בקשת עזרה

חנה37

New member
בקשת עזרה

שמי גליה ואני אמא חד הורית ל- 3 בנות. בתי אחת מתאומות אושפזה לשבוע בטיפול נמרץ ברווחה החליטו שאני אשמה וביקשו מבית משפט צו נזקק לבנותיי. אני לא אשמה כלל לבתי היה המוגלובין של 3.5 בקופת חולים אמרו לי שיש לה ברונכיט ולעשות לה אינהלציה אני ראיתי שהיא חיוורת לקחתי מונית לתל השומר והזעקתי אותה למיון שם מיד שמו אותה בטיפול נמרץ עם הנשמה ומנות דם. ברווחה האשימו אותי שאני לא נותנת להם לאכול ואני טענתי שהבנות שלי בפעוטון מ- 800 בבוקר עד 16.00 כך שזה לא קשור בי וגם שאלתי את הרופא מה בדיוק יש לה ומסתבר שיש לה נוגדנים שנלחמים בכדוריות האדומות. הראיתי להם מכתב מאת הרופא והרווחה מבלי לקרוא זאת רק תייקו בהפגנתיות את המסמך ופשוט הוחלט להוציא צו נזקק. אני פונה אליכם לעזור לי להשיג עורך דין טוב ו/או אנשים שיתרמו לי כמה שרוצים כדי להשיג עורך דין טוב כי ידי לא משגת את הסכומים הגבוהים. תודה גליה.

.

אשמח להבין מעט יותר לעומק מה ההשלכות כיצד תרצי שנסייע עד כמה תהיי מוכנה להחשף במידה ונעשה אירוע התרמה עבורך

חנה37

New member
צו נזקק

זה אומר שבית המשפט יתן צו שהרווחה תקבל את הסמכות ההורית שלי ותקבע לי דברים. כל הזמן הם אמרו לי שהם לא רוצים לקחת ממני את ילדיי והנה פתאום פנו לקבל צו נזקק לתאומות שלי ואני צריכה להשיג עורך דין ולהלחם על בנותיי. לא מאשימים אותי באלימות, בהרמת קול, מאשימים אותי בגלל שאחרתי להביאן לגן כי לצערי, אמי ז"ל היתה חולת סרטן מעי הגס ואני עזרתי לרחוץ אותה, לחתל אותה ולהאכיל אותה ושוב לרחוץ אותה ולחתל אותה בדיוק כשרציתי לצאת מהבית לכיוון הגן, לא יכולתי להשאיר את אמי כועסת שאני משאירה אותה עם חיתול מלוכלך, אמי לא יכלה לקראת מותה ללכת והיה צורך להוביל אותה בכיסא גלגלים ואף להרים אותה ואני עזרתי בזה לאבי ובהמשך גם לעובדת הזרה. אני גם לקחתי אותה לבדיקות ולבית החולים וראיתי בזה זכות ומה שקרה שבגלל שאיחרתי בבוקר לפעוטון נרשם לי קו חובה וזה לא מעניין את הרווחה שזו אמא שלי היקרה שלא יכולתי לתת לה לסבול במצבה. כמו כן, אני לא אשמה שלבתי הקטנה יש נוגדנים שנלחמים בכדוריות האדומות, אני הצלתי את ילדתי ממצב נורא כי הרגשתי שהרופא בקופת חולים טועה והנה זה מה שמגיע לי. עכשיו מאשימים אותי שאני לא נתתי לבתי אוכל ולכן זה קרה לה ויש בידי מכתב מהרופא בבית החולים תל השומר שאומר שזה מנוגדנים שהיא פיתחה ובכלל לא קשור לאוכל. אני באמת זקוקה לעזרת עורך דין ו/או לכסף לעורך דין ואם תרצי לעזור לי אודה לך ואוקיר אותך שמי גליה ומס' בנק הדואר 20972031. ותודה.

ומה עם הסנגוריה הציבורית?

וארגוני הנשים? ופניה לעתונות? או לתכניות טלויזיה? כאן הגולשים יכולים להמליץ על שמות עתונאים, ותכניות.

חנה37

New member
תגובה

מה הכוונה ערוץ 10, אני לא מעוניינת להופיע בטלויזיה, לא רוצה להיות חשופה מדי ובכך לפגוע בבנותיי ובמשפחתי.

נשמח לסייע

אשמח להבין מעט יותר לעומק מה ההשלכות כיצד תרצי שנסייע עד כמה תהיי מוכנה להחשף במידה ונעשה אירוע התרמה עבורך

חנה37

New member
עזרה

קודם תודה על תגובתך לבקשתי. אני כאמור אמא חד הורית ל- 3 בנות נהדרות. בת בת 5וחצי שעולה לכיתה א, ילדה חכמה שעולה לכיתה א' למרות גילה, גם איתה עשו לי בעיות, טענו שהיא לא מפותחת טוב, לא הולכת בגיל שנה וחצי, לא מדברת טוב, והנה כיום היא מפותחת, אמנם הכי קטנה תהיה בכיתה א' אבל גבוהה וחכמה והיא מה לעשות התחילה ללכת רק בגין שנה ותשעה ומה היה צריך לרדוף אחריה שתלך לפני הזמן, עובדה היא השיגה את כולם והיא עוברת לכיתה א' למרות שהיתה צריכה להשאר שוב בגן מבחינת הגיל. כשנודע לרווחה שילדתי תאומות נוספות הם לא חסכו את דבריהם על חוסר האחריות להביא לעולם ילדים כאשר אין לי בית ואין לי יכולת כלכלית. אחרי זה טענו שילדיי לא מפותחים, התאומות קטנות מגילן, הם לא הולכות והן בנות שנה וחצי, אני מאחרת לפעוטון ועוד תלונות על תפקודי.אני אמא לא אלימה, לא צועקת ו/או היסטרית, יש לי סבלנות אין קץ לבנותיי, אני מוותרת על דברים עבורי אבל בהחלט אעניק לבתי שיר קייטנה למרות שזה עולה לי 850 ש"ח אחרי הנחה של הרווחה, אני בהחלט משלמת על הפעוטון, אני מפנקת את בנותיי ולא מחסירה מהם דבר. ובכל זאת לצערי, אמי ז"ל שנפטרה לפני פסח האחרון, סבלה מסרטן מעי הגס, היו לה כאבי בטן חזקים מאד, שלשולים כל רבע שעה ואפילו כל 5 דקות ואני עזרתי בהתחלה לאבי לרחוץ אותה, לחתל אותה ושוב לרחוץ אותה ולחתל אותה כל פעם שהיה צורך בכך ולפעמים איך שבאתי לצאת לפעוטון קיבלתי הזעקה לעזור בטיפול באם שרצתה שאני אהיה איתה, שאני ארחוץ אותה וגם אאכיל אותה, גם שהיתה עובדת זרה היה צורך בעזרתי ובגלל עזרתי היו לי איחורים לגן ואת משרד הרווחה לא מעניין שטיפלתי באמי היקרה, שנתתי לה לפני מותה קצת תחושת אנושית כי היא התביישה במצבה. והנה לפני כחודש בתי נעה מהתאומות אושפזה בתל השומר, שם אמרו לי שהצלתי אותה ממוות בטוח למרות שרופא קופת חולים אמר שזה רק ברונכיט ולעשות לה אינהלציה, אני חשבתי שמצבה לא טוב ולקחתי מונית ספיישל לתל השומר. הרופא בתל השומר אמר שבתי סובלת מנוגדנים שמחסלים את הכדוריות האדומות ולכן ההמוגלובין שלה 3.5 ועוד אמר לי שאם הייתי מאחרת קצת יכולתי לאבד את בתי. והרווחה ששמעה שבתי מאושפזת עם ההמוגלובין כזה ישר האשימו אותי שלא נתתי לה לאכול- הסברתי להם זה לא מאוכל ועובדה התאומה השניה ספיר בסדר גמור ואין כל בעיה של אוכל אלא של נוגדנים. צירפתי להם את המכתב של הרופא מתל השומר והם פשוט תייקו אותו מבלי לקרוא אותו ועכשיו עלי להתמודד עם בית המשפט לגבי צו נזקק עבור התאומות שלי. צריך עורך דין טוב, צריך כסף עבור עורך דין טוב ואני לא יודעת מה לעשות. אם ביכולתך לעזור לי במשהו מס' חשבון בנק הדואר 20972031. תודה גליה.

למעלה