בקשת עזרה

שבתאי

New member
בקשת עזרה

ידידה מאוד מאוד טובה שלי, פסיכולוגית, החליטה לעשות מחקר על יוצאים בשאלה. היא הכינה שאלונים... וכיוון שאינני כשיר להסתובב בין אנשים, לתת להם שאלונים, להמתין שימלאו וישלחו לי.. היא עשתה דבר מהפכני. הכינה שאלון אנונימי שאפשר להיכנב אליו דרך האינטרנט ולמלא אותו... כיוון שנושא זה חשובה לה מאוד מאוד, וכיוון שהיא מאוד חמודה וטהורה, אני מרגיש חובה למלא את בקשתה ולהכניס לכאן את הלינק לאתר. ולבקש או אפילו להתחנן, לכל מי שמלאו ליבו לעשות טוב, למלא את השאלון... אני מילאתי - שאלון מעניין... הנה הקישור

אני מילאתי

אפילו כמה פעמים הכל בגלל שהיא חמודה וטהורה. כן גם לי הגיעה שותפה חמודה וטהורה אבל זה לא עזר לשערות הארוכות שלה שסתמו תאמבטיה!

uty76

New member
קישור בלאי

בסוף תמיד מגיעים להקו תפוס התקשר מאוחר יותר

Le Fay

New member
אבל, אבל -

אם אתה לא מוסר את זה ליוצאים בשאלה ביד, איך היא תדע אם מי שמילאו אותם הם יוצאים בשאלה או מתחזים?

Le Fay

New member
למה שלא תדפיס שאלונים ותיקח אותם

לסוף השבוע? גם תעשה מצווה וגם תכיר אנשים.

שבי 83

New member
שאלון אנונימי באינטרנט

אם יכנסו לשאלון שלה כמה אנשים שאינם יוצאים בשאלה או אנשים ימלאו את השאלון כמה פעמים כל הסטטיסטיקה תהיה לא אמינה. הדבר המהפכני שהיא עשתה לא נהוג במחקרים על אוכלוסיה מצומצמת כי כל התוצאות אחרי שאלון כזה אינן אמינות.

בתש1

New member
וכשעושים סקר בטלפון ?

יש דבר כזה שנקרא "סטיית תקן",וזה נועד בדיוק לאנשים שממלאים סתם שאלונים או עונים תשובות שגויות..ובהחלט ניתן לראות האם ה"סטית תקן" עוברת את הנורמה או בגבול הנורמה.

שבי 83

New member
תודה שאת מלמדת אותי. ../images/Emo8.gif

סטית התקן לא משמשת למדגמים גרועים. אם כן אשמח להשכיל ולשמוע איך סטית התקן עוזרת למדגם גרוע. למדתי קורסים בסטטיסטיקה. מדגמים טלפוניים נבחרים לפי אזורי מגורים.

בתש1

New member
סטית טקן מלמד האם המדגם גרוע..

ואני עבדתי בסקרים טלפונים..והרבה פעמים היו אנשים שפיברקו, הצוות לא עלה על זה, כי באופן יחסי זה לא השפיע (סטית התקן היתה קטנה) אך כאשר הסטיה ממש גסה ,עושיםן שוב בדיקה ויכולים לראותל אפילו איזה שאלה היא המטעה שגרמה לסטיה הגדולה.. מה שאני אומרת, שבכל סקר יש מפברקים ,כל סטטיסטיקה היא לא 100 אחוז, ולכן הסקר דרך המחשב יכול להיות רעיון טוב.

למעלה