בקשת עזרה!

מיידלע19

New member
בקשת עזרה!

אני מוסרת שיעור בנושא לדון כף זכות, בסוף השיעור אני מחלקת לכל זוג בנות כרטיס עם מקרה שהן תצטרכנה לדון את המקרה לכף זכות. עשיתי כבר 13 ונשאר לי עוד 2 ונגמרו לי הרעיונות בבקשה תנסו להביא לי 2 מקרים לא כ``כ מסובכים, זה לילדות בכיתה ה. תודה רבה רבה זכו למצוות.

אם אימא צועקת מה יש בה לדון לכף זכות

תשובה מסתמה זה מגיעה לך כי את התעצבנת ת'אימא

מיידלע19

New member
תודה אבל

זה צריך להיות קצת יותר ארוך ופחות נדוש, בכל זאת תודה רבה.

jack ace

New member
למה יש כמה בחורים חרידים שהולכים

ליום הידם לחגוג. תשובה, הם ודאי לא חוגגים את יום הידם, אלה הם ודאי שונאים את יום הידם, רק קצת רוצים להשתחרר, להנות. בלי לשים לב ששני הסיבות זה בעיה.

מיידלע19

New member
חשבתי שמיותר לציין בלי התחמויות

זה סה``כ לבנות ביסודי שצריכים לברור בשבילם כל נושא. איזה לא רציניים אתם.

סיפור מוכר

עם 2 נשים שעלו לאוטבוס ואכלו אחת לשניה עוגיות/או שילד נכה לא קם לזקן וצעקו עלו כי לא ידעו/ילדה שביקשה צדקה מכל הכיתה ומישי אחת לא נתנה=הם היו עניים../רוצה עוד?

מיידלע19

New member
אני רוצה עוד תודה רבה

השניים הראשונים יש לי, השלישי לא מתאים כי אולי בכיתה הזו יש גם משו כזה? אשמח לעוד... תודה.

הנה מיתוך הראש,

ילדה קנתה נגיד פלאפון וזה אסור. כל הבנות מדברות עליה..הקטע של לדון הוא אולי יש לה אמא חולה שצכה אותה 24 שעות../משה חבר של איציק. מאד טוב, ויום אחד איציק טס לחול. משה מאד מאד ניפגע וכעס שלא סיפר לו על שהוא טס-לדון אותו שכניראה זה היה משו אישי מאד הוא התביש לספר שאחיו עושה ניתוח/רחל ורינת חברות רינת תמיד מזמינה את רחל לביתה. רחל מעולם לא הזמינה ורינת נעלבה-לדון אותה ש..יש לה בית מוזנח והיא מתבישת שיראו..(רוצה עוד? בכ.י.י.ף.)

jack ace

New member
ההיא "ששכחה" להחזיר את הבגד

שנהרס והיא לא יכלה לאמר לה, לכן התחמקה הרבה זמן.

למעלה