בקשת עצה

jjojo 2014

New member
בקשת עצה

הי !

מה לעשות ? אשתי לא מסכימה שאני רואה את אבר המין שלה ולי קשה מאוד לוותר על זה. זה גורם מתחים. מה לעשות ?

את מ י?!

נומלה

New member
שפנפן פאסיבי - מכשיר לראיית לילה

אל-אופ' היתה ועודנה החברה הישראלית המובילה באמצעים אלקטרו-אופטיים: ראיית לילה, לייזרים, מציינים ועוד. עד 1968 ייצרה החברה מספר מכשירים מהדור הראשון של ראיית הלילה. היו אלה מכשירי אינפרא-אדום או מגבירי אור כוכבים, שנקראו בשמות הקוד: 'קרנף' 'שפן' ו'שפנפן'.

מתוך: http://www.himush.co.il/?section=207.

ככה אפשר ללכת עם ולהרגיש בלי. להיות בחושך מוחלט (בשבילה) ולראות (בשבילו).

A לוןA

New member
רק להיזהר

אם אתה משתמש בכאלו ופתאום היא מדליקה את האור- אתה מאבד את הראיה לכמה דקות טובות.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
(מה שמוכיח שגם פנס, כשהוא נמצא בידיים של השוקיסט הפלוגתי, יכול לגרום נזק. ובעיטה לשוקיסט)

מריוס זכריה

Member
מנהל
האמת היא שזה לא מצחיק

כלומר אפשר בקלות לקחת את זה לבדיחה,ואולי אתה קצת טרול? יכול להיות.
מצד שני, זו בהחלט יכולה להיות בעיה אמיתית: גבר משוחרר מינית עם אישה עצורה.
ויש נשים (וגברים) ששמים המון מגבלות על ענייני המין: חושך, לא להסתכל, לא לגעת, לא לרדת, לא לעלות...
&nbsp
אם אתה לא טרול והשאלה אמיתית, התשובה שכנראה תיאלץ להישאר עם התיסכול. כי אישה עצורה מינית לא פיפתח מינית, לא על ידי לחץ, ולא על ידי טריקים, ולא על ידי התבכיינות - וכנראה גם לא על ידי טיפול (אם כי יש מקרים שבהם ניתן לשפר קצת).
&nbsp
אז השאלה היא מה קורה ביניכם חוץ מזה. האם למרות התיסכול, יש מין מספק? יש אהבה? יש חברות?
אם הכל (כמעט) טוב, זה סיפור אחד. אבל אם הכל ממילא רקוב, אז מה משנה עוד דבר אחד קטן.
מקווה בשבילכם שאתם בצד של "הכל (כמעט) טוב".
&nbsp

נומלה

New member
בסדר אז ברצינות

האיש כותב "אשתי", משמע הוא נשוי. יש חוזה כתוב ובעל פה על נושאי המין כמו על הרבה נושאים אחרים. הוא רוצה לשנות. מותר לבקש. אבל הוא מנדנד. "זה גורם למתחים בינינו" משמעו - אני מציק לאשתי בנושא עד שהיא מתעצבנת. מעשרות שרשורים שרצו פה בפורום בעניני שינוי "חוזה הזוגיות", נדמה לי שבהמון מקרים הומלץ פה (בדרך כלל לנשים) לא לבקש שינוי כזה כי זה לא הוגן מהרבה סיבות.
באופן אישי אני חושבת שמי שממרר לאשתו את החיים רק כי מה שחסר לו זה לראות את הדגדגן שלה הוא לא הבעל האידאלי בלשון המעטה. את פתרון הפורנו הכל כך טריוויאלי שבו הוא יכול לראות רגליים פשוקות עם איזו תספורת שלבו חפץ, הוא פסל מסיבה כזו או אחרת ומעדיף להציק לאשתו במקום. אותי מענין למה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
מה את קופייצת?

אמרתי לו שלדעתי אם אשתו היא כזו, היא כנראה לא תשתנה. אז נראה לי שלכל הפחות בנושא שיוויון זכויות לנשים לא חטאתי הפעם.
&nbsp
שנית, אני חושב שאם מפרשים את תלונתו לא במובן המצומצם ("לראות את הדגדגן של אשתו") אלא המרחיב, כלומר שהוא מדבר על בעיה במיניות, אז כן, יש לו בעיה אמיתית.
&nbsp
לגבי פתרון הפורנו, שכמה הציעו - יש לי תחושת בטן שאולי הוא כבר ידע על זה, עוד מלפני שהוא בא לפורום...

נומלה

New member
לא קופצת

יושבת עמוק בכסא ומנסה להמנע מעבודה.... וודאי שאמרת. אבל איכשהו יש גמלים (לא אתה. הוא) שלא רואים את הדבשת של עצמם. משהו ברוח הדברים או בטון שבו הם נכתבו לוחש לי שזה חלק מהענין כאן.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אם כך שמחתי לתרום לפריון העבודה של חברת X...

שימי לב שלפי דברייך יש לו בעיה כפולה: הוא לא רואה לא את איבר המין שלה, וגם לא את הדבשת (של עצמו...)

ובכל זאת, ברצינות: אי אפשר לפחות להבין את האדם, שהיה רוצה מין יותר משוחרר, ובמקום זה מקבל משהו מבני ברק? לא שאני בעד להציק לאישה, אבל גם להתעלם מזה לא לגמרי אפשר.

נומלה

New member
מאוד אפשר להבין

אבל הצקות ונדנודים לא יובילו לסקס טוב יותר. (ו....אנחנו לא יודעים שום דבר על הביצועים של הגמל עצמו), ומצד שני כשאתה מתחתן עם מישהי מבני ברק, תקבל (בדרך כלל) את הצפוי. היה מענין להבין מאיפה הציפיה לשינויים.
(ועל פריון העבודה שלי מוטב שלא נדבר
)

אייבורי

New member
מי אמר שזהרעיון רע לשנות חוזה זוגי

&nbsp
זה לא רעיון רע בכלל
&nbsp
זה רק רעיון קשה

למעלה