בקשת עזרה

בקשת עזרה

שלום לכם, נולדתי בתאריך 19.6.47 בשעה 12.20 ברמת-גן. לפי הגיל אתם רואים שאני לא צעירה וכרגע נמצאת בדאון רציני ומתקשה לצאת. האם אפשר לקבל מעט הכוונה ועזרה, איך יוצאים מזה? בתודה רונית

roigr

New member
בלי קשר למפה - רופא ניסית ?

לדעתי שווה להתייעץ עם פסיכיאטר, אם זה חשוב לך.

תודה על העצה, אבל..

לדעתך אנשים שמרגישים כך לא חושבים על כך בעצמם? הם בסך הכל רוצים עצה טובה גם מתחום אחר. למה שלא תנסה לראות איזה כוכבים משפיעים עליה בטרנזיט עכשיו?

roigr

New member
תשובה

1- אני לומד למבחן בפסיכולוגיה אז אין לי פנאי לזה. 2- דווקא בתור תלמיד לפסיכולוגיה אני יכול להגיד לך שזה ממש מפליא לפעמים כמה אנשים לא מודעים לכך שזו אופציה קונקרטית.

or311

New member
תגובה

נראה לי שאת מורגלת במצבי-רוח ואי-יציבות רגשית , לרוב. לכן, מעניין אותי האם הדאון הוא בהקשר לתחום ה"שגרה" או ה"עבודה" היומיומי שמשהו בו "מתהפך" ?

המשך

מצטערת שלא פרטתי יותר. מעולם לא השתמשתי ולא האמנתי באסטרולוגיה והייתי בטיפולי הרופאים במשך מספיק שנים. תהיתי, אולי יש משהו חזק ממני שיכוון אותי טוב יותר ויתן לי דרכים חדשות להתמודד. לכן אני מבקשת שוב אם אפשר לנסות לעשות מפה ולראות מה הוא הכוון איתו אני יכולה להמשיך. אין שינוים או מהפך בחיי.

nomi12

New member
זאת המפה. מעניין המפה מאוד

אומנותית על כל פנים אולי כתיבה האמת שיש כאן עניין של נפטון בבית הראשון שעושה 90 מעלות לירח בסרטן, לא הייתי חושבת על דיכאון עם מפה כזאת אך אולי על נטיה לאשליות?

or311

New member
ירח צהוב וnomi

אני גם מסכימה שכדאי היה לשחרר את מצבי-הרוח והרגשות שקיימים ע"י משהו יצירתי ככתיבה/יצירה כלשהיא. אלא שאין זוית פעולה בין ונוס לנפטון ולכן -לדעתי אין דחף חזק לזה, או משום שמונעת לפעולה ,רק באם יש תוצאה-חומרית ממשית (מרס בשור)

רמי ד.

New member
חוזק בבית 9 ו11

לדעתי הנפטון על הפתיחה של בית 1, יכול להביא לערפול וחוסר יכולת לדעת מה לבחור כמטרה. בנוסף הוא שליט בית 6, ועלול להביא את בעלת המפה להופיע כביקורתית, מה שמקשה אולי על אחרים להגיע אליה ולעזור לה, מה שעלול להתפרש כבדידות עם זאת שליט בית 2 בית הביטחון נמצא באריה בבית 11, ולפיכך את נוטה להרגיש טוב בין אנשים ובמוסדות גדולים, גם שליט בית 4 נמצא שם, כלומר יתכן ושהיה בין אנשים ובארגונים גדולים יכול להחליף תחושה אינטימית של משפחה קרובה. נחבר לעובדות אלו את 4 הכוכבים שבבית 9, שמצביעים על דפוס אפשרי של מימוש צרכים רבים ומגוונים דרך לימודים\מסעות, ונראה שיתכן מאוד, במידה ודרך זו לא מוצתה כבר עד היום, למצוא את הדרך להשתלב באוניברסיטה או מכללה או אשראם או משהו כזה, מאחר ושליט בית 7 מצא בבית 8, אני מהמר על לימודי פסיכולוגיה או מודעות כאלו או אחרים. ואז אולי ישתלב כאן איזה קטע עבור הלב. בהצלחה רמי ,

nomi12

New member
ואני דווקא חשבתי שמה שמניע

לפעולה אלה המעברים, זאת אומרת כאשר יש מעבר על הוונוס או על הנפטון ישנה התעוררות ודחף. זווית פעולה של 90 יכולה להביא לפעולה אך גם לתסכול ולכן לא הבנתי מדוע רק זווית אדומה יכולה להעיד על צורך בהגשמה?

האמת ששניכם צודקים ../images/Emo140.gif

הצורך בהגשמה הוא אכן בילט אין כשיש זוית אדומה במפה, והוא גם יכול להביא לתסכול גם כשדברים קורים, כיון שפעמים רבות זה אף פעם לא באמת מספיק. מצד שני, גם אם היעדר דחף כזה במפה בגלל היעדר זויות אדומות, הרי שגם מעברים יכולים ליצור אותו, את הדחף הזה, ולייצר אותו כאילו באופן 'מלאכותי', עם רצון או לפתור בעיות או לרוץ קדימה ולממש פוטנציאל. , זאת אומרת, או שיש את זה בילט אין, או שהמעברים מספקים את זה באופן מלאכותי וזמני בהמשך, אם כי לא בהכרח ולא תמיד.

neophile

New member
את עובדת מדינה ?

אני רואה שמגיל 17 כבר ידעת במה את רוצה לעסוק ולמדת זאת (אולי עם הפסקה בין גיל 21 ל23 )האם שירתת בצבא ? או התנדבת במסגרת כלשהיא ? היחסים שלך עם אביך לא היו טובים וישנה אפשרות שתכנים מן העבר בקשר לילדות שלך ולאביך עולים שוב בייחוד עם מארס שהולך להצמד לפלנטות המולד הרבות שלך במזל העשירי העוצמתי שלך כמו גם סאטורן שנכנס ויוצע מהמזלות ה11 וה 12 מה זה אומר ? שמצד אחד זה פוגע בהגשמת החשקים והרצונות שלך כמו גם ברווחים חומריים אך מהצד השני זאת סיטואציה שמאפשרת לך לפתור קארמה שמכבידה עלייך רוחנית וחוזרת שוב ושוב ... היחסים שלך עם אביך הם במידה מסויימת דלק לרצון שלך להצליח אבל המצב הפסיכולוגי הזה משתנה בזמן האחרון

דקל111

New member
שמש צמידות אוראנוס בבית 9- זה לדעתי מה שמקשה

עלייך את החיים. זו צמידות שהיא מאוד קשה כמעט כמו ירח מאדים. אנשים שהם חסרי מנוחה. את בצמידות הזו שמש אוראנוס אני תמיד מתארת וממחישה כמישהו עם זצים כאלו חשמליים שיוצאים כל הזמן בפתאומיות. חזוסר מנוחה תתזיזתיות ונתוקים מצד אחד כמו גם יכולת אינטואיציה וסוג של ידע שנופל עלייך...בטוחה שאם למדת אז לא היית זקוקה ל" תחת " כדי לשבת, כי א' לא היה וב' ידעת משום מה את החומר
כשזה בתאומים אז בכלל את בעלת ידע שאין כמותך. את כל הזמן רוצה יותר רוצה להתקדם למשהו נשגב יותר ונעלה יותר טכזה נמצא בבית 9 זה ממש פילוסופיית חייך...ונחזור לנקודה שהתחלתי ממנה [גם אני אוראנית מצטערת מראש על הסחרור שאני עושה] בית 9 גם הוא שייך למכל העולם. תרבויות וידע נרחב, כאשר גם נוגה שליטת המפה נמצאת שם עם ראש דרקון אז נראה שזהו יעודך, אולי למצוא כיצד הקול של האנושות עצמה או שכל התיאוריות והפילוסופיות בחיים [בית 9] ימצאו ביטוי דרך קולך הייחודי והאישי [תאומים] אז יש לנו אופק מאזניים כשאנשים זוגיים שזקוקים לאיזון ויש לנו סוג של דלי [אוראנוס שמש] שזה מזל החברה וכל זה מתבטא דרך מזל תאומים שהוא טיפוס חברתי וקליל כשלעצמו . ויש עוד. ניקח את פלוטו ושבתאי שנמצאים באריה בית 11. אריה שזקוק לדרמה החברתית ובית 11 שהוא בית החברה והארגונים הגדולים אז הנה לך עוד. ואיכשהו הרבה מזה מתבטא דרך הירח בסרטן שהוא כשלעצמו מאוד אימהי ומשפחתי אך הוא בבית 10 והווא גם קשור לחברה ולמעמדך בחברה. לא נראה לי שאת נוכחת בבית דוקא להיפך. אולי הירח כאן מבטא יותר מכל את התסכול שלך מכמה מובנים: 1. העובדה שאת אדם מאוד אימהי ומשפחתי וזקוקה לסביבה מוגנת ומכילה אבל זה לא מתקיים בביתך שלך האישי כי אם כלפי חוץ. את הבית את יוצרת ומחפשת בעולם ויש כאן דיסאוננס מסויים. 2. כל האיכויות האוריות הללו איכויות חברתיות בעלי תודעה אנושית שאין כמותה עוברות איזשהו מיסוך רגשי. בעצם לא חושבת שזו בעיה אבל נראה לי כן מתסכל במובן של הרגשיות הגבוהה הזו. כי לא נראה לי שתוכלי להיות פעילה חברתית בסופו של דבר ואז זה מתנקז בלב. נראה לי שאת מאבדת את עצמך בתוך כל העולם כל המפה שלך מקרינה לי אנרגיה של אדם שעסוק מאוד בחברה ובסביבתו ובעולם החיצוני ובאידיאליים אבל שם גם עקב אכילס שלך. בהיבט של ירח נפטון. . את ממש מתמסרת לעולם עד לכדי אבדון שיכול להיות אבדון טוטאלי. עש לכדי איבוד זהות וטשטוש כל גבול. יכולת נתינה רבה ללא גבולות והקרבה של ההיבט לצירים רק ממחישה עד כמה זה מתבטא כלפי חוץ. בקצור , בגלל גילך ותבונתך הרבה אני נוטה להאמין שכבר עשית עבודה עם עצמך. אבל אני בוחרת לומר לך שוב שהגיע הזמן למצוא את קולך האישי ולהביאו החוצה. לטפל קצת בעצמך ופחות בנכאי העולם. יש כאן קונפליקט רציני בין הבהירות השכלית והאינטלקטואלית הרבה והחריפה והשנונה והכל...לבין הטשטוש הזה שמתקבל ממך בסופו של דבר. לא חושבת שאת ברורה לאנשים כל כך. ולבטח יוצא שאת מאוד רגשית ונשלטת בסופו של דבר על ידי הרגשות ואולי מכאן נובע כל התסכול- מתוך הפער הזה. מאוד מקווה שלא העמסתי עליך ועיכם , למרות שמישהו כאן אמר לי שהוא מתגעגע לכתיבה שלי
מקווה לפידבק....אץ אדם מיוחד אין לי צל של ספק ויש לך יכולות מדהימות ביותר ואני בטוחה שמימשת את עצמך

למעלה