בקשת עזרה....

mמוש

New member
דבקה- העתקתי לטובת כל מי שלא

מצליח להכנס. בינתיים רון בן ישי הודיע שהלחימה בג´נין הסתיימה ככה שדבקה מעודכן לשעה אחורנית. 16:00: הקרב בג´נין נמשך בכל עוזו. לפלסטינים עשרות רבות של נפגעים. חיל האוויר מפציץ את אזור הקרב במאות טילים.ח הצמרת המדינית והצבאית, מתמידים במדיניותם,ח לא למסור מילה על ההתרחשויות עד אשר הקרב יסתיים.ח כוח משוריין של צה"ל כולל דחפורים, נכנס לאזור בית חנון בצפון רצועת עזה.ח בבוקר, יחידות מיוחדות של צה"ל פתחו במתקפה בג´נין,ח לאחר שכוח של צה"ל הותקף בג´נין,ח על ידי מארב מחבלים שהפעיל מטענים וירי כבד.ח

magy

New member
לא זוכרת יום כל כך קשה....

אולי הזיכרון שלי דפוק....

טרה10

New member
עצה של ותיק..15 שנה בוינדוס..ודוס

שמור את התיקיה FAVORITE שבספרית וינדוס או וינמי או וינאקס מה שיש לך ..לאחר שוידאת שהיא אכן מכילה כתובות..עם סמלים של האקספלורר או השני שמזמן עזבתי אותו..[נייססקייפ ?]והן גם עולות מתוך הספריה- הנ"ל ושמור את הספריה בדיסק קטן..לי אישית זה לא משנה כי אני יודע בעל פה את הכתובות החיוניות. והיתר מגיע לבד..! כמו כן הורד את תכנת NETEX משם כל מילה כמו ORT מביאה למקום טוב באמצע..וחוץ מזה שמעתי היום את הגבעטרון. ואת ניקה ב.[?] כל היום..מה זה שירי שואה אצלכם זה הלהיט..עצובים כאלה..או שזה בישר את ה-13 שנפלו ביום השואה..כמה סמלי..! ואכן במעבר חד..לכתבנו: רון בן ישי שהצטרף לעמדתי שלא יהיה כאן שקט לא ארבעים שנה, אלא ארבע שעות זה גם טוב..כי רק אצל ´ארבע אמהות´ והפודל יש שקט..אבל לא אצל החיזבאללה..אלה לא שמעו על האמהות האלה..! ובמחנה הפליטים בג´נין- לא מתרשמים מהפגנות השמאל שלנו- פעם שלי וכנראה עדיין שלך..כי הם עסוקים בחלומות פז שהיו"ר מלעיט אותם בהם..חלומות השיבה..! במקומי ובמקומך.. ובהזדמנות זו של יום השואה--אולי פעם אחת ולתמיד מעתה ועד עולם יבינו כאן במדינה היהודית..שאף אחד לא רוצה מלחמה רק שנגד היהודים ישנה מעין מלחמה מתמדת..מין כזו נגד החלשים לכאורה..פעם זה אשורים פעם רומאים פעם היטלר והנאצים שלו, ופעם הערבים כולם וכל אחד לחוד, ובפעם הבאה יבוא מישהו אחר. איראנים, שזה פרסים, עיראקים שזה שוב הבבלים, שכן והרי לא יכול להיות שתמיד אנחנו אשמים..ולא עושים כדבר ה´..! טוב קצת גלשתי- והגזמתי..כי יום קשה עבר על כוחותינו.! -והשאלה שנותרה עוד לברר היא אם אריק הוא העונש שלנו או שלהם? ערב טוב..[נבדק]

למעלה