בקשת עזרה

מידב

New member
בקשת עזרה

האם מישהו יכול לומר לי איך למצוא זוגיות בתור אישה חכמה ומלאה בגיל 42? זה מתחיל להדאיג אותי שזה לא יקרה לי

טל קר

New member
שלב ראשון נראה לטפל בנושא הנגישות

כלומר את נחשפת בפני אנשים שמוצאים חן בעיניך כבני זוג פוטנציאלים? אם כן, נסי להעמיק את הקשר עם אלו שמוצאים חן בעיניך ע"י מציאת מכנה משותף והרחבתו גם מעבר למסגרת בו את מכירה אותם. אם לא, תגדילי את הזדמנויות החשיפה באחת או יותר מהדרכים שנראות לך: א. תידעי את הסביבה הקרובה שאת מחפשת ושאת מוכנה ש"ישדכו" לך. ב. תעני למודעות הכרויות/תפרסמי מודעה במדורי הכרויות במדיה הכתובה ג. אתרי הכרויות באינטרנט ד. מפגשי פנויים פנויות ה. שירותי שידוכים ו. הצטרפות למסגרות חברתיות על פי תחומי הענין שלך (פעולות של המפלגה בה את תומכת, לימודי העשרה בנושא X, טיולים של החברה להגנת הטבע וכד'). ז. הגדלת המעגל החברתי בלי קשר בהכרח לבן זוג פוטנציאלי. יותר חברים ומכרים -> יותר מפגשים חברתיים -> יותר סיכוי לפגוש בן זוג פוטנציאלי. בהצלחה!

טל קר

New member
באיזה מובן הבעיה היא אצלך, ומה את

עושה כדי לפתור אותה?

טל קר

New member
גם לא כ"כ מספיק כדי לענות :)

ככל שתפרטי יותר, אני משערת שהתשובות שתקבלי יהיו מתאימות יותר. אני למשל חשבתי שהבעיה היא נגישות והודעתי כיוונה לפתרונות בכיוון הזה, אבל את אומרת שלא שם הבעיה. לא אמרת איפה כן ומה כבר כן ניסית ולא עוזר לך לדעתך. חשוב לדעתי לנסח את הבעיה טוב (ולהבחין בין בעיה לסימפטום של אותה בעיה) כדי להגיע לפתרונות רלוונטים. את לא חייבת לעשות זאת על גבי הפורום- אם את מרגישה תקועה באיזה אופן, ולא מצליחה לשתף בפורום כזה, אולי כדאי שתתיעצי שלא דרך האינטרנט, באופן פרטי.

nutmeg

New member
אז זהו

שזוגיות לא "מוצאים". כלומר היא לא מסתתרת לה באיזה מקום מונחת בשקט ואינה מוטלת בצידי הכביש מחכה. זוגיות בונים. ואני לא סתם נטפלת למילה. אני מאמינה שהמילה שמחרת מייצגת איזו גישה, עמדה שלך, או אמת פנימית. התחילי להוציא את עצמך מהמעגלים הרגילים שלך ולהשקיע במימד החברתי היכן שיש סיכוי שיראו אותך ויכירו את מי שאת. אפשר להתחיל להתנדב, להשתתף בפעילות פוליטית, חוג צפרות you name it! השקיעי בעצמך ובתחומי העניין שלך - היי פתוחה להזדמנות להכניס עוד אנשים לחייך. זה הטריק.

מידב

New member
היי לך

קראתי בעיון, זה נכון. אני יודעת זאת היטב בראש --- אבל כנראה זזה לאט

למעלה