בקשת עזרה

dror1976

New member
בקשת עזרה ../images/Emo53.gif

האם למשהו יש מושג כמה צריכה לעלות החלפה של קלא´ץ בפיאט פונטו. יש לי הרגשה שבעל המוסך שלי עובד עלי. תודה, דרור

© DrorZi

New member
כמה הוא רצה ???

קשה לענות בלי לדעת כמה הוא לקח לך האם נעשתה עוד עבודה ברכב ? איזה מנוע מורכב באוטו?
דרור זי, 1976 יד חמישית, מטופל טוב, שמור.

dror1976

New member
הצעת מחיר

הוא רוצה 1300 ש"ח עבור קלא´ץ מקורי או 1000 עבור חליפי. מדובר בפונטו 55S שנת 98. ודרך אגב גם אני מודל 76.

© DrorZi

New member
מחיר מצויין

זה בערך צריך להיות ככה עם עבודה נכון שהקלאץ עולה רק 350 ש"ח אבל זה איזה חמש שעות עבודה ביפניות (הבודדות שמגיעות גיר רגיל) יקחו לך כ 3500 ש"ח ...
דרור זי, FIAT - FIX IT AGAIN TONY ... (סתם סתם, אני אוהב את האוטו)

dror1976

New member
תודה ../images/Emo51.gif

תודה על העצה ודרך אגב זה התיקון הראשון של האוטו (חוץ ממנעול שכמה נרקומנים רעבים לדיסקים פרקו לי).

itzik93

New member
דרור, אתה לא חושב שהגזמת ?

3500 ש"ח על קלאץ´ ביפאנית ? נו באמת... ממך לא ציפיתי לכזאת שלומיאליות בנושא מחירים
איציק

© DrorZi

New member
אז זהו שלא הגזמתי ...

אני לצערי לא זוכר באיזה רכב היה מדובר אבל הוא היה יפני. תנסה לברר כמה עולה זוג בולמי זעזועים אחורי לניסן אלמרע (אהובת YNET
) ותחזור לפה להגיד לנו, אני מבטיח לך שהלסת שלך תיפול לרצפה שתשמע את המחיר.
דרור זי, מתקיל.

itzik93

New member
ולגבי האלמרה...

מבלי ללכת ולבדוק - תאמר לי בבקשה כמה עולה זוג בולמים אחוריים לאלמרע ?(רק הבולמים ? או כולל עבודה ומעמ במוסך ?) איציק

© DrorZi

New member
סליחה זה סאני 92.

זוג בולמי זעזועים אחורי עם עבודה : 3500 ש"ח
זו לא טעות, ברור במספר מוסכים העלה אותו מחיר: שלוש חמש אפס אפס, במחיר הזה אתה שם בפזו 4 קוני ו 4 קפיצים מנמיכים
ש-ח-י-ט-ה
דרור זי, שוחט פרות.

kitt

New member
ועכשיו יבואו כל יושבי היפנומטיות

ויאמרו "כמה פעמים אתה שן כבר בולמים באוטו אמין? בפיג´ו תחליף כמה וכמה פעמים בולמים, אז לא יקר".....
kitt שנוסע רק על אירופאיות ועדיף לא אוטומטיות ובלי שוק

itzik93

New member
מי נוסע בסאני 92 ?!?!?!

וסאני 92´ היא לא דוגמא ריאלית למדד מחירים ממוצע ליפאניות... זה כמו לדבר על חלקים לסאאב מול הפג´ו איציק

שי ©

New member
כי אין בארץ סאני 92´...

ניסאן התחילו להביא הנה מכוניות רק ב-93´. מעניין כמה עולים בולמים לאלמרה... שי

למעלה