בקשת עזרה

• פותח הנושא koka
  • פורסם בתאריך

koka

New member
בקשת עזרה

אני מעוניינת בכישוף בחור שעזב אותי אני לא רוצה לפגוע בו רק לעשות שיחזור אלי איך עושים את זה?

nepthys

New member
תראי...

קודם כל - את לא יכולה לגרום לו לחזור אלייך בלי לחדור לתחום השיפוט שלו וכך לפגוע בו (אינ מניחה שהוא לא רוצה שאף אחד "יתכנת" אותו לעשות את מה שאחרים רוצים). את יכולה רק, איכשהו, לסדר "הזדמנות שניה" בינכם בה תוכלי לנסות לשכנע אותו לפחות לתת לך צ´אנס. אבל...אני שונאת להיות מאלו שאומרים את זה, אבל מאגיה זה לא משהו שעושים סתם ככה. וזה לא משהו שלומדים רק כדי להשיג את המטרות החומריות שלך, אלא משהו שעושים כדי להבין איך העולם בנוי ומתקיים. אני לא מתכוונת לתת לך כאן תשובה מתנשאת ומעצבנת שלא תעזור לך בכלום, אני שונאת כשעושים את זה לי עצמי, אבל... מאגיה זו לא הדרך בדברים האלו. כדי לא להשאיר אותך בידיים ריקות, אני חושבת שאת צריכה לוותר עליו. אני מניחה שזה הכל לטובה, מכיוון שבסופו של דבר, הכל מסתדר כמו שצריך. זו לפחות השקפת העולם שלי. ואם את כל כך נואשת ותלויה באחרים, אולי את צריכה לפתח קצת הערכה עצמית וללמוד שאת יכולה להסתדר יופי לבד. וזה, נדמה לי, לפורום אחר...

resputin

New member
לדעתי

תשמעי, לדעתי נפטי סך הכל צודקת, עדיף לוותר כי א. קשה לבצע דברים כאלו ב. את באמת רוצה אותו בגלל כישוף? ג. את מחפשת את הדרך הקלה, אבל זה לא קשור בכל מקרה תחשבי טוב-טוב אם את רוצה אותו בגללך או בגלל כישוף ואז תחזרי אליי עם תשובה, יש לי איזה משהו שאולי יעזור לך, נקווה, למרות שכבר מעכשיו אנ אומר שלא כדי לך... אבל מצד שני, זה אני - לא את

למעלה