בקשת עזרה

roaic

New member
בקשת עזרה

הכרתי מישהי...פגישה שלישית...אנחנו בקשר כזה טלפוני...לא יודע עוד לאיזה כיוון זה הולך. אנחנו גם עובדים כזה ביחד... לאן אפשר לצאת ? היינו בסרט ,אכלנו ביחד...... כאילו,השלב הבא זה מועדון? פאב? דיסקוטק? (האמת שאני לא סובל את זה..... מצד שני,לאן כבר אני יכול להציע לה לבוא? חשבתי על סטנד אפ אולי....הופעה מעניינת וכו'.----אבל,יש לכם רעיונות נוספים? תודה רבה

ס א ט י ן

New member
סטנד אפ או הופעה או הצגה דווקא אחלה רעיון

אם אתה לא אוהב פאבים ומועדונים אז עזוב את זה. אתה גם יכול להפעיל קצת את יצר ההרפתקנות שלך ולקחת אותה לרכיבה על סוסים או משהו בסגנון...פיינטבול אפילו.. יאללה, תחשוב מה יהיה לך כיף, תעשו קצת חיים. לא צריך רק מסעדות בתי קפה ופאבים:)

roaic

New member
אממ..אני הכי אוהב

אני אוהב לבלות בצורה של "עשייה"........אממ,מקווה שהבנת למה אני מתכוון. ז"א,די משעמם אותי לשבת אחד על אחד באיזה פאב ולהתחיל לקשקש...בשביל זה אני בכיף יכול לשבת בבית או לקשקש בטלפון. שלא יובן לא נכון,אני מאוד מתעניין בה ונהנה לשמוע אותה ,ואנחנו מדברים--אבל,לשבת באיזה פאב --נראה לי משעמם. אני חייב שיהיה באותו מקום איזשהי עשיה או משהו "מעניין" שייקרה (חוץ ממנה כמובן). אני אסביר: אם זה היה פאב שיש כל מיני הופעות קריוקי..אז בכיף. אנחנו גם באים לפאב וגם יש מעין התרחשות במקביל..וזה אחלה ומעניין אותי או אם זה הופעת סטנד אפ,אז זה ממש מהנה. או סתם הופעה של זמר מהארץ.(בבארבי או בצוותא וכו'..) או ארוחה באיזה מסעדה,אז גם מדברים,אוכלים,שותים וזה מגניב. (להבדיל מפאב,ששם לא ממש נהוג לאכול.זה הדבר המשני שבאים אליו. או אפילו סנוקר --שזה מגניב. בקיצור-אני מקווה שהבנת מה אני אוהב. אני יודע שזה קצת "בעייתי" בתחילת קשר...אבל מה אני אעשה---משעמם אותי לצאת לבתי קפה,פאבים או מסיבות. אני באמת אומר שאני לא מפחד "מקשר אינטימי" או מדיבורים--אבל,בשביל זה אני לא צריך "לצאת" מהבית.בשביל מה? מה אתם חושבים? זה די מבאס לצאת עם אחד כזה? מקווה שתענו לי ותתנו לי עוד רעיונות למקומות או לדברים שאפשר לעשות.

כבר הספקת לצאת איתה לשלוש פגישות?

כל הכבוד אחי, אתה ממש זריז
אגב, מותר לשאול בני כמה אתם? נראה לי שזה יעזור לכוון אותך לפעילויות שונות.

מערכת יחסים בנויה בצורה דו צדדית

אסור לך לשכוח שבזוגיות יש גם צד נוסף חוץ מהצד שלך. אל תרגיל אותה לעשות מה שאתה מחליט. אל תחליט בשביל שניכם ! תן גם לה להביע דעה! שאל אותה, יוועץ עמה ותראו לאן אתם יכולים לצאת יחד. אתה לא מציע לה לבוא כמו שרשמת כאן ---> לאן כבר אני יכול להציע לה לבוא? אתה מתייעץ איתה לאן שניכם יוצאים הערב. זה לא יוריד לך מהגבריות, זה יהיה משהו שהיא יראה לזכותך. ודרך אגב, גם ערב שבו תשבו ותדברו בגינה ציבורית או על איזה ספסל נקרא בילוי. בהצלחה.

למעלה