בקשת עזרה...

philips

New member
בקשת עזרה...

לפני שאני נובר בספרות ה FLASH רציתי לדעת האם אפשר לבצע את הדבר הבא. (לא נורא מסובך).... אם למישהו יש קצת זמן פנוי ומוכן לשלוח קוד לדוגמה אודה... קובץ SWF קטן שרץ כחלק מעמוד WWW.... כשהעכבר עומד עליו (MOUSEOVER) הוא פותח קובץ FLASH אחר.... בתוך הקובץ FLASH השני קיים EVENT בשם MOUSEOUT הסוגר את הסרטון השני ברגע שהעכבר יוצא משטחו.... נשמע לי לא מסובך הבעייה היא שאני מתכנת בכל שפה בערך מלבד FLASH... ולכן אשמח להעיזר במקצוען FLASH... בתודה מראש

אופיר @

New member
פיליפס

אם הבנתי אותך נכון ,אתה מדבר על פקודת loadmovie ואם אתה לא מכיר אותה תוכל להציץ בקישורי הפורום לקרוא קצת על הפקודה ,אבל הייתי מייעץ לך לפחות להתחלה לעבור על הפלאש ועל ה-help המצויין וכך תוכל להבין איך הדברים נעשים. אם תתקל בבעיות-אנחנו פה(כמו שאתה רואה גם לפעמים בשעות כאלה). בהצלחה אופיר

philips

New member
תודה

עברתי קצת על ה HELP....יש לי רקע מסיבי מאוד בתכנות בכלל אבל בכ"ז אין לי מושג כיצד לבצע קטעי קוד שיחולו על כל הסרטון וכיצד להפעיל EVENT כמו ONMOUSEOVER או ONMOUSEOUT.. שאלה נוספת היא איכן יפתח הסרטון? ותודה על העזרה גם בשעות ההן.. נ.ב. יש לך אתר יפה מאוד.... ואגב ראיתי שם קוד דומה לזה

למעלה