בקשת עצה

• פותח הנושא t a m
  • פורסם בתאריך

t a m

New member
בקשת עצה

יש לי דילמה קטנטונת, אם למישהי/ו יש רעיון אני אשמח: אני מסיימת את השנה כחונכת בבית הספר תעשייתי. עכשיו ככה: יש איזה 130 תלמידים בבית הספר, מן הסתם לחלקם נקשרתי יותר ולחלקם פחות. העניין הוא שלסוף השנה אני רוצה לכתוב משהו קטן ליותר קרובים אלי, אבל אני לא רוצה לפגוע באלה שהייתי בסדר איתם אבל לא ממש קרובה. יש למישהו רעיון? אני לא חושבת שלכתוב 130 פתקים זה הרעיון הכי טוב.. נ.ב יש כאן עוד מישהי שעושה תפקיד כמו שלי?

t a m

New member
ועוד משהו... אני כל כך כישרונית!

זו סתם השתפכות... הרכזת שלי מהעמותה, שהיא בערך הבחורה הכי מתוקה בעולם, מתקשרת אלי לפני איזה שבועיים ומודיעה לי שהיא לא קיבלה את הדו"חות נוכחות שלי ב4 חודשים האחרונים! מה מסתבר? פיקססתי אותם למספר הלא נכון... אני מרחמת על העקרת בית המבוהלת שקיבלה פקסים לא ברורים בכמעט חצי שנה האחרונה... :) אז עשיתי סדר מטורף בחדר שלי (מסתבר שהשולחן שלי אפור! מי היה מאמין?!) אבל הבעסה העיקרית היא שאת האישורים הרפואיים אני לא מוצאת, אז כנראה שיחשיבו לי את זה כימי חופשה.. אם למישהי יש נבוט זה יהיה הזמן לתת לי..

M o n a L i s a

New member
הממממ......

אולי תעשי מן דף נחמד שתצלמי לכולם, תודי להם על הכל... ולאלו שנקשרת אליהם יותר, תתני להם מכתבים אישיים כשאף אחד לא יראה ותעשי אולי מפגשון. חחחחח......הרגת אותי עם העקרת בית!
נגמרו לי הנבוטים!

למעלה