בקשת עצה

יעלrz

New member
בקשת עצה

אני בת 32 והוא בן 40 . הכרנו לפני 10 חודשים וכעבור חודשיים עברנו לגור יחד. לפני כשבוע וקצת הוא עזב כי נמאס לו מהריבים שלנו. מאז שעזב אני מבינה עד כמה אני אוהבת אותו ורוצה אותו. הוא לא יודע אם הקשר בינינו הסתיים או שזהו פסק זמן. הוא רוצה לנתק קשר עד לאחר החג. כדי לבחון את רגשותיו. מה לדעתכם עלי לעשות? האם עלי ליצור איתו קשר ולספר לו על הרגשותי? האם זה ישנה\ישפיע על החלטותיו? האם על ליצור קשר דרך אימייל? האם עליי לעזוב אותו לנפשו? תודה על עצותיכם.

adam33

New member
מתחת למילים

מה את בעצם אומרת..שאת בעצם מקבלת שאת לא בסדר..מי אמר זאת? בכדי לריב צריך שני אנשים ובשביל למחול אדם אחד נניח שתגיעי אליו ותגידי שאת לא בסדר זה יהיה נצחון שתמיד את זו שתצטרכי להתנצל והרי אינך רוצה בכך ולכן העיצה הכי טובה זה להניח לו לנפשו הרי אתם לא נשואים שהוא זה שירגיש שאת חסרה לו ששניכם תרגישו זהה שתגידו לעצמכם ששניכם התגעגעתם וזו אמת המידה הכי טובה לדעת שזו חזרה מבחירה חופשית. את יכולה לספר על רגשותייך אבל בטאקט שזה לא ישתמע שאת משתפכת לרגליו אלא רק להבהיר את העמדה שלך ביחד אליו ושיהיה חג שמח

seeyou

New member
- Out of SIGHT, out of mind.

אני מבין שקל לי לכתוב ויותר קשה לך לקבל! אבל,מבחוץ רואים יותר טוב מהלכים של המשחק...כול משחק...גם משחק ה"אהבה".! יש לי תחושה ש:"לספר לו על הרגשותי"...זה לא יפתור את הבעיה... זה כמו גלולה פלגין בסרטן! נכון, את בגיל 30 קצת בלחץ- אך לפי מה שאת כתבת ה"זוגיו" שלכם לוקח בחסר! בגיל 40 אני חושב שהוא מבין בנשים-ואם הוא עדיין מתנהג כילד אז אין מה לעשות! אישה בגיל שלך יכולה להתחיל להנות מהחיים יותר מגבר בגיל 40! חג שמח!

gili120

New member
לדעתי......

לדעתי תחכי עד אחרי החג וכשתפגשו לשיחה אז תדברי את ראשונה ותאמרי מה עבר עלייך כל החג ואם הוא באמת אוהב אותך אז הוא ישאר ואם לא אז ברור שעדיף לשניכם לא להמשיך קשר כזה... אז תעדכני אותי אגב אני יודעת שזה קשה לחכות עד אחרי החג אבל תחזיקי את עצמך בכל אופן תשתדלי......

חזקוש

New member
המתיני עד שיצור קשר -הוא עזב

מי שעזב הוא זה שצריך לחזור אם תפני אליו תצרי מתכונת לא בריאה ולא שוויונית ביחסים שבניכם. כשיחזור תהיי נחמדה ובהזדמנות גלי רגשותיך אך לא פחדייך כי במצב עדין כזה אסור שהצד השני יקבל עליונות וכח. לגבי מריבות הנה כמה טיפים. יש רק דרך אחת להניע מישהו לעשות משהו,-בעוררך באותו אדם את הרצון לעשות. בני האדם אינם בעלי הגיון אלא הינם יצורים בעלי רגשות הגדושים במשפטים קדומים, הנדחפים בכח הגאווה והיהירות. לכן הביקורת הינה זיק מסוכן הגורם להתפוצצות. בקורת רצוי שתבא בדרך עקיפה של רמיזה בוגרת שאינה פוגעת ומעליבה. במקום לשפוט ולהרשיע יש לסלוח ולהבין אך תמיד להביע את הרצון ומצופה באסרטיביות.

idan777

New member
אל תחמיצי הזדמנות

היי אני מציע לך לשוחח איתו לאחר החג ורק אז לקבל החלטה. לא כדאי לנתק את הקשר ואח"כ להצטער. אם את אוהבת אותו, אל תוותרי מהר. לא כל יום מוצאים אדם לאהוב. בהצלחה, עידן

למעלה