בקשת עזרה!

adi120

New member
בקשת עזרה!

לאלה שאוכלות ציפורניים יש לכן טיפים איך להפסיק?וניסיתי מרה וגם לקים!

יעז

New member
אמ..../images/Emo119.gif../images/Emo105.gif

אני לא אוכלת ציפורניים, אבל יש לי כמה עצות בשבילך: 1. נסי למרוח לקים ומרה תמיד. 2. תגידי לחברות שלך, שייתנו לך מכה כשאת אוכלת ציפורניים. 3. שימי גומיה על היד, וכל פעם כשאת מתחילה לאכול ציפורניים, את תראי אותה והיא תזכיר לך שאחרי זה יהיו לך ציפורניים מגעילות. זה אמור לעזור...
ומקווה שעזרתי...

רעיון../images/Emo62.gif

תדביקי ציפורניים מלאכותיות, ככה גם אם תרצי לאכול לא תוכלי ובינתיים יגדלו לך הציפורניים.

Roniii

New member
מצטרפת לבקשת העזרה../images/Emo115.gif

אם אני לא מפסיקה לכסוס בקרוב, אני מגיעה למרפקים... המצב קשה

עינב209

New member
חחחח אני גם צריכה עזרה בזה...

תאמת שהיו לי ציפורניים הרבה זמן כי לא יכולתי לאכול בגלל הגשר.. אבל אכלתי אותה חחחח ויש לי עדיין קשר בניתיים הם גודלות אבל לפעמים אני אוכלת אותם חחח... בקיצור גם אני צריכה עזרה בזה חח

NTsAn

New member
פשוט להחליט שמפסיקים!

כמו עם כל דבר בחיים... אני הייתי אוכלת ציפורניים כפייתית... באמת! הייתי גם נושכת את השפתיים ואת העור שמסביב לציפורניים ופוצעת את עצמי.. [פאק, אני נשמעת קצת כמו בשלבי מזוכיזם מתקדם..]אבל פשוט תחליטי שאת רוצה שיהיו לך ציפורניים יפות וארוכות, שימי לק, זה עוזר.... ו... פשוט זהו... אין דבר העומד בפנים הרצון.. [אבל לפעמים יש רצון והדבר לא עומדPP:]

adva atuk

New member
יש לי רעיון...

תיקחי מאכל שאת שונאת. תוכלי אותו. לאחר מכן תאכלי את הציפורניים שלך. הטעם המגעיל של האוכל שאת שונאת ישאר וכך המוח שלך יחשוב שהציפורניים שלך מגעילות ולא תכססי אותן יותר (רעיון מפגר אבל עוזר
)

למעלה