בקשת עצה

hmishel

New member
בקשת עצה

אשתי רוצה להתגרש ממני בטענה שאני לא מספר לה את כל האמת הכלכלית שלנו. כאשר המצב הכלכלי שלנו היה טוב (לא מעולה) היא לא שאלה שאלות, אך כיום לאחר שהייתי מובטל כשנה והיום אני עובד בעבודה שלא מכניסה כסף רב, והקשיים הכלכליים צפים כלפי מעלה ומגיעים לידיעתה, היא טוענת שאני לא ישר איתה ושלא שתפתי אותה בכלום. האמת שזה נכון ניסיתי לחסוך ממנה את המצב ובדרך עשיתי טעויות שעכשיו קצת קשה לפתור אותם לבד, ולכן נאלצנו לערב את המשפחה שלה, ומאז היא החליטה שאני לא יוצלח ושהיא לא רוצה לחיות איתי (אני מניח שהיא חטפה מהמשפחה שלה וזה משפיע עליה). מה לדעתכם אני צריך לעשות, שכן אני באמת אשם במצב הכלכלי(חוסר עודה, החלטות שגויות והתעלמות מבעיות), אשמח לתגובות.

הרה48

New member
יש דרך אחת פשוטה, לדעתי

והיא להסכים להתגרש. וזה רק מהסיבה שזה מה שהיא ביקשה, זו הבחירה שלה. אם תנהג כך, היא תצטרך להתעמת מול עצמה ומול הקשיים שלה, רק כך היא תבין ותדע אם זה באמת מה שהיא רוצה. אני לא מכירה דרך אחרת טובה יותר. העובדה שאתה כרגע מובטל היא עובדה לא פשוטה, אתה צריך לחשוב על פתרונות מעשיים וליישם אותם, בשבילך (כי זה מטריד אותך) ואם יש ילדים, אז צריך להיות ברור שאתה מחויב לפרנס ולדאוג להם כהורה. שים בצד גאווה אם יש אלמנט כזה ותתפשר מעט כדי שיהיה לך מעט מאשר לא כלום. בהצלחה.

אשתך החליטה - לא משנה מה הסיבות

וזה שאתה מרגיש אשם רק מקשה עליך את העימות הזה. לכן נסה לקבל את העובדה שמכל מיני סיבות היא מעוניינת להפרד ממך - הסיבה הכלכלית היא רק תירוץ, או הקש ששבר את גב הגמל. לא אתפלא אם כאשר תשנה גישה ותעתר לבקשתה יקרו שני דברים: האחד - היא תתעשת השני - אתה תתאהב ברעיון ותתחיל לפרוח בהצלחה

מישל שלום לך

אינני יכולה להבין כיצד לא חשבת לפני שפעלת בעצמך? אשתך היא בת זוגתך לטוב ולרע. למה לא שיתפת אותה בקשיים? היא הרי יכלה לעזור לך מבחינה כלכלית וריגשית. אי אפשר להתמודד עם צרה לבד. האגו הזה שלך הוא שירה לך ברגל. מבעייה כלכלית הוספת גם בעייה בחוסר אמון ועלבון גדול לאשתך. הייתי בסרט הזה ואני עדיין מככבת בו לצערי. אם אינך רוצה לאבד אותה, עלייך לעבוד קשה ולהוכיח לה שאתה שותף מלא. גם בשעת צרה ולספר לה הכל. אבל הכל. קשה להתמודד עם אובדן אמון כזה רציני. זה כמו יריקה לבאר שאתה שותה ממנו. זה פשוט נורא. הבע בפניה צער וסליחה גדולה על מה שעשית. היא לא תשכח את זה לעולם, אבל אולי תסלח לך ותתן לך הזדמנות נוספת. אני בכל מקרה החלטתי לסלוח.

seeyou

New member
אם "האשמה" שלך היא רק מה שכתוב

אז אני חושב שהיא אדם לא אמין... רק עיוור לא רואה את הדרך-אבל הוא משתמש ביתר החושים. "לקנות" אישה-רעיה זה דבר קל "לרכוש" שותפה לחיים ,זה קשה . יוסי נ.ב תחשוב לרגע מה היחס היית מקבל ממנה בגיל מבוגר? או במצב בריאותי לא תקין?

רוצה להתגרש

אשתך רוצה לפרק את הזוגיות אתך, הסיבה הכלכלית היא תירוץ, בימינו אלה קצת קשה לקבל את זה שלאשה אין מושג על המצב הכלכלי של המשפחה, ממש לא קשה לדעת על קשיים כלכליים, סתם להבהרה - האם אשתך אף פעם לא הוציאה כסף בכספומט? וכאשר עשתה זאת אף פעם לא בדקה יתרה? וכאשר בדקה יתרה האם אף פעם לא בדקה מצב תוכניות חיסכון??? היה לה נוח לטמון את הראש בחול, לא מובן המשפט - ניסיתי לחסוך ממנה את המצב. האם ניהלתם חשבונות נפרדים? ומדוע רק אתה אשם האם אשתך לא עובדת? האם שיחקת עם הכסף שהיה לכם בלי בקשת רשותה ובלי ידיעתה??? בכל אופן אם אשתך איבדה את האמון בך כאדם ומעוניינת לפרק את החבילה, אז חוץ מאשר לנסות לשכנע אותה לתת לך הזדמנות שניה אין לך הרבה מה לעשות, (בעיקר כשמשפחתה מעורבת). דרך אגב מה עם הילדים? - אם יש, זה לא קל ולא פשוט לפרק משפחה כשיש ילדים.

1רגיעה

New member
אשתף אותך .......

אתה מודה שעשית טעיות , האם ביקשת ממנה סליחה ומחילה????????????????. בטוחה אני שהיא מושפעת מהסביבה וכנראה הוסיפה קצת תבלינים כדי לגרום לאחרים לומר לה "זירקי אותו" כי זה מה שהיא רוצה כרגע אספר לך , אני לעלום לא הייתי בבנק ,לא יודעת כמה כסף יש או אין לפעמים בעלי מספר לי , לפעמים לא, אני לא שואלת מהסיבה הפשוטה יש לי אמון עיוור בו , אדם אמין ביותר יעשה הכל למען הבית [ יש בעיות אחרות ] לא ורוד פה כל כך , כשקיבלתי ירושה מאבי לפני שנפטר נתתי לו את הדולרים ביד , לא שאלתי , לא ביררתי לאחר כמה חודשים היה לי אוטו חדש אישתך איבדה את האמון בך ועל טעויות משלמים אך יש אפשרות כגלגל הצלה לשכנע אותה ללכת לטיפול זוגי ? מאחלת לך בהצלחה מחפשת רגיעה

מאי 39

New member
רגיעה 1

מה הפלא שבחרת בכינוי כזה אני בטוחה שהאמון המוחלט בבעלך וחוסר הצורך לדעת מה יש מה אין אבל כן היכולת ללכת לקנות ולמלא את הבית נותן רגיעה אמיתית לדעתי גם אותו בחור שפתח כאן את השרשור נהג כמו בעלך והיא כמוך לא רצתה לדעת כי היה לה אמון מלא בו אבל כל זה טוב ויפה כשאין בעיות ואפשר להמשיך לקנות גם אם לא לקנות הכללללללללל אבל חלילה תחשבי רגע אם בעלך פתאום יגיד לך סורי הסתרתי עד עכשיו כי חשבתי שאני אצא מיזה היה לי אשראי עדיין ועכשיו הבנקים סגרו את הברז ואז תשאלי מה עשית עם הכסף שירשתי סתם לדוגמא הוא יגיד לך שהוא השקיע אותו צבר רווחים ולכן הצליח לקנות לך את האוטו אבל אם באותה ההשקעה הוא לא היה מצליח לצבור אלך חלילה להפך מפסיד את הכסף אז מה פתאום האמון נעלם פתאום לאורך כל הדרך שום דבר לא היה בסדר הוא לא היה יוצלח מה שאני מנסה להגיד שכשנח לנו אנחנו טומנות או מעדיפות להיות היען לטמון את הראש בחול אבל כשפתאום זקוקים לנו ואנחנו צריכות לעמוד מול קשיים אז כבר יש לנו וזה לגיטמי את הבקורת את חוסר סביעות הרצון אבל זה לא אומר שאותו האדם מהצד השני אשם בכל גם היא יכלה לנסות להיות יותר מעורבת להגיד להציע פה ושם ואז זה לא היה נופל עליה מהשמים ובן זוג כשנעשה מובטל אין יותר מהזמן הזה שהוא זקוק לתמיכה שלנו כדי ליצליח לצוף מחדש ולא לשקוע

1רגיעה

New member
פשוט בטוחה ב 100000000000%

זה מה שקורא כשיש אמון עיוור , הוכיח את עצמו במשך שנים ומהיום שנישאנו זה היה כך , בעלי לא לוקח סיכונים יש = יש אין= אין פשוט יודעת עם מי אני חיה בצורה אבסולטית מחפשת רגיעה

למעלה