בקשת

yolo66

New member
בקשת ../images/Emo53.gif

ילדה עם כסף אמיתי (NX CASH) פנתה אלי ורצתה שאקח את הכסף האמיתי בעד נשק שווה לרמה 85 (למי שמכיר kage). היא פנתה אלי בצורה לא הוגנת. אני לא הסכמתי לקבל את הNX CASH ואז פנו אלי מ-GM ואיימו עלי שאם לא אתן לה את הנשק תוך 36 שעות, הם יתנו לי בנד!!!
למי שיודע מה לעשות במצבים כמו שלי, אנא תנו עצה. המייפל באמת חשוב לי.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif קודם כל,

להירגע, לא סוף העולם. קניית NX מאנשים במשחק זה לא הדבר הכי חוקי שיש, ככה שהGM'S לא אמורים לפנות אלייך, אלא אליה. למה שהGM's יאיימו עלייך? אפשר לשאול איך הם בדיוק איימו עלייך? בדרך כלל, הGM's לא פונים לאנשים במשחק, הם פונים באימייל או שהם נותנים באן (כמו שהיה מקרה באיזשהו סרבר). אותה ילדה, נתנה לך כבר את הNX? כי לי זה נשמע כמו כמה ילדים חסרי חיים שמתחזים לGM's, הם לא אמורים לאיים עלייך. אם הם באמת GM's והיית עושה משהו לא טוב, הם היו נותנים לך באן ישר ולא מאיימים. מניסיון, לפעמים אני רואה אנשים בפרי מרקט שמוכרים NX. אני עושה איתם טרייד ושואלת איך זה עובד, איך אני יודעת שהם לא הולכים לרמות אותי, למה הם מוכרים (זה די מוזר בשבילי שאנשים מוכרים, ולא משתמשים בזה לכיף של המשחק. חוץ מזה, אם הם מוכרים אז למה הם קנו את כרטיסי הNX?). אפשר לשאול למה הילדה פנתה דווקא אלייך?

yolo66

New member
תשובה:

היא לא הביאה לי את הNX CASH היא רצתה להביא לי אבל אני לא רציתי את זה, זה סתם מסבך. ואחרי זה היא הפסידה את זה כי אני לא רציתי. ואני גם לא יודע למה היא פנתה דווקא, אלי יכול להיות שהיא שמעה שיש לי KAGE. הGM פנו אלי כי היא הלשינה ואמרה שאני גנבתי. אבל זה בכלל לא נכון! יכול להיות שמי שפנה אלי מGM הוא חבר שלה או מתחזה מטעמה? יש איזו דרך לדעת? הוא דיבר אלי כמו GM ואמר good day sir happy mapeling

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif ../images/Emo13.gif

GM's בחיים לא יפנו אלייך במשחק, הם לא נוהגים לחשוף את עצמם (רק באיוונטים). לא מעט אנשים מתכננים את ההתחזות, ויכול להיות שהם עבדו על זה הרבה. לא שמת לב להודעות הTIP שמופיעות בחלון הצ'אט של מייפל? GM's בחיים לא יחשפו את עצמם (ושוב, כבר היה איוונט אחד שהGM's חשפו את עצמם, ואפילו יש לי תמונה
), לא יבקשו את המשתמש והסיסמא שלך ומן הסתם את החפצים. ואיך אתה יודע שהוא דיבר כמו GM? ראית בכלל GM? תחשוב ברצינות, נראה לך שבאמת זה GM? ולמה שהוא יאיים עלייך? יכול להיות שהוא הבוייפרינד (בטון פאקצי D:) של הילדה הזאת, והם עובדים על אנשים. פשוט תתעלם מהם, יש חלון שנקרא Black List במייפל.

yolo66

New member
תודה רבה

אני עדין קצת מפחד אבל באמת תודה על התמיכה

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif גם אני פגשתי כמה :)

הינה תמונה שמישהו העלה בפורום של הגילד שלנו (יש לנו פורום באיזשהו שרת נידח D:) -> זה היה באיוונט אחד. מחקתי את השם של השני (זה שבגילד), כדי שלא ישתמשו בו בשביל Track.

miss_t

New member
כמו שענו לך

לא נראה לי הגיוני שGM יפנה אלייך ואני מניחה שזה רק ניסיון לגרום לך להלחץ ולמסור חפצים ששייכים לך. בדר"כ GM מדבר עם פס כחול וכתוב notice. יכול להיות שמי שניסה לעבוד עלייך עשה whisper? או אולי השתמש במגהפון? יש לך צילומי מסך? אני מאוד בספק אם זה GM.... אין לך מה לדאוג

למעלה