בקשת עזרה

evike

Well-known member
מנהל
ג'ורי

milch

New member
תודה רוני שהארת את עיני...

קבלתי המלצה מחבר שאין לא כל קשר להונגרים מלבד עניני אוכל ולא פחות, אכילה.
מקום שבו מדברים על אוכל לצורותיו ומתכוניו מיד מעורר אצלי ענין.
כל אחד רשאי לנהל לפי ראות עיניו. לפי מה שאני קורה כאן (יחסית מעט מידע) הניהול של אותה גברת עושה רושם של מוזר ובחרתי במילה מאד עדינה.
עברתי שני תחקירים ביטחוניים בחיי, אחד כאשר גויסתי לחיל המודיעין והשני כאשר התקבלתי לעבוד באלביט לצורך מתן אישורי כניסה למיפעלים ובסיסים הכי ביטחוניים במדינה. אני חייב להודות, זה היה Piece of cake!
מיחסים אמירה ליצחק רבין ז"ל: מי שלא סובל את החום, שלא יכנס למטבח! כוונתו היתה כמובן לחיים פוליטיים.
עם כל אהבתי למטבח, המטבח ההוא מקרין יותר מדי חום אפילו בשבילי! אני נשאר עם המזגן!

ronnymp

New member
מילק - אם אתה מעדיף את המזגן - תבדוק אופציה של .....

הצטרפות לפורם פולניה .......

וכמובן שאתה מוזמן גם להצרף לשני הפורומים שהבאתי את קישוריהם ....

טומי*

New member
סיפור מהיום

היה שירשור ארוך עם תמונות של ריגו יאנצ'י.
כתבתי בנימוס שהעוגה בתמונה זה לא העוגה הנ"ל.
קיבלתי על כך תגובה, ושחיפשתי...ראיתי לתדהמתי שכל השירשור נמחק.
אין לי מושג מה הסיבה, המנהלת נוהגת די מוזר הייתי אומר.
את ספר המתכונים החליטה לבטל, בגלל שהיא איננה יודעת אם כל המתכונים של אנשים פרטיים... או שמועתקים מספרי בישול.

שמני1

New member
מסתבר שמשום מה ליאת מוכנה לצרף *רק* כאלה שבראש דף

הפייסבוק שלהם מופיעה תמונת פנים של בעל הדף.
מילך, בראש הדף שלך מופיע לוגו ולא תמונה והגב' ליאת לא תצרף אותך אלא אם תשים בראש הדף תמונה.
לא בדיוק ברור לי מה ההגיון בכך אבל זו קבוצה שהיא הקימה וכך זה מתבצע.
אם אתה מוכן לשנות את הלוגו לתמונה, תודיע לי ו'אמליץ' עליך בדף שלהקבוצה על מנת שליאת תאשר קבלתך.

milch

New member
שמני1, תודה על הרצון והטירחה...

אכן מוזרות דרכי קבוצה זו!
הצלחתי למצוא משהו בגוגל, פניה של גב' רוקח ל-‏קיורטוש / Kürt?s Kalács בחיפה להצטרף לקבוצה, מקום שלא קיים כבר. הפניה אומנם היתה לפני כשנתיים, בדקתי את הדף, אין שם תמונה של איש אלא מספר גלילי Kürt?s Kalács ובהחלט מדובר בעסק.
לא שמני1, אינני מוכן לבצע כל שינוי בפרופיל שלי, בטח לא בגלל גברת מלאת תאוות שליטה וצפופת קפריזות. זאת התרשמותי מן המעט שקראתי כאן בפורום.
אצלנו נהגו להגיד: Nem kötelez? a disznó tor
למרות שאני מאד אוהב את הארוע, הפעם אוותר...

ronnymp

New member
"מוזרה" - כבר אמרתי

א- מה קשר תמונת הפרופיל - לצירוף לקבוצה ?
ב- גם דרישה מוזרה שכזו - היתה אמורה להיות מובהרת - שיידעו כולם ( בעיקר המועמדים לחסימה )

מישהו יודע על תנאי כזה ? כעת אני שומע על כך לראשונה !!!

אז מה עלה בסופו של סיפור עם ספר המתכונים המיוחל ?????

שמני1

New member
רוני, גם אנח לא מבין את עניין התמונה שהיא דורשת אבל ביננו

כאן בפורום אין או לא היו כל מיני 'מוזרים'? גם כאן היו התקפות אישיות לא פשוטות, העלבויות,'ברוגזים', עזיבות בטריקת דלת ועוד כל מיני תופעות.
אולי ההבדל הוא שבגלל שהפפריקשים היא קבוצה סגורה אז הפעולות/תגובות של המנהלת הן יותר דרסטיות ואפילו ניתן לומר לא מובנות.

noemi2

New member
רוני,אחד החברים מהפפריקשים,עשה "ספר מתכונים"ושולח

את הקבצים במייל לכל אחד ששלח לו את המייל בפרטי.אם תשלח לי את המייל,אני יכולה להעביר לך.

ronnymp

New member
נעמי -
- זה מהמתכונים שנישלחו ע"י החברים ?

או שפשוט הביא מתכונים משל עצמו ????

למעלה