ובכן,
מאחר והתגובה נמחקה, אחזור, אקצר ואגיד את מה שנכתב בה, רק במילים יפות יותר (אין לי כוח ליצירתיות יתר, ונמאס לי לחזור על עצמי שוב ושוב): המרצע אכן יצא מן השק- למעשה, מעצם אמירת המשפט הזה גרמת לי להבין שאתה לא באמת מעוניין לדעת מה עשתה ההנהגה עבור התנועה, אלא סתם מנסה לחרחר ריב. מעבר לזה אמרתי שאתה לא עומד לקבל ממני באופן ישיר אף פירוט, מכיוון שאני באופן אישי לא רואה אותך כחלק מהתנועה היות ולא בדיוק היווית איזשהו חלק בולט במיוחד בנוף התנועתי במהלך חצי השנה האחרונה, ואני לא רואה כל טעם בלתת דווקא לך מכל חברות התנועה דין וחשבון, וציינתי שאתה לא המורה שלי ושלא מוצא חן בעיניי בכלל שאתה מתנהג כאילו אתה הולך לחלק לי ציונים, במיוחד סביב ההיעלמות שלך. את התסכולים שלך שעוד לא תמו מהבחירות הקודמות, אתה מוזמן להשאיר לעצמך, אני באופן אישי כבר התגברתי על זה שלא נבחרת. חוץ מזה גיליתי סקרנות לגבי הסיבה שהפירוט של דרור נאסר להפצה, אני חושבת שאני, וכמוני גם אנשים נוספים, נשמח לשמוע על פועלו של חבר ההנהגה שבבחירות האחרונות אפילו הציע את עצמו לכהן כחצי יו"ר(!). אני באמת סקרנית, אני לא אומרת את זה סתם בשביל להיות קנטרנית. חוץ מזה דאגתי לציין את בעיות הבנת הנקרא שלך, ושלחתי אותך לקרוא שוב את ההודעות שנכתבו קודם לכן, כי החזרה על עצמי לא עושה לי טוב, והיא גורמת לי לטיקים בעין ולקפיצות ברגל. כולם מרוצים עכשיו?