בקשת עזרה.

בקשת עזרה.

בחודש מאי אני אמורה לטוס לבודפשט. הייתי רוצה לבקר בחנויות המתמחות בנושא אפיה. השאלות: א. איך קוראים בהונגרית לחנויות המתמחות בנושא אפיה (כלי אפיה, תבניות, צבעי מאכל וכו') ב. איפה ניתן למצוא כתובות של חנויות אלה בבודפשט. תודה מראש

טומי*

New member
השם: Cukraszati felszerelesek

BUDAPEST IV. ker., Vaci ut 71/a זה אחת הכתובות מחר בערה יהיה לי יותר זמן לחפש

המון המון תודה לך...

נכנסתי לאתר המצורף (בסיוע של אבי כמובן, כי הוא המתרגם הרשמי שלי) וחיפשנו היטב. הייתי רוצה (אם אפשר כמובן וזאת לא חוצפה מצידי) אתרים שאפשר למצוא בהם יותר גם כלי עבודה וגם אוכל כמו שכבר ציינתי, צבעי מאכל, שוקולדים, ושאר דברי קונדיטוריה לקישוטי עוגות. אם זאת בעיה לחפש אז אנא רשום לי בהונגרית איך קוראים לדברים האלה כי אבי לאחר 40 שנה בארץ כבר אין לו מושג איך קוראים לזה בהונגרית. באמת המון תודה

טומי*

New member
כל הקשור למזון......

ז"א שוקולדים וצבע מאכל וכו'... אני מניח שניתן למצוא בכל סופר גדול. לא מצאתי חנויות מיוחדות למצרכים האלה. כנראה שגם אני כבר לא מי יודע יודע את המילים המתאימות...אף על פי שבגילגולי הקודם הייתי קונדיטור. הוספתי כאן שלושה אתרים, חלקם באנגלית גם...מקוה שעזרתי במשהו

ישרון

New member
יש בנתניה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

באיזור התעשיה הישן קריית אליעזר בית עסק בשם "מר קייק"מספק לקונדיטוריות וליחידים כל צרכי הקונדיטור החל מקמח,שמרים,תיבליני אפייה ,וניל,שקדים וכו בקיצור כלבו לאפייה מבחר אדיר של תבניות אפיה מזלפים שונים ומשונים מרציפן בקילו ,פונדנט,סירופים פירות יער יבשים וקפואים מקווה שזה יענה לדרישותייך

טומי*

New member
../images/Emo51.gif לך...יש גם בתל אביב

כמה חנויות, הגברת חיפשה בהונגריה

למעלה