בקשת פירוט

בקשת פירוט

שלום, אני מבקש, בעיקר מיו"ר הנוער לשעבר (אבל גם מההנהגה שלו) לפרט במה קידמו את הנוער במחצית השנה החולפת או לחלופין, הסיגו אותו. אילו הבטחות בחירות בוצעו ואילו לא?! בברכה, והמון הצלחה לבארי, מאמין בך, ארתור גיל-קרוב.

Fleddermaus

New member
תודה, אבל קוראים לי עמרי. ../images/Emo119.gif

ובקשר להנהגה, היא הובילה כמה יוזמות יפות, כגון העצומה נגד חוק הג'ובים וההפגנה נגד פיטורי מורים בת"א. מה שבסופו של דבר גרם להמשך ההתדרדרות של הנוער היו הפליטיקה והסכסוכים הפנימיים.

Fleddermaus

New member
חבל לפתוח סכסוכים ישנים. ../images/Emo119.gif

זה רק יפער פצעים וירחיק אנשים.

doofe

New member
ועם כל הכבוד,

הסכסוכים הפנימיים כשמם כן הם, והם לא מעניינו של מר גילקרוב, עם כל הכבוד. זה לא בהכרח יפער פצעים, זה סתם יהיה מעצבן.

agamrafa

New member
פתיחת פצעים

כשאתה נפצע והעסק מגליד. אתה מעריך אנשים שמגיעים עם ציפורניים שלופות ומלחייה?

agamrafa

New member
שני דברים

אחד, אני "אתה". כלומר בן. ושתיים לבוא ולדרוך על פצעים של אנשים ולבקש מהם להודיע בחוצות על דברים שהם לא הכי גאים בהם זה לא מעשה נחמד

מדובר כאן בהנהג של קבוצת אנשים.

סלח לי, אבל הנהגה, כל הנהגה, של כל דבר, צריכה לדעת להודות ולומר גם את הדברים שנעשו לא נכון וכו'. זה לא עניין של "דריכה על פצעים". מקווה שהבהרתי, ארתור גיל-קרוב.

memlb

New member
אולי אני לא מהנוער וזו חוצפה מצידי

להגיב אבל אני חושבת שזה יהיה רק הוגן לפרט, לא בפסים אישיים אלא משהו יותר כללי, אזהרות, עיצות, ובכלל ביקורת עצמית, כי אולי אתם לא "חייבים" את זה למי שבחר אתכם אבל זה יהיה נחמד.

אני יודע שלא נעים, אבל....

גברת דפנה, אני יודע שאת אוהבת להיות בוטה והכול, אבל זה לא יעזור! זכותי לדעת מה עשתה ההנהגה לטוב ולרע. בתור חלק מציבור הבוחרים ולדעתי זה יהיה רק הוגן לעשות את זה. לאדון גיל-קרוב יש "זכות הציבור לדעת".... ארתור גיל-קרוב.

Fleddermaus

New member
ארתור, ../images/Emo119.gif

היו סכסוכים שנבעו ממניעים אישיים. כל סכסוך שכזה הוא רע להנהגה, והסיבה לא משנה. נוכל לומר לך מה עשינו למען נוער מרצ ומה לא, אבל את המניעים לסכסוכים שפרקו את ההנהגה הזאת אני מעדיף להשאיר בין חברי ההנהגה.

ד ר ו ר 1

New member
נו באמת,

עמרי, אני לא מצליח להבין אותך. ארתור בסה"כ ביקש פירוט על פעילותו של כל חבר הנהגה ויו"ר התנועה בקדנציה החולפת. דבר שיותר מלגיטימי שכל פעיל ופעיל יבקש. מה אתם מתחילים לזבל לו את השכל על סכסוכים ועל דברים לא קשורים בכלל למה שהוא ביקש? הסכסוכים באמת לא מעניינים אף אחד - ת'כלס - מה עשינו? זה מה שהוא רוצה לדעת, ובצדק. אני אישית אדאג להעביר לארתור פירוט על מה שאני עשיתי בהנהגה מנקודת ראותי, בהקדם, כי זו זכותו, וזכותו של כל חניך לקבל פירוט כזה אם הוא מבקש. חג שמח
דרור

ד ר ו ר 1

New member
כלומר

אחרי ששלחתי את ההודעה עכשיו לפורום העניין התבהר קצת יותר. בכל אופן, לגבי בקשת מידע על פעילותנו כחברי הנהגה במישור האקטיבי - בקשה מבורכת. לשמוע כביכול רכילות או שטויות בינאישיות בין חברי ההנהגה - לא לכבודי בכלל להתייחס לבקשה כזו.

doofe

New member
צר לי לנפץ לך את האשליה בה אתה חי,

אבל אני לא אוהבת להיות בוטה, אני משתמשת בבוטות רק כשמתנהגים בחוצפה, ואתה מתבקש שלא לנסות לחנך אותי. אני לא רואה שום סיבה הגיונית לשתף דווקא אותך בסכסוכים הפנימיים של ההנהגה, ויותר מזה אני חושבת שזאת חוצפה גדולה מצדך בכלל לבקש דבר כזה, ועוד לצפות מאתנו לתשובה. חד וחלק- מה ההנהגה הזאת עשתה זאת זכותך המלאה לשאול ולקבל תשובה, הסכסוכים הפנימיים הם לא עניינך, וכל עוד זה תלוי בי הם ישארו במסגרת שותפיי ההנהגה הקודמת. יום טוב לך.

אני יודעת שאת אוהבת לריב.

בכל אופן, לא ארד לרמה שלך! זכותי, כזכותו של כל חבר בתנועה, לדעת מה עשיתם ומה לא. להזכירכם: אם יש יותר מדי סכסוכים וברוגזים בהנהגה, כל הנהגה, של כל גוף, אי אפשר לעבוד וזה פוגע בפעילות ובהכול. לכן זכותי לדעת הכול. כולל הכול ומהכול! תודה רבה לדרור על המסמך ששלח לי.

doofe

New member
אני לא 'אוהבת לריב',

אני מקסימום מתווכחת, ואף אחד לא שם אותך לנתח את האישיות שלי, דבר שבאופן עקבי אתה מנסה לעשות, ולא בהצלחה מרובה. זכותך לדעת ברמה המעשית מה עשינו או לא עשינו על מנת לקדם את התנועה, אבל אין לך שום זכות שבעולם לקבל אינפורמציה על סכסוכים פנימיים על רקע אישי או על כל רקע שהוא, כל עוד אתה לא מקבל אותה מכל חברי ההנהגה. ובכן, כדאי שתיתן לעצמך כף שטות ומהר, כי זאת לא זכותך לדעת הכל כולל הכל ומהכל, וכדאי שתתנתק מהמחשבה המטופשת הזאת, כי היא לא הגיונית ולא נכונה בכלל, וכבר הסברנו לך מספר פעמים למה, וזה מתחיל כבר להיות ממש מרגיז. ומזל שקללות אסורות בפורום, כי אני מחזיקה את עצמי עכשיו חזק נורא. אה, כן, ואני באמת אשמח מאוד גם כן לדעת מה דרור חושב שהוא עשה במחצית השנה האחרונה לטובת התנועה. מאוד מאוד אשמח, לא סתם.

זכותי ועוד איך ואני עוד מחכה....

לא משנה כמה תתלהמי- זה לא יעזור. זכותי וזכות כל החברים והחברות לדעת. דרור שלח לי וביקש שאני לא אעביר את ששלח לאף אחד/ת. לכן, את יכולה לבקש ממנו פירוט. רבת איתו אז את פתאום פותחת עליו פה?! יצא המרצע מהשק! ארתור גיל-קרוב. נ.ב אני עדיין מחכה לדו"ח ממך!

doofe

New member
ובכן,

מאחר והתגובה נמחקה, אחזור, אקצר ואגיד את מה שנכתב בה, רק במילים יפות יותר (אין לי כוח ליצירתיות יתר, ונמאס לי לחזור על עצמי שוב ושוב): המרצע אכן יצא מן השק- למעשה, מעצם אמירת המשפט הזה גרמת לי להבין שאתה לא באמת מעוניין לדעת מה עשתה ההנהגה עבור התנועה, אלא סתם מנסה לחרחר ריב. מעבר לזה אמרתי שאתה לא עומד לקבל ממני באופן ישיר אף פירוט, מכיוון שאני באופן אישי לא רואה אותך כחלק מהתנועה היות ולא בדיוק היווית איזשהו חלק בולט במיוחד בנוף התנועתי במהלך חצי השנה האחרונה, ואני לא רואה כל טעם בלתת דווקא לך מכל חברות התנועה דין וחשבון, וציינתי שאתה לא המורה שלי ושלא מוצא חן בעיניי בכלל שאתה מתנהג כאילו אתה הולך לחלק לי ציונים, במיוחד סביב ההיעלמות שלך. את התסכולים שלך שעוד לא תמו מהבחירות הקודמות, אתה מוזמן להשאיר לעצמך, אני באופן אישי כבר התגברתי על זה שלא נבחרת. חוץ מזה גיליתי סקרנות לגבי הסיבה שהפירוט של דרור נאסר להפצה, אני חושבת שאני, וכמוני גם אנשים נוספים, נשמח לשמוע על פועלו של חבר ההנהגה שבבחירות האחרונות אפילו הציע את עצמו לכהן כחצי יו"ר(!). אני באמת סקרנית, אני לא אומרת את זה סתם בשביל להיות קנטרנית. חוץ מזה דאגתי לציין את בעיות הבנת הנקרא שלך, ושלחתי אותך לקרוא שוב את ההודעות שנכתבו קודם לכן, כי החזרה על עצמי לא עושה לי טוב, והיא גורמת לי לטיקים בעין ולקפיצות ברגל. כולם מרוצים עכשיו?

למעלה