמו וחוץ מילדים בני 5 שלא מבינים מהחיים שלהם, לכולם נמאס מזה באופן מוחלט. רולינג לא רוצה שזה יקרה להארי שלה, כי היא רוצה להצליח גם אחריו, ורוצה שהארי יישאר אהוב ויישאר גם לדורות הבאים - וחוץ מזה, אם היא לא תעצור את התופעה הזו בזמן היא לא תוכל להתמודד לראשות הממשלה...

מה יא

New member
וואי נכון../images/Emo45.gif!../images/Emo96.gif

פעם פוקימון היה ממש שווה
אבל זה לא הגיוני (די!), אמור להיות לו קשר מיוחד עם הפוקימונים שלו וראיתי איזה עונה 15 והיה לו שם פוקימונים ממש אחרים ומוזרים כאלה. זה כאילו המציאו פוקימון עלובים ומכוערים ושמו במקום כל החמודים. איזה אוסף פוגים ענק היה לי. אבל של השווים, לא של החדשים המגעילים. כנ"ל דיג'ימון. איזה שולט זה היה, והם ממש ממש הרסו. זאת היתה סדרה ממש ממש טובה, ולא בעיניים של ילדת גן

n u k e y

New member
דיג'ימון ממש אהבתי בזמנו.../images/Emo110.gif

אבל נכון- העונה ראשונה היתה טובה, או שניה סבירה או שלישית מיותרת לחלוטין.

orqueen

New member
איזה סיבה ?

כדי שלאנשים זה לא ימאס בסופו של דבר עכשיו הארי פוטר הוא בטופ אם היא תמשיך בסופו של דבר המכירות ירדו חוץ מיזה כמה כבר היא יכולה לכתוב על אותו נושא היא בטח רוצה לכתוב על דברים אחרים

yonico12344

New member
אוי לא, אז המכירות ירדו

אז יהיו לה "רק" 30 זיליון ליש"ט ולא 100. כסף זה בטוח לא הסיבה שתגרום לה להפסיק לכתוב

כסף זאת לא הסיבה שהיא כותבת

היא אוהבת את הארי, והיא רוצה לסיים בשיא ולא בהתנוונות הדרגתית... חוץ מזה, זה הסיפור שלה, והיא נאמנה לו...

Gummy Bears

New member
היא לא חברת הפצה ולא ענבים,

היא סופרת והיא לא תשנה שום דבר מהתוכנית המקורית שלה, לא בגלל דרישות מעריצים ובטח שלא בגלל כסף.

למעלה