בקשת עזרה

בובי

New member
בקשת עזרה

התיק הגדול שבו אני מאכסן את הציוד צלילה לא היה בשימוש זמן רב יחסית והריץ רץ שלו קיבל מעט ירוקת ו אבקה לבנה שהיא כנראה מלח. כל הריצרצים בתיק לא זזים מילימטר יש לכם איזושהו רעיון מה לעשות ? ניסיתי WD40 וגם מעט חומץ וזה לא עזר השלב הבא יהיה להכניס אותו לאמבטיה עם מים למשך כל השבת הבעיה שיש לי את הלוג בוק באחד הכיסים שלא נפתח ואני מנסה להמנע מפיתרון כזה כל הצעה תתקבל בברכה תודה

siliconarts

New member
גריז סיליקון

נסה גריז סיליקון, מרח אותו ונענע את הרוכסנים כדי שיכנס הגריז בתוך הסוגר. בנוסף ניתן לפתוח כל ריצ´רץ´ בכוח על-ידי עיקומו כלפי חוץ ומשיכה (תזהר לא לקרוע את התפרים) הוצא את היומן והשרה את ה"בחור" במים. תהנה.

בובי

New member
תודה

גיליתי כעת שהלוג בוק שלי מחוץ לתיק כך שנראה לי שאני ישרה אותו במים לכל השבת בתקווה שזה יעזור.

גרזנית

New member
קצת עיצות

1. תתיז עליו חומץ - ימיס את האבנית שהצטברה, יש גם לסנו חומר נגד אבנית 2. אחרי שיתייבש תמרח את הריצרצים בשעווה-ז"א קח נר ותמרח אותו על הרוכסנים 3. תיק טוב רק כשנוסעים לחול בארץ משתמשים ב"פוצי" (סימן רשום של השיח)

הקרפיון

New member
ספק רב אם אכן מדובר באבנית

לפי התיאור, כנראה מדובר בעיקר במלח. בכל אופן, נראה שהבעיה היא שמלח התגבש בתוך המנגנון. אם זה אכן בענין, מספיק לשבור את הגבישים ובריצרץ ישתחרר. להערכתי, כמה מכות או טילטולים יפתרו את הענין. אם הריצרץ יזוז מילימטר אחד, הוא יעבוד פחות או יותר רגיל. ומה זה "פוצי"(TM)?

בעניין "פוצי"

פוצי, למי שלא יצא לצלול עם השיח, היא כלבתו הנאמנה של השיח, אשר מלווה אותו בלכתו לצלול ונושאת בעבורו את ציודו. אני בטוח שלאחר צאת השבת ישמח כבודו להוסיף תמונה אשר תבהיר את תכונותיה ומעלותייה של כלבתו הנאמנה.

עקרבנון

New member
תיקון נוסף לפחות עד שהשיח´ יגיע.

יש "פוצי" שזה ארגז על גלגלים הכנוי נדבק לו בגלל גרירתו ברצועה יש "מוצי" אותו דבר רק החליף את קודמו לאחר שהחזיר נשמתו לאלוהי הארגזים ויש "גוצי" שהוא משהוא אחר בכלל ארגז שמתלבש על גגון של האוטו ואת שמו קבל רק עמ"נ שיכנס למשפחה ובשל הצורה הגוצית שלו. בסה"כ עמ"נ לפשט ענינים מדובר בארגז פלסטיק עם גלגלים שיתרונו העיקרי הוא זה שציוד רטוב לא מטפטף מתוכו, מגרעת עיקרית שגם כשהוא ריק הנפח שהוא תופש די קבוע ומסורבל להובלה ברכב בלי בגז´ גדול.

דולפינה

New member
לאילוניק ../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

לשיח יש גם פוצי וגם גוצי. לך אין פוצי אלא תיק בגודל קונטיינר
שמכיל את כל ציודך ויופייך.

בובי

New member
תודה על העיצה

אחרי שבדקתי את התיק היום 2 ריצרצים עיקרים נפתחו ויש עוד 2 שעושים בעיות ומסרבים להפתח נשים עליהם מעט WD40 ועוד קצת חומרים נקווה שזה יעזור תודה בכל מקרה

למעלה