בקשת עזרה..

bar666xp

New member
ומחר משה יגיד שדגם WHATEVER דפוק...

מה זה דפוק? תסביר יש פגם בX, Y, Z.. בהחלט יכול להיות שיש פגם כלשהו בדגם כזה או אחר בדר"כ פתיר ובעלי המחשבים ניקראים להביא את המחשבים שלהם למעבדה לטובת כך... אגב זה דיי נדיר שיש פגם שמחייב קריאה למעבדות שירות... אבל אם אתה מצהיר הצהרה כזו תן הסבר מה בידיוק התגלה בדגם כבעייתי ו/או ""דפוק""... כבר ראיתי אנשים מצהירים על סדרות שלמות ""דפוק"" כי היו מספר מחשבים בדגם כלשהו בסידרה עם ""בעיה חמורה ביותר"" התמיסה הטרמית מריחה לא אחידה שהובילה להתחממות מעבדים ובחלק מהמקרים אף להישרפות המעבד {אגב מקרה שהחברה בחרה שלא לקרוא למחשבים חזרה אלה לטפל באילו שיגיעו עם תלונת התחממות}.

alon57

New member
תראה ותבין משהו

זה לא שאני הצהרתי או קבעתי משהו לגבי המחשב הנ"ל, פשוט כפי שאמרתי הייתי אתמול בבאג סניף הרצליה וזה מה שהמוכר אמר לי כשהוא מתבסס על מייל שקיבלו באג מחברת HP שלא למכור את המחשב הזה בנתיים. לכן אמרתי אם ברצונכם לבדוק את העניין לעומק אתם יכולים להתקשר לבאג ולשאול אותם יותר פרטים כל כך. יותר מזה אין לי מה להגיד, אני רק העברתי את המסר הכדי ששאר האנשים ידעו ויבדקו טרם הקניה.

bar666xp

New member
KO אני בכל מקרה לא מהאוהדים הגדולים של HP...

כך שבפועל גם אם הייתי רוכש כיום מחשב חדש כניראה לא הייתי הולך על HP ביכלל... בכל מקרה אם הראו לך דוא"ל על איזה בעיה שיש בדגם.. לא הופיע מה הבעיה שיש איתו?! או שזה בהיסתמך על מילתו של איש המחירות כי קיבלו מייל... אגב אני ממש לא ממליץ להיסתמך על מילתו של איש מכירות... מבלי להיתיעץ בעוד כמה אנשי מיקצוע... {ככלל לאיש מכירות יש אינטרס למכור מוצר מסויים יותר מאשר אחר}.

Y. Welis

New member
כלומר זה איש מכירות נחמד מדי...

אנשי מכירות בד"כ מספרים לך דברים במטרה למכור. אם הוא מספר לך משהו כדי שלא תיקנה, זה חריג. אבל מי יודע - אולי עוד יש אנשי מכירות שאפשר לשמוע מהם גם אמת.

kobi 23

New member
גם אני הייתי ככה

בגלל זה אני כבר זמן רב לא במקצוע. היה פשוט קשה לי לשקר או לא לומר את האמת ראסמי. בכל מקרה אם הייתם באים אלי והייתי יודע על פאק מסויים שיש במצור זה או אחר לא הייתי מוכר אותו

אני אישית מאוד מעריך מאוד אנשים כמוך.

ידידה שלי עבדה באיזה בית קפה מסוים, שם היתה גם אפשרות לקנות סלט, שאת החסה היה ממש מסוכן לאכול - חרקים חגגו שם. היא היתה אומרת בשקט, כל פעם מחדש " החסה אסורה למאכל, עדיף שתבחרו משהו אחר " אם המנהל היה תופס אותה, היא היתה עפה מזמן. רק שהמנהל מת עליה, איך אפשר שלא? שוב.. כל הכבוד לך, אדם.

רק להבהיר את הפסקה האחרונה...

גם אם באמת המנהל היה תופס אותה, לבטח לא היה עושה לה כלום. רק שהפחד מהמנהלים ומאיבוד המשרה שלך, זה משהו שהוא די לגיטימי. אם כולם נוהגים כמוך, המנהלים הם אלו שיקבלו את הפחד במקומך.

kobi 23

New member
הבעיה היא

שאנשים כמוני מעיפים או שעפים בעצמם ומי שמתקדמים או ממשיכים הם אנשים אחרים.

היום יש הרבה מאוד כלים להשתמש בהם,

בכדי לערער את הרצון של המנהלים או החברות מלהמשיך לעשות את כל מה שהן עושות. יש כל כך הרבה כלים, ועמותות וחברות שאיתן אפשר להעזר. גם אם החברה שאתה עובד אצלה לא יודעת, מה פתאום נחתה עליה ביקורת. שים לב, בנתב"ג המהולל והמדהים, נתב"ג 2000... רק עכשיו אחרי שהחליטו לעשות שם ביקורות לרשות שדות התעופה, גם פנימיות וגם מחו"ל וזה מכל הבעיות שנוצרו שם, וכל יום שני וחמישי אתה שומע שעוד מטס כמעט נכנס במטוס אחר.. וגם המנכ"ל שהועף משם, בגלל שאמר שיש שם יותר פוליטיקה מאשר עשיה, עורר את תגובת שר התחבורה לבדיקה מקיפה בכל הנוגע לניהול הטרמינל והשדה כולו. ובזאת הם החליטו לעשות ולתקן כל דבר אשר היה לקוי בו, מאז שנפתח (ויש הרבה..). כל השנים האלה הם הכניסו את הכסף המצטבר לכיס (1.4 מיליארד שקל בשנה) עכשיו הם צריכים הרבה יותר כסף, כי הם הולכים לקבל בראש מצד הבדיקות המקיפות שהם עומדים לקבל. כך או כך, לנו יש היום המון כלים ביחס לפעם. וזכור, שעדיף למות בשביל מטרה, במקום לחיות חיים חסרי משמעות. זאת דעתי.. מה איתך?

OH LORD

New member
בקשר לעניין הזה..

טילפנתי לבאג ואכן בשני סניפים אמרו שהדגם הנ"ל לא טוב ושבמקום עדיף לקנות מחשב של טושיבה עם אותם הנתונים בדיוק כאשר שאלתי על פרטי הבעיה המוכר אמר שאין באפשרותו לגלות לי.. טילפנתי לאחר מכן ל HP ליעוץ לפני רכישת מחשב,שאלתי לגבי הדגם אם יש בעיות מסויות מכיוון ששמעתי ככה וככה.. אותו בחור אמר שאין לו בעיות ידועות, כמו כן הוא אמ שזה דגם בסיסי לאפליקציות בסיסיות.. מעניין כל העסק..

למעלה