בקשת עזרה

בקשת עזרה

חבר טוב שלי נוסע לסין לפחות לשנתיים. רצינו לעשות לו שלט למסיבת הפרידה שלו ולכתוב עליו "דרך צלחה" או את הניסוח המקביל לזה, בסינית. הבעיה היא שהוא בעצם האדם היחיד שאני מכירה שיודע סינית... ניסיתי להריץ חיפוש באתרים שונים אבל אין לי דרך להיות בטוחה שהסימנית שקיבלתי בסינית היא אכן הנכונה. האם יש אתר כלשהו שיהיה יותר ספציפי, או לחלופין, האם מישהו כאן יכול לעזור לי בעניין? אני צריכה בעצם את ה"ציור" של הסימנית עצמה כדי להעתיק אותה לשלט. תודה!

erezor

New member
דרך צלחה

אחת הדרכים לאחל דרך צלחה היא: 一路顺风 (הקו הזה הוא מילה...)

המחשב לא קורא סינית...

שזה קצת מוזר כי פעם הוא קרא. יש דרך אחרת שאתה יכול להראות את זה?

dod_basim

New member
סליחה, טעות שלי => הינה זה:

בכל אופן אבקש למחוק את ההודעה הקודמת שלי

renjintso

New member
אותי תיקנו בעניין הזה

שלא משתמשים ב 顺风 לברך מישהו שטס כי להזמין רוחות לטיסה זו התגרות בגורל...(נשבעת לכם. תסמכו על הסינים שתמיד יצליחו להמציא עוד טעות נימוסים שלאו וואי יוכל ליפול בה). במקרה כזה אומרים 一路平安

רגע רגע

קודם כל, תודה לכולם על העזרה. רק התבלבלתי קצת, גם כי אין לי שמצון של מושג בנושא וגם כי המחשב שלי לא קורא סינית אז אני לא יכולה לראות את ההבדל בין שתי הדרכים שצוינו. בסופו של דבר, האם הסימנית המצורפת למעלה היא הנכונה? כי מדובר בלהעתיק את זה לדף ואני לא רוצה לעשות טעויות... תודה!

GnomeBubble

New member
לא

זה מה ש-renjitso אמרה בעצם. אין לי תוכנה שיכולה להעביר את זה לתמונה, אז תצטרכי להתקין תמיכה לסינית (היו כאן פעם הוראות אבל הם נעלמו - אבל זה די פשוט למצוא את זה אם תחפשי בגוגל) או לחכות שמישהו נדיב מספיק יכין לך תמונה.

תודה רבה רבה

ממש עזרתם לי. חג שמייח!

למעלה