בקשת עזרה..

בקשת עזרה..

אני צריכה להכין פעילות לילדים בגן חינוך מיוחד (ילדים בני 4-6 בעלי פיגור, לקויות קוגניטיביות)
מה אפשר להכין להם?
תודה.

אבל מה???

תחשבי על נושא שאת חזקה בו. נניח את טובה בתיאטרון אז תעשי פעילות תיאטרלית ולא עבודה שקשורה לאומנות.

משהו נחמד כולל בתוכו יותר מידי דברים.

תרצה101

New member
באיזה נושא?

אם תגידי באיזה נושא, אוכל לייעץ לך.

יש מגוון כמעט אינסופי של רעיונות וחשוב שאדע את תחום הדעת על מנת שאוכל לעזור

Billbi

New member
מנסה לעזור

הייתי הולכת על משהו מוחשי
אולי בנושא הסתיו ?
לדבר על הסתיו שמתקרב מזג אויר צבע אפור מה רואים בחוץ ולהתמקד בתחום אחד כמו למשל "מהיר" לעומת "איטי" ככה תוכלי להכניס את החלזון שהוא איטי והנחליאלי שהוא מהיר וקופצני, נכנסים לך פה מושגי יסוד וזו יכולה להיות פעילות בתנועה במרחב עם מוסיקה שכשהיא מהירה הם הולכים מהר וכשהיא איטית אז הולכים לאט. אם הם לא הולכים אז אפשר עם הידיים מסתובבות מהר או לאט טו מוחאות כפיים מהר או לאט.
אפשר לסיים בדקלום קצר על החלזון או הנחליאלי. אם יש מקום לתת דף צביעה עם הדלקום אז גם אפשר.
אם הכיוון נראה לך אוכל לעזור לך יותר מפורט.

זה כבר עבר..

אבל תודה לך. להפתעתי את היחידה שהגיבה לעניין ונתנה רעיון פרקטי.

את חצופה

אני פעמים שאלתי אותך אם יש לך כיוון, הית מביאה כיוון אז היו מנסים לעזור לך. לא ירצו לעזור למישהי שכותבת "אני רוצה לעשות להם משהו נחמד" כי זה כולל בתוכו כל כך הרבה דברים. ועוד כותבת פה שאלה אותך באיזה נושא?

אם את חושבתשהפורום הזה הוא "גוגל על פי דרישה" אז את טועה, אני לא אחלוק את התוכנית השנתית שלי עם אף אחת שלא משקיעה ולו אף ברעיון והכוונה.

לפי דעתי לבוא לפורום בלי שום כוונה להשקיע ברעיון משלך ואחרי זה להתלונן על זה שלא הביאו לך עצות, זאת פשוט חוצפה. רק בגלל גננות כמוך כל החשק להביא עזרה בפורום פשוט מתמוססת.

למעלה