בקשת עזרה

roaic

New member
בקשת עזרה

הכרתי מישהי...פגישה שלישית...אנחנו בקשר כזה טלפוני...לא יודע עוד לאיזה כיוון זה הולך. אנחנו גם עובדים כזה ביחד... לאן אפשר לצאת ? היינו בסרט ,אכלנו ביחד...... כאילו,השלב הבא זה מועדון? פאב? דיסקוטק? (האמת שאני לא סובל את זה..... מצד שני,לאן כבר אני יכול להציע לה לבוא? חשבתי על סטנד אפ אולי....הופעה מעניינת וכו'.----אבל,יש לכם רעיונות נוספים? תודה רבה

לים ../images/Emo45.gif

הליכה לילית על החוף תעשה לכם רק טוב. ותביאו כיבוד...כי בטח תהיו רעבים :)

אם עצם הפגישה לא עושה מצב רוח טוב

כדאי שהם לא יפגשו בכלל

אתה מחפש אטרקציות?

היא לא איזה ילדה קטנה שתמיד צריך למצוא לה תעסוקה ולגרום לה עניין (אלא אם כן אתה משעמם אותה...). לדעתי פשוט תזרמו ותראו מה בא לכם באותו רגע, גם אם זה סתם בית קפה או אפילו על ספסל בפארק. אבל אם בכל זאת אתה מחפש משהו מעניין אז אני מסכימה עם אמיתי. ים זה ה-דבר! בהצלחה לכם:)

Shaycus

New member
לא מסכים

(גם עם החתימה שלך אני לא מסכים אבל לא משנה) זה סך הכל פגישה שלישית, אם אתה בא בקטע של "יאללה אני אפילו לא חושב על זה, אני אגיע אליה ונראה כבר מה נעשה" זה מראה קצת על חוסר-אכפתיות וכאילו זה לא ממש "מרגש" אותך ואתה לא ממש מצפה לפגישה, ובסדר, אמנם הוא לא בן 16 והוא לא צריך לראות כוכבים שהוא פוגש אותה, אבל אני חושב שההתחלה של הקשר זה הקטע הכי חשוב, כי הוא מאפיין את כל מה שבא אחר"כ, אם אתה שואל לדעתי, ללכת לסטנד אפ זה נחמד (בתנאי שאתה לא בשורה הראשונה ושהקומיקאי ירד עליך), אני הייתי מעדיף ללכת לפאב לשבת על כוס בירה טובה לקבל ראש טיפה טוב יותר או כמו שאמרו הרבה מעלי ללכת לטייל בים זה ממש נחמד, ממש רומנטי ועוד לא יצא לי להתאכזב מדייט בים בהצלחה

פאב, ים, טבע, תן לה לבחור, סיור בשכונת הילדות

שלך... תראה לה את כל המקומות שהיית זורק מהם ביצים על מכוניות, לונה פארק אם היא ילדונת, טיול ג'יפ יש יש לך קלאסה, כסף, גישה לג'יפ ויכולת נהיגה בשטח, מקומות של ערבים (בירושלים והסביבה זה העיר העתיקה או אבוגוש, במרכז יפו וכאלה), ואם אתה ממש ספונטני אילתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

../images/Emo45.gif רעיון טוב ללכת לים ../images/Emo45.gif ../images/Emo179.gif

תשחקו במטקות .
תאכלו אבטיח . ... אפילו אני הלכתי אתמול לים בפעם הראשונה בקיץ . אפשר גם לעשות מטידציה בשקיעה . לשמוע את הגלים . וכו' .

PooKiPsiT

New member
מצפה כוכבים בגבעתיים - נחמד, זול וקצת פחות

בנאלי מעוד מסעדה/בית קפה. אלא אם אתם ממש לא בקטע של אסטרונומיה..

למעלה