בקשת עזרה:)

בקשת עזרה:)

מייל שקיבלתי מהאוניברסיטה(תל אביב). מישהו יכול לעזור?
תודה!

לתכנית הב"א במדעי הרוח לתלמידי חו"ל הצטרפה השנה פסנתרנית מוכשרת, שלא הורשתה להכניס את הפסנתר שלה למעונות כך שאין לה היכן להתאמן. האם יש מי מכם שגר לא רחוק מהקמפוס, שיש ברשותו פסנתר, ושמוכן לארח אותה פעם-פעמיים בשבוע--בשעות מתואמות מראש כמובן--לשעה של נגינה?

עלה13

New member
האם היא נסתה לבדוק...

אפשרות להתאמן בבית הספר למוסיקה באוניברסיטה?, מעבר לכך אם איני טועה בבית הצעירים במאזה יש פסנתר, היא יכולה לנסות שם, אבל דבר ראשון הייתי מנסה לקבל עזרה מאגודת הסטודנטים בכדי לבדוק אפשרות בכל זאת לאפשר הכנסת הפסנתר למעונות. בהצלחה

dw2322

New member
כמה רעיונות

כפי שעלה12 הציע, הייתי מציע דבר ראשון לבדוק אפשרות נגינה בפקולטה למוסיקה. שם בטוח יש פסנתר, מן הסתם אפילו כמה.

2. שווה לנסות בסמינר לווינסקי. אם אינני טועה יש שם גם מגמה למוסיקה, ולכן אני משער שיש פסנתר.

3. יש מספר מתנסי מוסיקה בעיר (קונסרבטוריום). אם אינני טועה יש אחד בנווה שרת, אחד במרכז העיר, לא הרחק מהעיריה, ואחד ביפו. יתכן ויש עוד, לא מכיר עד כדי כך את הנושא.

4. שווה לנסות לבדוק במתנסים השונים. אני משער שבחלקם יש חוגי מוסיקה, וככאלה - יתכן ויהיה פסנתר.
אפשרות דומה, עם טוויסט קטן - אם הבנתי נכון ולה יש פסנתר משלה, היא יכולה להשאיל אותו למתנ"ס ברמת אביב (הישנה), ברחוב חיים לבנון. זה המתנ"ס הכי מסכן בעיר שראיתי, ולכן אני משער שאין להם פסנתר, ויכול להיות שיסכימו לארח אותה, עם הפסנתר שלה. היתרון מבחינתה הוא שזה ממש ממש קרוב לאוניברסיטה והמעונות. מאות מטרים.

ועכשיו ל 2 הצעות מקוריות יותר, עם טוויסט:
1. אני יודע שבאיכילוב יש 4 נגנים שמנגנים בקביעות, בהתנדבות, במספר מועדים בשבוע. היתה על זה כתבה בערוץ1 פעם - גגל ותמצא. גם הנגנים נהנים וגם החולים. אולי יסכימו לקבל נגן חמישי?
2. באופן דומה, שווה לנסות בבתי אבות בעיר. בהתנדבות. אם היא טובה אז היא תהנה מיופי של חדר לנגן בו, וגם הקשישים יהנו מנגינתה. יש ברמת אביב, קרוב לאוניברסיטה, מספר בתי אבות.

לא לעניין להכניס פסנתר למעונות כי מדובר בחדרים לא גדולים וזה גם כנראה יפריע לשכנים (בכ"ז סטודנטים - לומדים).

תודה על הרעיונות לכולכם, לגבי ביה"ס למוסיקה

זה המייל המקורי:

כמובן שמפאת פרטיות קיצצתי מעט מן הפרטים.

עמיתים יקרים,

לתכנית הב"א במדעי הרוח לתלמידי חו"ל הצטרפה השנה XXXX, תלמידה מבריקה מXXXX (ששורשיה ברזילאים, גרמנים ואמריקניים – סיפור ארוך). היא מתאקלמת בארץ ובתכנית XXXXX, מלבד בעיה אחת: XXXX היא פסנתרנית מוכשרת, אך לא הורשתה להכניס את הפסנתר שלה למעונות כך שאין לה היכן להתאמן. בית הספר למוזיקה לא יכול לאפשר לה שימוש בפסנתריו מפאת לו"ז צפוף. כל גוף אחר אליו פנינו באוניברסיטה וברמת אביב ענה בשלילה. האם יש מי מכם שגר לא רחוק מהקמפוס, שיש ברשותו פסנתר, ושמוכן לארח אותה פעם-פעמיים בשבוע--בשעות מתואמות מראש כמובן--לשעה של נגינה?

כל הצעה תתקבל בברכה...

dw2322

New member
לא כ"כ הבנתי אם יש או אין לה פסנתר משלה

אם יש לה פסנתר משלה, אפשר להציע להשאיל אותו לאיזשהו מוסד, ולנגן שם, ומן הסתם לאפשר גם למשתמשים אחרים במוסד לנגן בו. לכן חשבתי על המתנ"ס בחיים לבנון (אם כי בהחלט יכול להיות שאין להם מקום, זה מתנ"ס חד קומתי עלוב בן 50 שנה שצריך לדעתי להרוס ולבנות מחדש כמבנה מודרני, עם 2-3 קומות, ואז למשל יוכל להיות חדר מוסיקה)

אם אין לה, אז לנסות במקום שיש בו פסנתר. לכן חשבתי על איכילוב או בתי אבות. יש בית אבות ענקי בפינת אינשטיין/ברודצקי - אני כמעט בטוח שיש שם פסנתר, ועוד 2 קטנים בפיכמן, בהם אני כבר לא בטוח אם יש.

dw2322

New member
קונסרבטוריומים בת"א

מתוך סקרנות, ניסיתי לחפש אלו קונסרבטוריומים יש לנו בעיר. מצאתי 4.

הגדול ביותר נמצא ברחוב שטריקר, לא הרחק מהעיריה. ישנו אחד בנווה שרת, ישנו מרכז המוסיקה ביפו, ליד בלומפילד וגם אחד בנוה אליעזר, שלא הכרתי.

עלה13

New member
הייתי ממליץ לנסות בספריה למוסיקה ברחוב...

ביאליק, יש שם אודיטריום ויותר מפסנתר אחד

למעלה