בקשת עזרה

בקשת עזרה

בוקר טוב,
שמי מיכל וסיימתי לא מכבר קורס דולות אחרי לידה. את עבודת הגמר שלי בקורס בחרתי לעשות על פונדקאות. לצורך העניין אני רוצה לראיין משפחות שעברו את התהליך או לחלופין אמהות פונדקאיות. אשמח אם מי מכם ירים את הכפפה ויצור עימי קשר. זה יעזור לי מאד. המייל שלי הוא: [email protected] והטלפון 052-6575808.
מיכל

יש 2

New member
שמורת טבע

נראה לי שהפורום הזה הופך להיות שמורת טבע עם חיות נדירות
וכל פעם שמישהוא עושה עבודת גמר בא להתרשם מאיי גאלאפגוס...
בהצלחה בעבודת הגמר

נכון, זה נושא מעניין ומרתק

לחלוטין ברור לי למה הרבה אנשים בוחרים בו כנושא של עבודות גמר בלימודים הרלוונטיים
נראה שזה מפריעה לך

מבינה אותך.ובכל זאת..

אני מאמינה שככל שהתודעה בנושא הפונדקאות תעלה. תהיה פחות בורות. עדיין יש המון אנשים שלא יודעים מה זה פונדקאות.

. בהצלחה מיכל

VNRN

New member
מחקרים ושאלונים

יש מחקרים שמסייעים לנו. ככל שיהיו יותר מחקרים רציניים בנושא, מקומם של "חוקרים" שמתנגדים לתהליך ושעושים נזקים ילך ויקטן.
אני אישית שמחה על כל מחקר שנעשה. בשלב מסויים חשבתי לעשות דוקטורט כלכלי חברתי לצורך הגדרת תהליך פונדקאות מוצלח והגורמים לו אך בגלל מחסור בנתונים אינני יכולה לבצע אותו. מחקר כזה, לדוגמא, יכול למנף את תהליך הפונדקאות אך הוא תלוי בשיתוף פעולה של פונדקאיות והורים ולכן הוא קשה מאוד לביצוע. אני אם מיועדת ומסוגלת להבין מהיכן דברייך נובעים. עם זאת, אני רואה את עצמי כחלק מקהילה מיוחדת מאוד של אנשים שמעורבים בתהליך. כפי שאני נעזרת בניסיונם של אחרים גם אני מנסה לעזור לאחרים. מענה על שאלונים הוא חלק מהעניין. כמובן שאני מבררת לפני שאני משתפת פעולה.

בהצלחה מיכל :)

מעניין אותי לדעת באיזה היבט את עושה את העבודה?
כלומר, איך את מקשרת את זה לקורס הדולות? (או שאינכן נדרשות לנושא ספציפי? )

בכל מקרה, רעיון מקסים. בהצלחה!

למעלה