בקשת עזרה

adipo

New member
בקשת עזרה

אני לא מרגישה הכי בנוח לבקש ממלאכים שכמוכם עזרה, כי יש כאלה שזקוקים לזה יותר, אבל אם יש אפשרות- אשמח: אני חלק מגרעין המונה 15 בני נוער שסיימו שנת שירות ברחבי הארץ, במסגרות התנדבותיות שונות, ועומדים בפני פרק הגיוס. בספטמבר אנו עוברים לדירה בדרום תל אביב ושם מתחילים לעבוד בפעילות קהילתית בשכונה- בבתי הספר, במתנסים וכד', בהתנדבות. בנוסף לכך עלינו לפרנס את עצמנו, לשלם שכר דירה וחשבונות, כמו כל אזרח במדינת ישראל. הדירה שמצאנו ריקה מריהוט ואנו רבים. אנו זקוקים למיטות רבות (אם יש קומותיים בכדי לחסוך במקום- מה טוב), לסלון, למקרר, לריהוט הגדול. זאת תהיה עזרה גדולה בשבילנו ותאפשר לנו להתרכז ולהשקיע כוחות רבים יותר במשימות שלנו. בתמורה, וגם ללא כל קשר, אנו מעוניינים להשתתף בפרוייקטים של הפורום ואם וכאשר יהיו לנו פרוייקטים- נשתף אתכם. אנחנו כח גדול ומלא רצון! בתודה מראש, עדי

jole

New member
עדי יקרה, ברוכה הבאה וברוכים תהיו

בעשיה שלכם. מבחינת ריהוט אני בטוחה שנוכל לעזור, הבעיה העיקרית שלנו היא שינוע. את חושבת שתוכלו להתארגן כל החברים לדירה בכדי לאסוף את הכסף הדרוש למוביל?? מכוון שאוטוטו שבת לא תהיה כל כך פעילות בפורום, לכן שובי אלינו בתחילת השבוע, אם ההודעה שלך נשארה ללא מענה במהלך סוף השבוע, אנא הקפיצי אותה (כיתבי תגובה לעצמך עם לפחות עשרה תווים בגוף ההודעה וזה יקפיץ אותה למעלה) כדי שלא נפספס ונתארגן לעזרתכם.

כמה שאלות ורעיונות

סביב איזה ארגון/תנועה יצאתם לשנת השירות? מי מארגן את הפרק החדש בספטמבר? בקשר למיטות, עזבו, בשנת השירות שלי ישנתי המזרון שלי היה על הרצפה והמדפים שהיו עשויים מלבנים ועצים. בקשר לריהוט הגדול, חפשו את אלה שמחליפים רהיטים בתקופת החגים (ראש השנה או פסח). אנחנו, בקומונה שלי, שירתנו ביקנעם. לקראת פסח כמעט כל יוקנעם החליפה את הריהוט בבית ואנחנו ריהטנו את הבית. מאז זכרו אותנו בתור אלו שכל הזמן סחבו רהיטים.

adipo

New member
כמה תשובות

שנות השירות נעשו דרך התק"ם ומכינות קדם צבאיות שונות. הפרק החדש הוא במסגרת "בינה": בספטמבר מגיעים לשכונה, מתחילים לעבוד, להתחבר לקהילה, כאשר בינואר מתחיילים וחוזרים לשכונה לעוד חודשיים של של"ת (שירות ללא תשלום-שלב בתהליך הצבאי של גרעיני נח"ל) ובמרץ מתגייסים. לגבי הצעת המיטות- נראה לי יותר נחמד לישון על מיטה, עם כל אהבתי לרצפה והחיבור שלי לאדמה...

למעלה