בקשת עזרה

LoveWillSave

New member
בקשת עזרה

יש שיר שאני מחפשת - אני לא יודעת איך קוראים לו או מי מבצע אותו אני רק יודעת שיש בפזמון או משהו כזה את המילים " בדם ובזרע ניכבוש את פלסטין" - או משהו כזה בבקשה אם מישהו יודע על מה אני מדברת - שישלח לי הודעה עם פרטי השיר תודה :)

פ י י

New member
מאמי

היי, לשיר קוראים "מאמי" והוא הופיע במחזמר פוליטי בשם "מאמי" שעלה בארץ לפני 14-15 שנה בערך, בהשתתפות מזי כהן, אהוד בנאי, חיים צינוביץ´ ועוד. המחזמר הוציא בזמנו תקליט ואני לא חושבת שצריכה להיות בעיה למצוא אותו בחנויות.

אתנה33

New member
לא מדוייק..... השיר נקרא "האונס"

שיר מספר 3 בצד ב´ של התקליט האופרה אכן נקראת מאמי. מאמי יא מאמי תפתחי את הרגליים לשבעה מדוכאים לשבעה פלשתינאים עשרים שנות כיבוש יותר לא נמתין בזקפה ובזרע ניגאל את פלשתין הקשיבו עוד רגע לפני שאתם מורידים את המכנסים ישמאל ויצחק אחים היו ואב לנו אחד בשמים הולידו אותכם במחנה פליטים חם בקיץ בחורף קר הולידו אותי בעיירת פיתוח נולדנו אותו הדבר כמו פועל ערבי ניצלו אותי בתחנת הדלק מעבר לדלפק אתם התבאסתם גם אני התבאסתי אין אחד שלא נדפק מאמי יא מאמי סיפורך העצוב הכניס דיכאון בליבנו רק שאין ברירה נחושים אנחנו הלילה נגאל את כבודנו גרשת את ילדנו בשם הדמוגרפיה גזלת את שדותינו בשם הגאוגרפיה סגרת את בתי הספר בשם הפדגוגיה קראת לנו נאצין וג´וקים בשם דמגוגיה נדפוק אותך מאמי יא מאמי מתוך אדיאולוגיה מאמי יא מאמי תפתחי את הרגליים לשבעה מדוכאים לשבעה פלשתינאים עשרים שנות כיבוש יותר לא נמתין בזקפה ובזרע ניגאל את פלשתין הקשיבו עוד רגע לפני שאתם מורידים את המכנסים ישמאל ויצחק אחים היו ואב לנו אחד בשמים לא ידי הילדה שלי גרשו את ילדיכם לא הפה שלי שהיה חתום אמר ג´וקים עליכם לא הרגלים העיפות שלי צעדו בחברון ובשכם ולא בעלי בכסא הגלגדלים הוא הסיוט הציוני שלכם מאמי יא מאמי נדפוק כי נדפקנו השליטים שלך הם הטרגדיה שלנו העם הפלשתיני שואף לחופשי אל תיקחי את האונס באופן אישי עשרים שנות כיבוש יותר לא נמתין מאמי יא מאמי תפתחי את הרגליים לשבעה מדוכאים לשבעה פלשתינאים עשרים שנות כיבוש יותר לא נמתין בזקפה ובזרע ניגאל את פלשתין

LoveWillSave

New member
../images/Emo51.gif אתנה 33 - ממש תודה רבה

תודה רבה :) על השם המדוייק של השיר ועל מילות השיר שוב ממש תודה עזרת לי מאוד

ניסיון

להעלות לך את השיר... לא ממש הצלחתי-יש אותו בקזה למיליון אנשים (וב נו קצת הרבה פחות) תחפשי לפי אהוד בנאי או מאמי האונס...

למעלה