בקשת עצה

גם אני מכיר את ארנולד

הוא טכנאי מצויין עם הרבה ידע .אבל אל תשכחו הוא מייצג עסק . הוא לא בעל העסק ומטבע הדברים הוא יקדם את המכונות שמוכרים בעסק שלו .אין ויכוח על העובדה שהוא טכנאי מצויין.

ישנן דרכים נוספות

קודם כל במכונה ביתית אפשר להשתמש במחט כפולה עם שני חוטים למעלה בתפר ישר ולמטה חוט אחד שיוצא כמו זיגזג צריך לשחרר מעט את מתח החוט, ויש לומר שהמחטים הללו לא זולות, 10 שח' בסיטונאות ואין תמיד בכל מקום. יש ברוחבים שונים היום ראיתי גם 6 ממ. שזה רחב. יש אוברלוקים ביתיות שיש להם תפר מכפלת, אני עד לא מזמן חשבתי שהוא לא עובד כל כך טוב אבל לאחרונה הבנתי שהשחלתי לא נכון והוא עובד יופי, ויש אפילו חלק שמקפל גומי אם צריך אפשר לקנות אותו. הענין הוא שמכונות אוברלוק בעצמן לא זולות כשהן מכילות את הפונקציה הזו. כדאי לברר.

אורנה כ

New member
תודה. עדי,איזה אוברלוק ביתית יש לך

תודה. עדי, איזה אוברלוק ביתית יש לך שעושה מכפלת? ודרך אגב, בעבר ניסיתי להשתמש במחט זוגית. אך הרוחב צר יותר, ומקבלים "גבעה" של בד בין התפרים. (זה היה על בד פוטר, אז אולי בגלל זה). במחט זוגית רחבה יותר אי אפשר להשתמש במכונה שלי, כי החור לתוכו יורדת המחט לא מספיק רחב.

לי יש פאפף חמישה חוטים

אבל היום לדעתי יש כבר דגמים חדשים יותר קשה לי להאמין שמחט ברוחב 6 ממ' לא תכנס במכונה ביתית נסי למדוד את הפתח, אבל יש גם של 5 ממ ו4 ממ כדי שלא תצוור הגבעה צריך לשחרר קצת את מתח החוט העליון

למעלה