בקשת עזרה

osher87

New member
בקשת עזרה

שלום לכולם היום סוף סוף השלמתי את כל ההכנות הנוגעות למוצר אותו אני מעוניין למכור ( קופסאות נוי וקופסאות תכשיטים) ואני מוכן להתחיל בעבודה האמיתית שהיא כמובן לנסות ולמכור את כל הסחורה . או למען הדיוק כמעט מוכן הייתי מעוניין בהדרכה ממכם לגבי מה בדיוק אני אמור להביא איתי ביום הראשון שולחן ? כיסא ? אם כן אז היכן כדאי לרכוש מוצרים אלו? ומה עוד כדאי לי לרכוש ולהביא עמי ? בתודה מראש אושר

היי אושר

קודם כל בהצלחה ומכירה טובה!!! בנוגע לדברים שאתה אמור להביא אז ככה, ברוב המקומות מאפשרים להביא שולחן אחד או שניים באותו מחיר ברוב המקומות אתה צריך להגיע עם שולחן משלך + כסא + מפה להמלצתי, קנה מפה בצבע בורדו - היא מתאימה לכל מקום אליו תגיע שולחן אתה יכול למצוא באייס או בשופרסל והמחיר נע בין 200-300 ש"ח ורצוי גם שתקנה כסא מתקפל בנוגע לשאר הדברים שאתה צריך, אני הייתי אומרת שברגע שיהיה לך את השולחן פשוט תפתח אותו בבית ותסדר את הסחורה כמו שנראה לך, אם אתה צריך סטנדים יש ברח' סלמה בת"א אני הייתי ממליצה לך לעשות סקר שוק ברחוב כי המחירים משתנים בצורה משמעותית והמחיר גם ניתן לויכוח בחנויות בתור התחלה, אם אתה יכול להימנע מלקנות ציוד ולאלתר, זוהי ההמלצה הכי טובה בהצלחה :)

osher87

New member
לנערה בהפרעה

ראשית כל אני מודה לך על התגובה המהירה וההצעות הכל כך חשובות אכן היום הייתי באייס וגם בהום סנטר וראיתי שלל שולחנות שונים ומשונים ? האם יש גודל ממוצע לשולחן בו משתמשים בעלי הדוכנים ?? ראיתי בעיקר שולחנות בגודל 1.8 אך הם נראו לי גדולים מדי

בדרך כלל השולחנות המתקפלים באמת 1.80

אבל אם אתה צריך שולחן קטן יותר אני חושבת שהמפיקים דווקא ישמחו אין לי מושג איפה ניתן למצוא אולי באיקאה.....

למעלה